Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ke8unfv)

rozmiar spodni lepiej za małe troche? czy za duze? czy wcale nie kupowac???

Polecane posty

Gość ke8unfv)

podobaja mi sie spodnie rozmiar 34 jest troche za szeroki w pasie przeszłam sie troche w sklepie i musialam podciągac, wziełam 32 to takie ciasne ze juz nie moglam wytrzymac sklepowa powiedziala ze one sie rozejda jeszcze no ja sama nie wiem strasznie mnie cisneły, co myślicie czy ja nie powinnam brac tych spodni??? kiedys mialam taka sytuacje z butami 39 chyba były za małe a 40 za duże to wtedy sklepowa powiedziała,żebym innych butów szukała bo te nie na moją noge, co myślicie z tymi spodniami ??

Gość HuszuAsz
szukaj dalej

Gość kitka83
ja w ogole nie kupuje, chodze tylko w kieckach

Gość ujv6hy
Jak już to bierz za małe, pewnie się rozciągną. Chociaż jak bardzo cisną, to najlepiej sobie odpuść.

Myślę że mogą sie rozejść ale nie muszą, dlatego wiedząc ile jest ciuchów w sklepach wybrałabym inne. Poza tym pewnie zawsze po praniu będą ciasne i chyba nie warto sie męczyć.

Gość ke8unfv)
no właśnie też tak myślałam dzieki :D

Również myślę, że poszukaj inny rodzaj spodni. Za małe mogą cisnąć, a za duże spadać. Chyba, ze w tym większych dobrze wyglądasz, tzn nie wiszą ci za bardzo, a paskiem możesz przecież przytrzymać.

Gość ke8unfv)
nie bo za bardzo musiałam je podciągać..źle sie czułam

ja kupuje zawsze wieksze... lepeij zeby byly ciut za duze niz za male, zeby wszytso bylo takie opiete, sie wylewalo, o chyba, ze tak lubisz ;p

Gość ke8unfv)
właśnie dlatego załozyłam ten temat.... nie ja nie lubie jak sa za małe, za duze tez nie, ja chce takie w sam raz