Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

tym razem słucham albumów madonny na youtube

Polecane posty

il y en a plein (jest ich mnóstwo) lubicie madonnę? słucham róznych albumów, które są na youtube, gdyż musyka, której zazwyczaj słucham chyba mi się przejadła, haha. i szukam czegoś zastępczego na jakiś czas;-p

il y en a plein (jest ich mnóstwo) lubicie ją? przejadła mi się muzyka, której zazwyczaj słucham, więc szukam zastępstwa w postaci wszelkich albumów, które są na youtube w całości. słucham albumu starszego ode mnie- true blue 1986. melodyjne, nie dziwi , że ją ukoronowali...ale to i tak jest wulgarna baba....;-pp kylie jeszcze nie słuchałam. a wiecie, że dwa razy trzeba tu topik utworzyć, żeby sie pojawił na forum? cholera...pieprzy się wszycho

tak, drugi raz to wrzuciłam i dopiero się pojawiło. trzeba kopiować za każdym razem jak sie pisze...jezu, męczarnia. whedif, co myślisz o madonnie? powtarzam intensywnie franka ostatnio. mam mały problem z "en". czasem frazy rozpoczynające się od "de" zastępuje "en" a czasem po prostu "le" . tak jest w moich ćwiczeniach. gubię się od czego to zalezy. czytam les betises de petit nicolas;-))))

w trakcie czytania gramatyk różnych i konstrukcji załapałam. ale nie umiem tak na sucho wyjaśnić kiedy le a kiedy en nie lubię madonny.

Gość psychopatyczna lejdi
Kurcze, ja madonny słuchałam jak miałam chyba z 9 lat i tak do 18 roku życia :D Miałam jej wszystkie albumy w analogowych, kasetach i potem kompaktach, hahaha :D Byłam jej fanką, ale ostatnio, mam na myśli płyty ostatnich lat a zwłaszcza confessions on a dance floor, hard candy czy mdna to totalna porażka. Ostatni album jej jaki lubiałam i lubię słuchać to ray of light, bo album music to taki sobie. Ale najlepszejsze są te starsze i najstarsze :D

słucha właśnie wyłącznie tych starszych. co nowe to zazwyczaj gorsze, więc nawet nie będzie sprawdzać, nie interesuje mnie to.

Gość Elektronikełe ausf.I
Sneaker Pimps - Becoming X - tylko ta jedna płyta z Kelli Ali reszta już nie jest taka dobra