Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobiko007

Czy jestem w ciązy?

Polecane posty

Gość bobiko007

Witam mam wileki problem otóż boję się że mogę być w ciąży, wprawdze dni płodne miłalam od 10 do 12 a kochałam się z swoim chłopakiem 13 i niestety gumka pękła:( bardzo się boję ze moze być wpadka bo do dnia dzisejszego okresu nie dostałam a pwinnam 24 juz mieć ale nie dostałam a za to od 23 zaczeły bolec mie jajniki i tak się zastanawiam czy ból jajników moze spowodować że spóźnia mi się okres czy zaliczyłam wpadkę?

Gość co za dzieci:/
a czy kafe wyglada jak gabinet ginekologiczny? kup test albo idz do lekarza zamiast dodawac kolejny idiotyczny topik

Gość to znaczy że...
Muszę Cie zmartwic... Dni płodnych jest wiecej niz 3... I nie tak łatwo wyznaczyć które to.

Gość perwersja0393
pewnie ze mozesz byc w ciazy :) seks był ? był . gumka pękła ? pękła dni płodne byly ? były (one trwaja troche dluzej niz 2 dni) mozliwosc zaplodnienia byla ? oczyywiscie

mozesz i nie mozesz pewna pani psycholog kliniczna powiedziala mi kieyds by splodzic dziecko to wcale nie latwa sprawa...pamietaj Seks jest dla odpowiedzialnych ludzi kochalas sie z nim wiedzialas czym to grozi...ja sie nie zabezpieczam od lat... i kochalam sie w dni plodne i nic...

Gość agiew
Dni płodne trwają dłużej... a w jaki sposoób w ogóle je wyznaczasz? To jest istotne