Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Areoslaw89

Spotkałem kobietę bliską ideału, jest urocza, kobieca,

Polecane posty

Gość Areoslaw89

inteligentna, sympatyczna, ma wyrazistą, fascynującą osobowość, cechuje ją wysoka kultura osobista, szczera, ale jest problem. Iza jest zdeklarowaną singielką. Zachowuje się tak, jakby faceci w ogóle ją nie interesowali, wszystkie znajomości z facetami, w tym ze mną, sprowadza na płaszczyznę czysto koleżeńską, przyjacielską. Ciągle daję jej do zrozumienia, że pragnę czegoś więcej, a ona nie reaguje, udaje, że nie zauważa.

Gość sislalalala
lesbijka pewnie :)

Gość karol z emeraldu
Może ma swoje powody, ale nie jesteś wystarczająco bliskim kolegą, by je poznać?

Gość Areoslaw89
Też się nad tym zastanawiałem, nawet ludzi pytałem, czy coś wiedzą, ale wydaje mi się, że nie. Ona wygląda na bardziej nieufną niż na les.

Gość słodka słowianka
może po prostu nie jesteś w jej typie przykre ale bywa

Gość Areoslaw89
Kiedyś pytałem ją o to i powiedziała mi, że nie ma w życiu czegoś takiego jak miłość i nie widzi sensu, żeby rozglądać się za tą jedyną osobą. Potem oczywiście zmieniła temat i już do tego nie wracaliśmy.

Gość katiiikaa
Postaw wszystko na jedną kartę. Sprowokuj sytuację np.do pocałunku. Ale nie bądź nachalny! Zobaczysz, jak zareaguje.

Gość Areoslaw89
Nie wiem. W stosunku do innych facetów zachowuje się podobnie. Każdy jest dla niej wyłącznie kolegą.

Gość ygyyfh
popchłem

Gość karol z emeraldu
xT: Ja też mam wrażenie, że ciągle ten temat się tutaj przewija, tylko ewentualnie w różnych wariantach...

Gość Areoslaw89
Swoją drogą z tego, co wiem, mimo tego, że podoba się facetom, nigdy nie była jeszcze w żadnym związku. Żyje sobie tak, jakby była kompletnie zdystansowana wobec tych spraw, żyje pracą, studiami, swoim hobby.

Gość kdjfkjkfjk
up

Gość Areoslaw89
Kilkakrotnie byłem bliski tego, żeby ją pocałować, byliśmy wtedy sami i była świetna okazja, ale to moja bliska kumpela, bardzo cenię sobie tę znajomość i zapewne byłoby jej przykro, że chcę czegoś więcej.

Gość Romeo......................
w jakim jest wieku?

Gość proporwos
i ma dziewczyna rację bo często jest że przez wiązanie się z drugą osobą ktoś szuka własnego spełnienia a nie tędy droga

Gość Areoslaw89
Wkurza mnie już ta sytuacja. Szaleję na punkcie tej dziewczyny, onieśmiela mnie sobą i ciągle mam przed oczami tę miłą buzię, a ona z góry oświadcza, że nie ma miłości i po co się z kimkolwiek wiązać. Dlaczego?

Gość kdjfkjkfjk
lu

Gość Areoslaw89
Rok starsza ode mnie, 24.

Gość karol z emeraldu
Ta historia też nie skończy się happy endem, tak mi się wydaje... :-O

Gość Areoslaw89
No dobra, ale zanegować coś, co jest ważne w życiu każdego z nas? Nie wierzę, że jest pozbawiona emocji.

Gość Areoslaw89
Karol - też już zwątpiłem.

Jak nawet zdeklarowana singielka trafi na właściwego,to kto wie; chyba,że dziewczyna ma jakieś trupy w szafie,których wyciągnięcie zmieni diametralnie postać rzeczy...

Gość werrffdss
up

Gość Romeo......................
czyli jest dziewicą?

"a ona z góry oświadcza, że nie ma miłości i po co się z kimkolwiek wiązać." widocznie ona nie szaleje za tobą. jakby szalała to by tak nie mówiła.

Gość karol z emeraldu
Areoslaw89: Dobrze zrobiłeś, że jej nie pocałowałeś wtedy, gdy miałeś okazję - to mogłoby wszystko zepsuć. Piszę "mogłoby", bo z drugiej strony, może ona czeka na kogoś, kto ją zmusi do ujawniania uczuć i kto przebije się przez ten pancerz "nie i koniec", bo będzie wystarczająco wytrwały i nie zrazi się jej chłodem? v A najprawdopodobniej prawdziwa jest jeszcze jakaś trzecia wersja, która nam nie przychodzi do głowy, jakiś inny bardzo ważny powód, dlaczego ona nie chce (właśnie taki "trup" z szafy).

Gość RaZR
Ona po prostu jeszcze nie trafiła na odpowiedniego chłopa, a Tobą nie jest zainteresowana