Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SantinaWarminska

Jak skutecznie wyczyścić kosz wiklinowy ?

Polecane posty

Gość SantinaWarminska

Witam moja ciocia dala mi kosz wiklinowy dokladnie taka skrzynie ktora chce przeznaczyc na zabawki Tylko zastanawiam sie jak skutecznie go wyczyscic jest troche zakurzony i brudny ogolnie Niewiem czy moge to zmoczyc wyczyscic ? Zna ktos jakies sposoby?

Gość ja swojemu pieskowi
czyściłam legowisko wiklinowe wodą z octem wszystko dobrze schodzi szorowalam szczotką ryżową

Gość psychopatyczna lejdi
Ja od zawsze czyszcze wytwornicą pary, nie wiem jak to się dokładnie po polsku nazywa, ale jest to takie urządzonko, które wyglądem przypomina mały odkurzacz, tyle że ma wąż z cienką końcówką :) wlewa się wodę do zbiornika, włącza i leci pod ciśnieniem gorąca para. Nie moczy wikliny, a świetnie czyści wszyściuteńkie zabrudzenia i dodatkowy plus - dezynfekuje. Proste w obsłudze, szybkie w użyciu i skuteczne.

Gość SantinaWarminska
??

Gość normalnie pod prysznic
jakas szczotka i plyn donaczyn nawet

Gość vikla
zapraszam do poczytania bloga, jak skutecznie wyczyścić meble z wikliny, jak dbać o wiklinę by na dłużej zachowała swój blask ;) https://www.vikla.pl/blog/

Gość Renata Labka

Są różne sposoby najważniejsze że skuteczne bioperla.pl patenty w internecie są niesamowite.