Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koleżanka Macka

Dobry kolega - mam problem...

Polecane posty

Gość Koleżanka Macka

Mam dobrego kolegę, z którym kiedyś utrzymywalam częste kontakty (grill, urodziny, impreza). Zawsze byłam w obecności męża, mój mąż pierwszy zauważył, ze Maciej mnie podrywa. Uświadomiłam męża, ze my bardzo sie lubimy i nic nas nie łączy. Na kolejnej imprezie Maciej wypił za dużo, odwozilam go do domu, wtedy wyznał mi, ze sie we mnie zakochał, ze on chce taka kobietę jak ja etc. Powiedziałam, jemu, ze wypił za dużo, ze bzdury gada i ma iść sie położyć do łóżka. Następnego dnia przepraszał mnie..., ale nadal na każdej wspólnej imprezie wodzil za mną wzrokiem, podrywal, mąż był tak bardzo zazdrosny, ciagle mnie obwinial, ze moze ja cos jednak chce z Mackiem etc, wiec postanowiłam bardzo ograniczyć kontakty z Mackiem. 19.01 Maciek miał ur, ja byłam bardzo zajęta przeprowadzka, więc zapomniałam złożyć jemu życzenia i tak od 2 dni sie zastanawiam czy wysłać SMS? Co napisać? Prawie tydzień po ur, głupio mi, ale nie chce aby pomyślał, ze mam go w dupie, bo ja go bardzo lubię, tylko lubię.

Gość bogdusia
Niech Maciek poszuka sobie dziewczyny narzeczonej A ty zadbaj o swojego małżonka bo w końcu rozwalisz swoje małżeństwo

Gość fbmjkiuoi
przeczytałam Dobry kolega - mniam hahahah 🖐️ :D