Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fthtfjhutyjht

CZY MOGE SIE TAK UBRAC NA RANDKE? MAM TAKA BLUZKE I TAKA SPÓDNICĘ

Polecane posty

Gość ujv6hy
A gdzie idziecie? Dla mnie ten strój jest typowo letni, masz zamiar ubrać do tego jakieś rajstopy?

Gość strój fatalny. wogóle nie jest
ani ładny ani elegancki tym bardziej

Gość fthtfjhutyjht
idziemy do lokalu, on ma po mnie przyjechac

Gość fererooo
Jesli to normalny facet na poziomie to bedzie wstydzil sie siedziec obok ciebie bo to az bije tandeta:( Nie masz eleganckich, klasycznych ubran? Biala dzinsowa mini za tylek... w styczniu... do tego swiecaca bluzka. Zaloz jeszcze biale kozaki za kolana

Gość
ubierz szalik, bo bedzie ci zimno ;)

Gość fthtfjhutyjht
oczywiscie ze bede miala na to płaszcz , szalik, buty... ale w lokalu , do którego idziemy jest dosc ciepło, wiec pomyslalam sobie,ze to dobry strój... w sumie jestem blondynka, myslalam ,ze czerwony kolor pasuje... a spódniczka, bo jestem szczupła, nie chce ubierac sie jak facet w workowate ciuchy, spodnie itd...

Gość bnbonnn
mam pytanie..odezwij sie jak mozesz

Gość tj,,bfoo
zaraz sie zleje,skad sie takie wiesniary jak ty biora? :D smieci bym wyrzucic w tym nie poszla 🖐️

Gość palllalla
haha :D pogratulować stylu i klasy ;D

Gość 1213454878778779
nie mas zna takie okazje zwykłej małej czarnej?? :/ spodnie nie muszą być workowate.. :/ zresztą teraz to legginsy wystarczy założyć i coś fajnego na górę a nie jakieś tandety... legginsy w sensie zamiast nawet rajstop bo cieplej.

Gość Loss santos carlos
Jak nie masz takiej twarzy jak ta modelka to daj sobie spokój.

Gość retet
w styczniu w takim stroju no nie wiem czy dobrze wypadniesz nawet mając płaszcz czapkę szalik itd a kozaki?Tylko nie pisz białe i do kolan...

Gość Zniesmatshony
beznadzieja, jak typowa dziwa i to w styczniu!!! : )

Gość akima?
Dajcie spokój .Niech głup-ia pizda idzie.

Gość kkkffffkkkk
bez obrazy, ale strój totalnie nieadekwatny jak na pierwszą randke, po jakimś czasie, jakbyś chciała podniecić faceta no to może... ale na pierwszy raz to ten strój sugeruje że łatwo sie z Tobą przespac. Pomijając fakt ze to już totalnie niemodne ciuchy. jak masz to ubierz legginsy jak ktos wcześniej radził i jakąś tunikę przykrywająca tyłek, bedzie to mniej tandetnie wyglądac. Albo po prostu rurki i jakąś fajną bluzeczke

Gość retet
mała czarna plus szpliki nie pokazuj za dużo nie za krótka i będzie ok 30 letni facet jednak chyba jest poważniejszy niż 19 latek wydaje mi się,że zwróci uwagę na to jak jesteś ubrana więc odpuść ten strój 16 latki na dyskotekę

Gość mnbvfghj
Matko kochana ludzie zobaczyli ładną laske na zdjęciu i juz zawisc i zazdrosc sie włączyła i od razu od dziwek wyzywaja

Gość ERQQETERQWQQQQQQQQQQWEQ
zapewne tzy nie ejstes identyczna jak ta odelka, zrob zdjecie to ci oceniy czy mozestz isc, bo inaczej do lozka cie zaciagnie tylko na jedna noc:-P

Gość jhjhgjghjg
mowa była o stroju kobieta ze zdjęcia to nie autorka

Gość mnbvfghj
no tak ale modelka na zdjeciu jest ładna a skoro autorka pyta cymoze sie tak seksownie ubrac tp kazdy wyobraza sobie ze tez jest taka ładna i zgraba i w chujuu ich strzyka

Gość vyiolnggg
jak mnie boli, ze polki to takie wsiury totalne, ktore jakiekolwiek slowo krytyki odbieraja jako oznake zazdrosci. otoz nie, przejdz sie kolezanko do jakiejkolwiek najnormalniejszej sieciowki (zara, hm) , jtore trzymaja sie jakichs standardow i pokaz mi w takim sklepie lump podobny do tego zalaczonego na obrazku. porazka, nie ran oczu ludzi z jakims gustem,smakiem.

Gość fthtfjhutyjht
MAM PRAWO UBRAC SIĘ JAK CHCĘ, TO WOLNY KRAJ. Jesli chcą, niech się patrzą, mam gdzies zdanie ludzi. Waze 49kg i nie bede sie meczyła w golfach i workowatych tunikach...

Gość Ewelina1707
tanio bedziesz wyglądać

Gość jak chcesz tak rób
to po jaką cholere pytasz nas o zdanie? hę? mi to lotto czy ubierzesz się jak kobieta czy odpierdolisz jak strus na Boże Ciało.

Gość emilka i słów kilka
to na cholere sie pytasz czy tak mozesz sie ubrac idiotko?? idz bedziesz wygladala jak na odpuscie w pierdziszewie i juz, jeszcze wez sobie zajeb sesje na solarze, biale kozaczki i klaki wyprostuj na druty i bedzie super,

Gość walentyna tiereszkowa
no to po co się pytasz :)

Gość a kto ci tu uuuuuu
wspominal o golfach czy workowatych tunikach ?:D takie zestawy bylo modne w 2001 roku ale teraz mamy 2013 ;) przejrzyj chociazby kolekcje sieciowek, lookbook czy pudelka

Ubierz się tak, bo jak wybrałaś faceta na swoim poziomie to na pewno mu się spodobasz :)