Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werrronkaa

DZIEWCZYNY CZY W TAKIEJ BLUZCE MOGĘ IŚĆ NA ROZMOWĘ O PRACĘ? ZARA

Polecane posty

Gość katiiikaa
Pewnie, że tak.

Gość werrronkaa
dziewczyny a co do niej? jakiś naszyjnik? spodnie czy spódniczka?

Gość werrronkaa
pomoże ktoś?

Gość HuszuAsz
naszyjnik by się przydał

Gość werrronkaa
a jaki nasyzjnik?

Gość EleGannt
żadna nie pomoże, ponieważ kobiety teraz nie mają żadnego gustu i smaku, popatrz na ulicach jak wyglądają kobiety żenada i są zaskoczone, że nie mają żadnego brania, że facet przechodzi obok i pluje na widok kobiety , wskakuj w sukienkę i w rajstopy , nawet jeżeli będzie bardzo zimno to musisz wytrzymać i będzie dobrze

Gość werrronkaa
EleGannt masz troche racji, ale popatrz, że polska to biedny kraj, a ubrania sa drogie i czasami trzeba poświęcić pieniądze na coś innego ja sama studiuje, i żadko mam ciuchy. dwa lata temu byłam u cioci w niemczech, akurat był okres przecen to nakupiłam ciuchów ! za 2,3,4,5 euro! do dziś w nich chodze. a w polsce przeceny? bluzka ze 160 na 80 :( sukienki nie mam, ale myślałam o spódniczce, tylko czy bedzie pasowało włożyć ta bluzke do środka, bo ta spódnica ma wyższy stan

Gość o taką polskę walczyli
delikatny łańcuszek , spódniczka z wyższym stanem bluzka w srodek lub na wierzch i pasek w tali , dobrze byłoby narzucić żakiecik lub kamizelkę ,ale jak nie ma to też będzie :) powodzenia!

Gość fggghhghjhjh
brzydka ta bluzka, nic specjalnego, ja bym zalozyla zwyklą bialą wizytową bluzke i spodniczke z wysokim stanem

Gość dfgdgdg
małoseksowna, bura szara i przecietna, wez cos innego

Gość bnbonnn
napisz na gg:45888838 to udziele kilku rad

Gość znawczyni modyyyy77
- wez załóż do niej jakis fajny duzy pasek-ozdobi bluzke -naszyjnik delikatny i kolczyki delikatne

Gość werrronkaa
dziewczyny bo ta bluzka ma takie ozdoby w okolicach ramion cyz to sie nie bedzie gryzło z naszyjnikiem? sorry, że tak pytam, ale ja jestem kompletna gapa, w ogóle sie nie potrafie ubrać :(

Gość EleGannt
nie przesadzajcie dziewczyny, kupujecie kilka par spodni albo inne kalesony będąc na zakupach ciuchowych a sukienek nie macie w szafach i nagle jest płacz, na Allegro jest ogromny wybór, nie musisz kupować za 200 zł. sukienki aby fajnie się prezentować , wystarczy zainwestować 40 zł. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2906944652&ars_source=ars&ars_socket_id=9&ars_rule_id=45 a tak z ciekawości zapytam, ile płacisz kobieto za jedną parę portek ?

Gość werrronkaa
ale extra wklepiłaś tą sukienkę i za takie pieniędze! wow! ale widzisz, ty na pewno masz gust, umiesz wyszukac ładne i niedrogie ubrania, niestety nie każda portafi, ja w ogóle nie ma koncepcji ubieram się zawsze tak samo- jeansy, sweterek na guziki, pod spodem jakaś koszulka!

daruj sobie tę żałosną reklamę elegant , sukienka ładna po pierwszym praniu nawet na szmatę się nie nada prezez wgląd na wątpliwej jakości materiał

No no EleGannt :D ta Twoja kiecka nadaje sie do noszenia po domu przez kobietę w wieku mojej matki czyli po 40-stce :p juz pomijając to że za taką cenę niemożliwe żeby była warta zakupu

bosz w tym moim drugim linku kieca zajeb....ale patrzcie jaka stylizacja paskudna ,te kabaretki i kozaczki wieś śpiewa i tańczy

Gość EleGannt
dziewczyny , poddaję tylko Wam pomysły a każdy wie o tym, że każda kobieta ma inny gust ale zawsze kobieta w sukience prezentowała się pięknie, my faceci jesteśmy wzrokowcami i nic się nie zmieniło od 1000 lat, nawet piękna kobieta nie będzie pięknie wyglądać w kalesonach