Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie codzienny

głodówka od 27.01.13

Polecane posty

Gość nie codzienny

kto ze mna na glodówce ? od jutra rano? bedziemy sie wspierac razem ps chce zrzucic 23kg moze nie ta glodowka, ale narazie glodowka. napisze efekty i jak mi idzie. ogolnienie wiem czemu sie na nia porywam lol :)

Gość tez mam do zrzutu ok 20 kg
ale glodowka chyba nie dla mnie. od tygodnia jestem na 500 kcal i prawie nic nie schudlam!!!! ale bede tu zaglądać i Ci kibicowac:)

Gość nanana3107
Hej Ja sie przyłączam, od jutra bo dziś dla mnie za późno. Napisz z jaka waga startujesz ja zważę sie jutro rano i dam znać. Powodzenia

siema juz 17:30 a do 6stej blisko wytrzymalem dzis spokojnie, bez wiekszego wysilku. O 5 tej mialem kryzys, poszedlem do lodowki, otworzylem, ale naszczescie nie bylo nic co by mnie skusilo, szybko zamknolem bo juz cos mi sygnalizowalo, ze malo kalorii moge. Juz atak minol i jestem tak jakby po pierwszym dniu. dzieki za kibicowanie "tez mam do zrzutu" u mnie niestety taka dieta 500kcal nie dziala, bo jak zaczne jesc to nie przestane, glodowka to jedyne rozwiazanie. nanana3107 super! startuje z waga 84,2 kg z dzis rano lece do wagi

zjadlo mi reszte ps lece do wagi 60 i mniej slyszalem ze jak sie wkrece to bede chcial mniej. napisz mi koniecznie z jaka startujesz, bede Cie wspierac w dazeniu do celu.

Gość nanana3107
Hej, ja mam 168cm wzrostu i 67kg, mam podobnie jak Ty nie potrafię sie odchudzać powoli i chudnąć 1 kg tygodniowo , brak mi wtedy motywacji. Myślę, że głodówka jest wstępem do bardziej racjonalnego odżywiania, bez słodyczy, tłuszczów itp. Zamierzasz coś ćwiczyć? ja postanowiłam spróbować a6w, tylko do dnia, w którym illość brzuszków nie będzie zbyt męcząca, może do 20 i potem pozostać na tej liczbie, każdego kolejnego dnia powtarzajac tylko tę liczbe powtorzeń. wiem, że jakikolwiek wysiłek na głodówce to masakra, więc w razie czego kupiłam kilka jogurtów naturalnych, w kryzysowej sytuacji białko doda mi energii:)

Gość nanana3107
daj znać na ile dni planujesz tę głodówkę, ja myślalam o 14 dniwej, a potem tydzień wychodzenia, na warzywach, owocach i sokach codziennie zwiekszając limity kaloryczne.

hej nanana dzieki za info to bardzo dobry pomysl te 14 dni, niestety z racji kregoslupa nie moge Cwiczyc a6w, odchudzanie 1 kg tygodniowo to lipa wiem, spada motywacja na pysk, fajnie ze jestes w temacie b nie gloduje sam, za miesiac mam spotkanie z wazna osoba i nie moge wygladac jak klops, najgorzej ze bylem na skype i wstalem od biurka i bylo widac te tluste boki lol bedzie miec szok jak schudne, o ile, bo wczoraj mialem takie krete mysli o lodowce :D i snilo mi sie ze cos jem, non stop puste kalorie, chipsy czekolada, batony ciastka. ale nie bylo napadu w nocy, zaraz sie zwaze, a potem kawka. A Ty nanana odchudzasz sie dla jakiejs okazji czy tak tylko dla siebie, moze jest cos specjlanego np wakacje? :) pozdrawiam

Gość nanana3107
Ja muszę mieć okazję inaczej brak mi motywacji. Ide na walentynkowa imprezę więc do tego czasu potrzebuje zrzucić 7kg:) mam nadzieję na powodzenie zwłaszcza jesli wytrwam na głodówce. Jeden dzień juz prawie za mną.

hej nanana :-) mam nadzieje ze udalo Ci sie wytrwac :-) ja jestem po drugim dniu, wczoraj bylo lroche lepiej niz w pierwszy dzien :) zas sie snilo ze jem batony mleko ser zolty, to chyba reakcja dla organizmu ze tego mi trzeba. gratuluje pierwszego dnia :-) tak trzymaj, walentynki to swietna okazja zeby pokazac sie w nowej odlsonie , dasz rade ! wierze w to nanana :) a u mnie ostatnio moja wyjatkowa osoba chciala sie spotkac, ale naszczescie nie wypalilo, chce jej zrobic niespodzianke ze nie mam boczkow :) walentynki walentynki :) pilnuj sie!

Gość natka1358
Ja mogę być od dzisiaj :) http://stylowi.pl - Dziel się swoim światem i stylem!

super natka1358 ! napwno dasz rade ! ja gram w godziny jak mi trudno, patrze na zegarek i mowie do konca tej nie jem, i tak w kolko :) cieszymy sie ze jestes z nami :-)

Gość nanana3107
Jak miło, że nas coraz wiecej, ja zważę sie dopiero jutro w 3 dzień:) Ale mam nadzieję, że u mnie tez chociaz 1kg poleci:) Ja czuję sie dobrze, ale u mnie zawsze w 3 dniu nadchodzi kryzys, więc wszystko przede mną.

Gość viedzma
Nie codzienny - 60kg chcesz wazyc?nie za malo?

Cześć Drogie forumowiczki! W tym tygodniu rozpoczęłam wstęp do oczyszczania organizmu z toksyn i nie jest to mój pierwszy raz zetknięcie się z tym tematem. Jeśli ktoś z Was chciałby powymieniać się spostrzeżeniami albo poszukać wsparcia czy też samej rozmowy to zapraszam (bo kto jak nie osoba, która także praktykuje głodówki - zrozumie i pomoże) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę silnej woli w te ciężkie dni, bo to ona okazuje się decydująca! :)