Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezuuuuuuuuuuuu

Lecę pojutrze pierwszy raz w zyciu samolotem, boje sie jak cholera !!

Polecane posty

Gość jezuuuuuuuuuuuu

Juz kupilam aviomarin i leki uspokajajace , teraz na samą mysli mi niedobrze :O nie wiem czy dam rade :O

Gość xzzzzwe
czego/? nuda na maksa gdzie lecisz?

Gość vjuytg
No co Ty? Ciesz się, że będziesz mieć nowe doświadczenie na koncie. :) Ja jak leciałam 1. raz samolotem, to byłam bardzo podekscytowana. Poza tym samoloty są naprawdę bardzo, bardzo bezpiecznym środkiem transportu.

Gość G.o.ś.ć
Omg, przecież aviomarin, jest uspokajający, to po co ci inne uspokajające, chcesz się wykończyć w tym samolocie, przecież tam zmiana ciśnień jest, lepiej poczytaj coś o tym. Ja też się boję, jednak na daleką trasę, to wsiadłabym, ale na statek - nigdy!

Nie ma się czego bać - fajne wrażenia. Mnie jedynie bolą uszy od ciśnienia dlatego średnio lubię, natomiast moment odrywania od ziemi i przyspieszenia jest bardzo przyjemny. Jak w szybkim aucie :D

Gość jezuuuuuuuuuuuu
do afryki, RPA na 10 dni

Gość ghjkiiiklmnoprstuwyzlc
ja nigdy nie leciałam. Najgorszy jest lęk przed nieznanym :) Z wiekiem jest coraz gorzej a co innego latać od małego :) wtedy jest czynność naturalna :)

powiem Ci że oprócz startu i lądowania to jak samochodem sobie płyniesz i pamiętaj o ciśnieniu i o uszkach, pomaga picie wody i ssanie cukierków. chociaż nie wszyscy muszą być wrażliwi na ciśnienie no ale ja bardzo jestem i zawsze mnie bardzo boli

Gość jezuuuuuuuuuuuu
i bede leciała z przesiadką, boje sie ze gdzies spadniemy gdzies w polowie drogi, jakos nie mam zaufania do kontrolerow lotu z nie-europy:O , teraz ciagle jakies afery z samolotami są, śnieg wszedzie

jeszcze bywają turbulencje i wtedy trochę telepie ale dasz radę

myśl sobie , że co ma być to będzie ci, którzy boją się latać zazwyczaj nigdy nie pozbywają się strachu ale po paru razach oswajają go. ja za pierwszym razem wpadłam w taką panikę, że aż wstyd teraz tylko blednę i odliczam czas

Gość IMO201326
Uratuje cię jakiś zwinny murzyn :classic_cool:

Gość vjuytg
Jezu, jakby czekała mnie taka świetna podróż, to mogłabym tam nawet lecieć na jebanym smoku!

Gość IMO201326
Podszywam się jak mogę, a jak nie mogę to też się podszywam [cool

Gość czekam na lato
mialam to samo przed 1 lotem, a był daleki razem 13h, ale kazdy koljeny już luzik:)dasz radę