Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fthtfjhutyjht

CZY MOGE SIE TAK UBRAC NA RANDKE? MAM TAKA BLUZKE I TAKA SPÓDNICĘ

Polecane posty

Gość kobietaaa 44lettniiaa
jestes młoda, ubierz się jak chcesz. Strój jest dziewczęcy, facet pewnie będzie w 7 niebie ;) Szczuplutkiej osobie dobrze w kazdym stroju :) Nie przejmuj się zawiścią, kobiety zazdrosne sa z reguły ;) WXXI wieku modne sa babcine tuniki albo dziwne spodnie,a ty zaakcentowałas kobiecosc. Kiedys żeńska czesc chodziła tylko w spódnicach, a latach 70-tych były to kuse spódniczki ;) nie przejmuj sie zawiscia tylko baw się dobrze :)

Gość emilka i słów kilka
ja sie tak nigdy nie ubiore bo jestem pasztetem z trądzikiem i moje zycie to tylko internet :(

Gość to po co ZADAJESZ PYTANIAAA
JAK SAMA WIESZ JAK SIE UBRAĆ??...... Trochę klasy dzieczyno..... a potem się dziwią,że facetom tylko sex w głowie-jak to to sie nie potrafi ubrać tylko odrazu jak dziwka w styczniu:D:D:D Nie masz jakichś ładnych ciuchów????? Pooglądaj komedie romantyczne-tak nieraz są ubrane laski sexy ale z klasą

Gość ohoooo juz sie pasztet zbulwer
pasztety i zawistne babska które wygladaja jak dupa zza krzaka zaraz na ciebie naskocza autorko :D lepiej zebys włożyła suknie do kolan lub sweter do kolan i pod to dzinsy :-O

Gość lopo
Jeżeli będziesz się dobrze w takim stroju czuła to dlaczego nie. Wydaje mi się jednak, że jest to strój bardziej na porę letnią. Może zamiast białej spódnicy, ubierzesz czarną. Bluzka też taka delikatna jak na upały, może marynarka czarna do tego. Wydaje mi się, że strój jest typowy letni i nie pasuje mi na randkę w lokalu, ale to ty masz się dobrze czuć, nie ja;) Zwykłe fajne spodnie rurki, ta bluzeczka i do tego elegancji sweterek lub marynarka (zależy czy chcesz elegancko i wytwornie, czy elegancko i luźno)

Gość men xxx
autorko jesli jestes blondynka to w tym stroju bedziesz wygladac mmm a do tego jesli jestes mądra to facet za pare miesiecy powinien sie oswiadczyc jak bym tak zrobil

Gość vyiolnggg
elegancja i wytwornosc - tych slow nie powinno sie uzywac w temacie tej taniej pani

tu naprawdę nie chodzi o zazdrość ani o jakieś mocherstwo... ale przedstawiony przykład stroju jest badziewny, odpustowy, tani aż razi po oczach, totalnie nieodpowiedni na styczeń (biała mini??) i nieelegancki. Facet 30-letni to nie pryszczaty nastolatek lecący na białe miniówki na dysce w remizie. Jak chcesz wypaść ok a z tego co mówisz masz fajną figurę- jest pierdyliard opcji na sexowne i szykowne wdzianko casual. Jak już mini- to czarna i na Boga nieco dłuższa jednak + są fajne koronkowe bluzki, czarna ale z dekoltem + dopasowana kolorowa marynarka by nie było za sztywno + pod kolor szpilki + kopertówka -> może coś w tym stylu?

Gość ,bkjbjkbjk
bardzo tanie ubranie dla dziwki

Gość Ahkgjptptptpt.pjgp
Autorko nie polecałabym Ci takiego stroju, gdyż jest zima i możesz zmarznac a po drugie takie stroje byly modne 3 sezony temu albo i dalej. Powinnas założyć leginsy czarne a do tego ładna bluzka z koronki i sweterek.

Gość dewd
do autorki strój dramat. To jest moda targowa z 2006 roku. Załóż zwykłe czarne rurki, botki, ładną bluzeczkę z koronka i kołnierzykiem i dłuższe sweterek jak będzie w lokalu ciepło to go ściągniesz, rozpuść włosy, lekki makijaż, kolczyki perełki, zegarek na rękę i heja a nie jak ze wsi