Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampiria84

DIETA MARGITA (7 - 10 kg w 14 dni) !!!

Polecane posty

Gość wierkaja
tez chce 5 kg zrzucic, czy ta dieta dziala?

Gość gość ola
Podobno dziala. Moze zaczniemy od jutra.?

Gość białabluzka
Dieta działa. Brak soli i polepszaczy oraz ustawienie diety powoduje, że tracisz wodę. Spektakularne efekty po 2,3-ech dniach. Potem trudniej. Moja uzyskana waga (-2,5) utrzymuje się mimo, że jem słodycze. Odzwyczaiłam się od słodzenia kawy i herbaty. To duży plus, bo zimą piję 6-8 kubków herbaty dziennie, czyli 12 łyżeczek cukru dziennie mniej :)

Gość elvira123
coz zostala mi ta dieta , zeby do swiat cos schudnac zaczynam od jutra ktos dolaczy>

Gość gość
witam ' dzis moj 1 dzien waga 65 ,5 kg , wzrost 170, teraz kawa :) zapraszam

Gość gość
ja po nowym roku zaczne

Gość hiszpanka_gościnnie
Witam.Dieta warta sprawdzenia.Nowy Rok wiadmo jak to jest, zaczynam z waga 90kg 168 cm.Dam znac jak mi idzie:)

Gość gość
ja sie pisze ale od 2 stycznia

Gość gość wika
To i ja o jutra tj 2.01

Gość gość anka
super , razem razniej

Gość gość anka
dodam ,ze ja tez od 2 stycznia na 100 % , mam nadzieje ze sama tu nie bede :)

Gość gość
to moze i ja dolacze od jutra , trzeba sie wziasc z asiebie w koncu ,

Gość gość
za siebie ##### mała poprawka

Gość hiszpanka_gościnnie
hej:) pierwszy dzien za mną, było ok, chyba jeszcze po sylwestrze bylam syta;) dzis zjadlam rogala i nadal glodna nie jestem, slucham takich nagran motywujacych, mozesz schudnac itp:) jestem sceptyczna raczej ale pan ma przyjemny glos lubie posluchac, a jak WAM idzie???

Gość hiszpanka_gościnnie
Chyba poprowadze monolog:) coz trudno, jak sie podjęłam to i wytrwac trzeba.Po 2 dniach waga pokazała 87kg czyli o 3kg mniej:) czuje sie dobrze,nie jestem głodna.Dodam ze nie wszystko w tej diecie mi odpowiada wiec mam swoje zamieniki.Tak wiec, nie jem czerwonego miesa dlatego zamiast steku mam duzy filet z kury grilowany,zamiast rogala bułke fitness z Lidla.Pije zieloną kawe.To tyle mam nadzieje ze jednak ktos sie do mnie przyłączy:)

Gość gość anka
ja niestety sie pochorowalam i z diety nici, czuje sie zle, i jestem slaba , wiec musze przeczekac

Gość gość anka
hiszpanka trzymaj sie dasz rade, trzymam kciuki ;) 3 kg w 2 dni to super

Gość gość kasia
Hiszpanka trzymaj sie. Ja od jutra dolacze do cb! Tylko nie rezygnuj. Co prawda ty ja szybciej skonczysz ale i tak mozna sie wspierac.

Gość magda 5
ja tez od jutra kasia bedziesz hiszpanka gratki- trzymaj sie

Gość gość kasia
Magda bede na 100%. Tylko nie rezygnuj!!! Odezwij sie jutro. Hiszpanka a jak tam u cb?

Gość hiszpanka_gościnnie
No jest ktoś,tak sie ciesze:) dzieki dziewczyny za wsparcie:) U mnie idzie zadziwiajaco dobrze,rozpoczynam 4 dzien wiec zjadlam buleczke i wypilam kawe.Chcialam razem z dieta rozpoczac cwiczenia ale mnie w swieta rozbolal kregoslup i boli do dzis nakladam plastry rozgrzewajace i tylko spaceruje ale jest juz lepiej wiec moze cos podeptam;)dlatego tak sie zdziwilam po pierwszych 2 dniach bo sie nie wysilalam szczegolnie.... no i mozecie sie smiac ale slucham codziennie tych motywujacych mp3 i jest ok:) a jak u Was?

Gość gość
witam jestem , jestem :) mam nadzieje ze wy tez bedziecie , jestescie :) pije kawe , poki co, , ;) pozdrawiam i milej niedzieli zycze, jeszcze tu bede dzis zagladac :)

Gość magda 5
powyzej to ja magda mam ok 6 kg do zrzucenia, i najwiecej to z brzucha

Gość hiszpanka_gościnnie
Uda sie:) moj cel to skromne 30kg! obejrzalam sobie http://www.geekweek.pl/galerie/4022/wagowe-metamorfozy---30-kg-mniej?zdjecie=8#zdjecie myslicie ze to jest mozliwe??? Mam taki fajny internetowy "niezbednik odchudzania" co to wszystko liczy i wyliczył moja wage na 62kg inne zrodla podawaly zawsze 58/59kg jak to jest? czym Wy sie sugerujecie?

Gość gość kasia
Hej dziewczyny! Jestescie? Ja zaczelam od dzis. Waga startowa 58.7kg . Mam 165 cm wzrostu. Chce wazyc 52kg tak jak przed ciazami. Mam zamiar przejsc ta diete bardzo dokladnie i dodaje cwiczenia 45 min orbitrek plus skalpel e.chodakowskiej. zobaczymy efekty. Gdzie sie podzialyscie?

Gość hiszpanka_gościnnie
No ja jestem cały czas:) dzis 5 dzien idzie mi swietnie az sie sama dziwie.Waga pokazala juz 85,6 czyli 4,40 mniej:) mnie dalej boli kregoslup wiec nadal tylko spaceruje. Chodakowskiej juz bym sie wcale nie podjela, gratuluje kondycji i dyscypliny, nie wiem gdzie sie podzialy inne dziewczyny? albo nie zaczeły albo juz skonczyly;) dieta faktycznie jest dosc "uboga" powiedzialabym głodna ale działa:)

Gość gość kasia
Dzien 1 zaliczony. Do tego orbi 50min i skalpel. Czuje lekkie ssanie. Ale nie poddam sie. Ciekawa jestem efektu

Gość gość aneta
czesc czy zaczyna dzis ktos ta diete? ja sprobuje moze uda sie cos schudnac. zapraszam chetne:)