Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...............,,

Wytłumaczcie mi coś, proszę

Polecane posty

Gość ...............,,
No chyba nie powiesz, że za minimalną krajową to jest życie, a nie egzystencja?

Gość sfdedgfrgfrg
autorka to smiec o bardzo okrojonych horyzontach myslowych, tyle w temacie....chamizna az szczypie po oczach , jednak za grosz kultury maja ci ktorzy cos zarabiaja

Gość nivEJABLE
kasa,kasa,kasa,chyba tylko to ci sie sni.uboga jestes emocjonalnie,bardzo.i do ego chamska,nietolerancyjna,pozbawiona empatii. twoje cechy charakteru jak najbardziej predystynuja cie do zawodu prawniczego. tam rzadzi pieniadz.zal mi naszego spoleczenstwa,bo jestesmy skazani na takie indywidua jak ty

Gość sfdedgfrgfrg
wroc sie do szkoly autorko bo podstawowej rzeczy sie nie nauczyłas ..SZACUNKU DO DRUGIEGO CZLOWIEKA, KULTURY I MORALNOŚCI...

są ludzie dla których to życie właśnie a nie egzystencja. pomyśl- są ludzie którzy mają jeszcze mniej niż minimalna krajowa. np renciści ...mają np 500 zł na cały miesiąc w tym muszą pokryć wszystkie koszty swojego utrzymania...to wtedy taka minimalna krajowa już tak źle nie wygląda:)

Gość druga pieprznieta...
NIe wszytkich rodziców było stać by wysyłać swoje dzieci na 3 kursy językowe moja droga. Nie wszyscy mają znajomości żeby dostać sie na aplikacje po studiach...i ty też kiedyś byłas bachorem...a twoja matka krową rozpłodową najwidoczniej

Gość kjnoljko;pkpklp'
frustracja od ciebie bije, zaloze sie ze jestes bezplodna badz nikt takiego smiecia jak ty nie chce nawrt za zaplata

Gość ..................,,
Nie, rodzice mi nie pomagali i nic nie załatwiali, bo nie chciałam. Jak ty umiesz tylko cipę rozkraczać, to naprawdę nie moja wina, ja się skupiam na czym innym. A bezpłodna uwierz bardzo bym chciała być, dlatego rozważam podwiązanie jajowodów albo wycięcie jajników, tylko to się wiąże z czasem, który mam rzadko, bo trzeba wyjechać do innego państwa. Ale jak tylko będę miała wolny tydzień, to na pewno tak zrobię. A teraz wracam do swoich zajęć, bo odpowiedzi jak nie otrzymałam, tak nie otrzymałam i to tylko czas stracony. ;) Tylko się po raz n-ty uświadomiłam w tym, jacy niedorozwoje w Polsce żyją.

Gość kjnoljko;pkpklp'
żal pisać z takim ścierwem narra

Gość nivEJABLE
chamka i prymityw,ot co.......

Gość kokoszka matrioszka
Wiesz, pieniądze to nie wszystko. Nie lubisz dzieci- ok, masz do tego prawo, szanuję to. Nie dla wszystkich liczy się tylko kariera i kasa. Kto powiedział, że dziecko to cel życiowy kobiety? Jest wiele kobiet, które zrobiły karierę, żyją w bardzo dobrych warunkach, stać ich na wszystko i mają dzieci. No i co? To jest dla ciebie żałosne? Bo mają dzieci? I co z tego? Kochają swoje dzieci, są szczęśliwi, rodzina jest dla nich wielką wartością. Nie miej sobie dzieci, kogo to obchodzi, że ich nie chcesz? To twoja sprawa. I odczep się od kobiet, które pragną mieć dzieci. Między innymi ode mnie. Twoja matka też pragnęła cię mieć- powiedz jej wprost, że jest durną krową rozpłodową. Powiesz?

Gość szurnięty w dekiel
.................,, "Jak ty umiesz tylko cipę rozkraczać, to naprawdę nie moja wina, ja się skupiam na czym innym." Nie mogę wręcz uwierzyć, że taki półgłówek (bez obrazy) może być wykształcony. Jak widać nadal mało wiem o ludziach, ale w życiu nawet, aż tak prostackiego, wykształconego snoba nie było dane mi poznać. Jesteś prawdziwym ewenementem wśród wykształconych prostaków. Jakkolwiek, ale gratuluję. Dzieci oczywiście nie musisz chcieć posiadać i nie posiadaj, bo tak nawet będzie lepiej, wszakże nikt z twojej linii nie powieli już schematu. Tak jak twierdzisz, że biedni ludzie to niedorozwoje, aż boję się pomyśleć kto i w jakich warunkach dał początek twojemu rodowi. Pozdrawiam.

Gość kokoszka matrioszka
Też mam takie podejrzenia. Ale nawet jeśli jest to osoba dorosła... to co z tego, że jest świetnie wykształcona, zarabia dużo pieniędzy itp skoro jest zimną, chamską kobietą nie szanującą innych ludzi. Tacy ludzie nie powinni być prawnikami. Przyjdzie do niej kobieta, która ma sporo dzieci, z jakimś problemem a autorka będzie patrzyła na nią z pogardą. Wykształcenie to nie wszystko.

Gość pomysłowa Gośka
wszystko jest względne:D, by tylko zdrowie dopisało:D A ty autorko szukasz dziury w całym i sama nie wiesz do czego chcesz nas przekonać:D Chcesz być jakimś guru czy jak? :D Za dużo oglądasz " pinkiego i mózga" :D

Gość helena232
Ty autorko jestes wyksztalcona? Pff, dobre. Wyksztalceni i inteligentni ludzie szanuja innych. Nie uzywaja takiego prostackiego slownictwa. Zachowują się na poziomie. Zatem wybacz, w twoje wyksztalcenie nie wierze, smierdzi mi ten watek na kilometr.

a moze po prostu zazdroscisz ze nie masz takiego zycia moze prawda jest taka ze ten facet ktorego masz nie chce miec dzieci z tak pusta i pozbawiona uczuc osoba moze to On nie chce mieszkac z Toba ani wziasc slubu bo jakos pasuje mi ten scenariusz i widze ze nie masz szacunku do samej siebie skoro jestes taka uczona to powinnas wiedziec ze czlowiek ktory nie ma szacunku dla drugiego czlowieka nie ma tez dla siebie

Gość autorko, jak ty jesteś
adwokatem to ja ojcem świętym-styl, język jakim się posługujesz świadczy o twoim poziomie.No nie daj boże trafić na takiego adwokata.Jak bardzo jesteś sfrustrowana, że zakładasz taki temat, naprawde adwokat nie ma innych zainteresowań tylko siedzi na kafe i pierdoli dyrdymały.

Gość prowo i to slabe
a teraz powtorz sobie material z kilku ostatnich lekcji, bo mozesz miec jutro kartkowke, a wstyd byloby wylapac nastepna jedynke, biedna, mala dziewczynko. Przyloz sie do nauki, to i prowokacje beda Ci wychodzic wiarygodniejsze. No, ale bedac w gimnazjum masz prawo nie wiedziec, jak wygladaja studia i praca w ich trakcie (ani jakie sa zarobki po skonczonej aplikacji). Powodzenia!

Spodziewałam się tego typu durnych odpowiedzi. Ja przynajmniej ani na kasę, ani na swoje życie nie narzekam. x Hehe nie dość że TYLKO narzeka,narzeka,jęczy i smęci, innych ludzi obraża(coż za elita-hihi"adwokat"...dobre ;)słownictwo jak z rynsztoku czy spod budki z piwem, to jeszcze kłamie Swoją drogą skoro się spodziewałaś durnych odp, to po co pisalaś?

Jak ty umiesz tylko cipę rozkraczać, to naprawdę nie moja wina, ja się skupiam na czym innym. x No tak, Ty skupiasz się na krytykowaniu i obrażaniu innych.To pasjonujące zajęcie :) I zapewne czasochłonne . 2 rozważam podwiązanie jajowodów albo wycięcie jajników, tylko to się wiąże z czasem, który mam rzadko, bo trzeba wyjechać do innego państwa. Ale jak tylko będę miała wolny tydzień, to na pewno tak zrobię. x Słusznie i zbawiennie . To może nie trać czasu tu na kafe tylko się już powoli pakuj na wyjazd. 3 odpowiedzi jak nie otrzymałam, tak nie otrzymałam i to tylko czas stracony. Tylko się po raz n-ty uświadomiłam w tym, jacy niedorozwoje w Polsce żyją. x My także :) Więc coś na łączy :) A właściwie o co Ty pytałaś?

Gość gość
Jesteś taka mądra - a taka głupia. Powinnaś stanąć przed komisją d/s orzekania o niepełnosprawności - ewidentnie masz deficyty.

Gość gość
Żałosne, gdyby nie dziecioroby Ciebie by nie było, i faktycznie może w Twoim przypadku warto by się zastanowić nad Twoją wypowiedzią. Tyle, że nie w sensie finansowym a intelektualnym. Tylko hmmm, Ty się lepiej nie zastanawiają. Zresztą z Twoim IQ podejrzewam, że swoją wypowiedź musiałabym narysować, byś ją pojęła. Adwokat - heh, marzenia. Żal mi Cię ;)

Gość gość
Za 2-3lata możesz zdechnąć wtedy gowno zrobisz z ta swoją Kasa,materialistko

Gość kikajajka
a ja z innej beczki. autorka ściemnia, to oczywiste, pomyślcie... 6-8 tys niby zarabia, z tego płaci 3 tys. raty za dom...ile zostaje? I niby to co zostaje, wystarcza jej na takie BOGATE życie?? No bez jaj proszę... mam dwa razy więcej miesięcznych dochodów niż autorka, i niestety, przy wysokich zarobkach człowiek się rozbestwia; apetyt rośnie w miarę jedzenia. Fajny hotel na południu Europy, na wczasy, to minimum 5 tysięcy na osobę...wyjazd na tropikalne wyspy to już koszt dwukrotnie wyższy. Do tego drogie ciuchy, kosmetyki, teatr, restauracje, zakupy w delikatesach a nie w tesco...na to nie wystarcza 8 koła na miesiąc, z czego 3 to kredyt. Autorka ściemnia...chyba że żywi się chlebem z margaryną słoneczną i używa kremu nivea - ale to wtedy nie ma się czym tak chwalić:-) poza tym...zabiegana, zapracowana pani adwokat siada przed kompem i pisze na kafeterii zamiast ten wolny czas spędzać w spa, u kosmetyczki albo w restauracji??? Albo gdziekolwiek indziej, czym się tu chwali??Nie wierzę, że poważny prawnik zniżyłby się do tego poziomu, a jeśli to robi, to oznacza że ma problemy z samym sobą:-)

Gość kikajajka
ech...teraz dopiero zauważyłam, że to temat z ubiegłego roku:-) ciekawe kto i po co go pociągnął dalej...:-)

Gość gość
tyy madra pani adwokat wez pod uwage kto tu przebywa. Zazwyczaj nie przebojowe,wyksztalcone z sila przebicia osoby. Raczej blizej im do patologii. Biedni,chorowici,skrzywdzeni przez los lub po prostu glupi niewyksztalceni dla ktorych wyjazd za praca jest niemozliwy. Bo sie nie odwaza. Ja tez nie kumam uzalania sie na temat pracy,tez juz dawno wzialem sprawy w swoje rece i jakos praca lezy na ulicy ale trzeba umiec sie wpasowac. I nie przesadzaj,ze kazda chce dzieci i to jej cel bo moja zona jakos do tego nie dazy,my nie dazymy bo zycie ukradną a jest dość kolorowe;-)

Gość gość
potwór jesteś, autorko.