Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

"może i faktycznie powinienem się zainteresować jakimś monstrum a mi się podobają przeciętne" ­ dzięks off, właśnie zdegradowałeś mnie poniżej przeciętnej :classic_cool: ­ bo mnie przecież nie chciałeś :P ­ błagam, powiedz że to z powodu charakteru, bo się popłacze 😭

Gość banan nanan
nie wiem co to obchodzi autorkę tematu, niech mają wymagania jakie chcą, to ich życie i lepiej że nie lecą na byle kogo byle tylko nie być prawiczkiem.

Gość praficzek popychacz
up

Gość pravvvvikson
ja lece tylko na modelki

Gość ja jestem prawik
i szukam przecietnej, ale inteligentnej i wyksztalconej. proste laski po zawodowce mnie nie interesuja. a sam zarabiam niestety okolo 1500 zl (pracownik biurowy) i te wszystkie panny z korporacji, ktore zarabiaja na waciki mna gardza

Gość fhctehjci
A co to tylko dlatego, że mezczyzna jest prawiczkiem to ma nie mieć wymagań? Tylko z powodu braku doświadczenia?

Gość cvbbcbcb
tak wszyscy maja wymagania ale i tak zdecydowana wiekszosc kogos ma chociaz wiekszosc to brzydale i mowie tu o obydwu plciach

Gość ja jestem prawik
nie jestem brzydki, jestem na dodatek towarzyski i dlugo bylem typem imprezowicza

Gość oiuyguiuyk
tylko creamik i looser mają takie wymagania, ale oni sa akurat autystyczni :D więc nimi się nie sugeruj 🖐️

Gość PRAWIKI maja WIEKSZE
WYMAGANIA, bo w 90 %-ach z nich nie mieli zadnej dziewczyny stad tez maja swoj "ideal" w glowie jaka ona "POWINNA BYC" zyja troche marzeniami prawiki, natomiast nie-prawiki biora nastepna, kolejna jaka im sie spodoba, jak nie wyjdzie z jedna to startuja do innej, nie szukaja i nie kieruja sie schematem "WYMARZONEJ KSIEZNICZKI" jak prawiki przy wyborze, takie chlopaki uderzaja do wielu a prawiki nie zadowoli przecietna, jakas pierwsza lepsza z ulicy skoro (prawie wszyscy) nie mieli zadnej, wiec nie zadowola sie "byle czym" skoro cale zycie CZEKAJA NA NIA na ta WYMARZONA. Taka prawda, trzeba uwazac na prawiki.

Gość jakub eric
Tylko debili pisze, że prawiczkiem mają duże wymagania

Gość nie chce mi się logować;
"ciągle ktoś się czepia, czemu nie jestem miła" nie kazda nie-miła jest odrazu wredną jędzą, w twoim przypadku raczej to drugie przeszkadza 🖐️

Gość Mazil Sekul
Niektórzy z tego forum chcą mieć dziewczynę żeby móc napisać o tym na cafe i udowodnić że nie są frajerami

"stad tez maja swoj "ideal" w glowie " x no i kolejna porcja głupot. faktycznie "żadnej nie mieli" ale przecież "żyją wśród ludzi", chodzą do szkoły, do pracy do sklepu i tam wszędzie widzą normalne laski a nie jakieś ideały, prawda? skąd wobec tego takie głupoty wymyślasz jakby "prawiki" to byli ludzie zamknięci w szklanej wieży i tam śniący o swoim "ideale".

Gość wlasnie przez ...
WYIMAGINOWANE wymagania skreslam Prawikow!!!🖐️ nie tylko brak wspolzycia swiadczy o byciu porzadnym facetem - co za BZDURA!!! Prawiki maja chora psyche!!! Najbardziej Normalni sa ci co mieli 1-2 dziewczyny i nie sa prawikami.

Gość triduum zaszedł
Prawiczek to też normalny facet tylko seksu nie uprawiał Jak się nie zakochał to co ma z pierwsza lepsza uprawiać seks czy co?

Gość no prawidłowo meni mają takie
same wymagania. to że akurat w Polsce są bardzo ładne kobiety nie świadczy, że macie "normalne" czyli "niskie" albo chociaż "przeciętne". wszyscy mają wysokie wymagania dot. urody kobiet

Gość kjhgfdsyt
offerma - nawet przeciętny nie jesteś? :( na wzrost nie ma się wpływu, ale jesli masz nadwagę (tak piszą, ale czy to prawda nie wiem oczywiście) lub beznadziejną sylwetke to sam sobie winny jesteś

Gość Mazil Sekul
A czy może być tak że ktoś się nie podobał przez lata z jedynką i dwójką z przodu swojego wieku a potem się będzie podobał ?

Gość obj będąc dss
Może tak być bo okaże się, że kobiety słońcu dojrzeją i będą patrzyły pod innymi kategoriami na mężczyzn a on przez lata też może się zmienić.

"offerma - nawet przeciętny nie jesteś?" x no nie jestem skoro jestem 38 letnim prawikiem. to raczej oczywiste. oczywiście w kategorii "atrakcyjności".

Piszecie tu jakbyście od razu oczekiwali poważnego związku :o to jest trochę dziwne, bo trzeba się wyszaleć najpierw żeby potem głupoty się nie lęgły w głowie

"ale jesli masz nadwagę (tak piszą, ale czy to prawda nie wiem oczywiście) lub beznadziejną sylwetke to sam sobie winny jesteś" ­ 70% męskiej populacji w tym kraju :D

Gość panowie typu bears
zawsze mają powodzenie i posiadają nawet atrakcyjne panny

Gość vffzgdghdfjkkbxz
Edward nie każdy czuje potrzebę " wyszukania się "

"bo trzeba się wyszaleć najpierw żeby potem głupoty się nie lęgły w głowie" no nie wiem naprawdę czy trzeba. ja oczywiście nic na ten temat powiedzieć nie mogę ale czy mój ojciec, dziadek, pradziadek i wiele pokoleń wstecz "musieli się wyszaleć"? a jakoś dziadki z obu stron były ze sobą do śmierci ojciec z matką też wciąż są małżeństwem i raczej im się żadne "głupoty nie lęgną".