Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no dlaczego tak jest

Dlaczego prawiki mają takie wymagania ?

Polecane posty

Gość do PRAWIKI maja WIEKSZE
ja nie mialem dziewczyny, ale pisalem ze mam co nieco do zaoferowania. studia, dbanie o siebie, prace, wyglad przecietny, ale zadbany. duzy minus to brak prawa jazdy

Gość coś dla szczekaczy netowych
"mam co nieco do zaoferowania. studia, dbanie o siebie, prace, wyglad przecietny, ale zadbany. duzy minus to brak prawa jazdy" ale co zadbanej, pracującej kobiecie po studiach z dokładnie tych samych "przymiotów"? wytłumacz bo ja nie rozumiem, Ty to robisz dla kogoś nie dla siebie? i to jest wszystko co możesz zaoferować drugiemu człowiekowi? studia, praca i dbanie o wygląd?

Gość Krawawa Edzia
Piszę do Was z Rakowieckiej :classic_cool:

i nie chodziło mi by miał lepszą pracę, lepsze wykształcenie itp od kobiety, pomijając że to nic nadzwyczajnego to strasznie to puste i bezduszne.

Gość PRAWIKI maja WIEKSZE
// !offerma "miales juz dziewczyne? co mozesz sam dac kobiecie?" x no ale co takie pytania mają do rzeczy? nawet jeżeli odpowiedź brzmi "niewiele" to czy oznacza ze jego wymagania są "za duże"? a o tym jest ten temat, czyż nie// x wlasnie, ze o tym jest ten temat. Kazdy prawik ma z tym problem. Tlumaczenie, ze "na pewno moze dac wiecej niz taki co siedzi w wiezieniu" - znowu skrajnosci !!!, ilu chodzi takich po ulicy?? ilu jest takich w miejscach gdzie sie ludzie poznaja ?? Zero?? patrzenie skrajnosciami pokazuje raczej problemy ze soba, to nie jest normalne dla normalnych ludzi, "widzenie czarnych barw" prowadzi do zaburzen ktore leczy sie ... nic tez do tematu nie wnosza, nie sa obiektywne, nie pokazuja normalnych ludzi, nie obrazuja przecietnosci na jakiej sie bazyje w spoleczestwie, ani nie sa zadnym wytlumaczeniem. Chora psychika prawikow. Na pewno moze dac wiecej kobiecie normalny facet niz prawik, ktory w ogole nie zna kobiet, ma jedynie wyobrazenia czesto odbiegajace od rzeczywistosci obrane w ramki skrajnosci, stereotypy i wlasne ideologie, schemaciki jakie widzi na ulicy przypisujac wiekszej "populacji". Chlopak ktory mowi, ze nie szuka a chce miec dziewczyne jest sprzeczny sam w sobie. Dziecinne infantylne zachowanie prawika, ktory wykazuje jedynie biernosc. Dla mnie to marzenie, bujanie w oblokach, chec "posiadania" dziewczyny, pisania o tym, mowienie co to potwierdza a jednoczesnie biernosc. Prawiki bazuja na skrajnosciach i sprzecznosciach, wiec nie sa normalni. Ja bym sie z takim nie chciala "uzerac", czasem to urasta do chorych relacji, jego uprzedzen!!!. Jak moze wypowiadac sie chlopak, ktory nie mial dziewczyny na temat zwiazkow, kobiet jak z zadna w zadnej relacji nie byl??? Fikcja.

Gość trb
coś dla szczekaczy netowych x To w końcu czego oczekujesz? Szejka z Dubaju, po Oxford'zie?

Gość popycham tylko posty
To że ktoś na prace, studia, dba o siebie to chyba standard ... Kobiecie trzeba zaimponować i pokazać że jesteś kimś wyjątkowym innym niż pozostali. Przecież o to chodzi żeby mieć kogoś wyjątkowego ;)

To że ktoś na prace, studia, dba o siebie to chyba standard ... Kobiecie trzeba zaimponować i pokazać że jesteś kimś wyjątkowym innym niż pozostali. Przecież o to chodzi żeby mieć kogoś wyjątkowego x Podpisuję się pod tym obiema rękami

Gość Mazil Sekul
Ktoś chce tu nami prawikami wycierać podłogę. Ale nie damy się i będziemy mieli swoje wymagania i oczekiwania

"pokazać że jesteś kimś wyjątkowym innym niż pozostali" Czyli się podobać fizycznie, a jak się nie podobasz to spadaj.

To że ktoś na prace, studia, dba o siebie to chyba standard ... Kobiecie trzeba zaimponować i pokazać że jesteś kimś wyjątkowym innym niż pozostali. Przecież o to chodzi żeby mieć kogoś wyjątkowego X to jaka wedłóg was jest osoba wyjątkowa?

Gość Mazil Sekul
To nie jest tak że ktoś jest wyjątkowy (chyba że aktor albo piosenkarz) dla mnie nie jest ważne żeby być wyjątkowym dla kogoś tutaj albo dla wszystkich innych. Ważne żeby być dla tej co mnie się spodoba

Każdy sam powinien to wiedzieć i się samoudoskonalać nawet dla siebie samego. Swoją drogą to ja bym się zastanowił dlaczego żadnej nie mogę zainteresować sobą. I nie piszę tu o wyglądzie.. opanujcie się z tym wyglądem nie każdy jest modelem czy modelką

ja w sobie nie widze niczego wyjątkowego a u kobiet tez poza urodą tez nie wicdze nic wyjątkowego bo niby co ?

Gość PRAWIKI maja WIEKSZE
nie jestem psychologiem, ale czytajac nie tylko na Kafe uzalanie sie zdziwaczalych uprzedzonych dziewic i prawikow np 25-29 letnich, ktorzy nic nie przezyli z plcia przeciwna jest ewidentnie dowodem na problemy z nimi samymi x //Mazil Sekul Ktoś chce tu nami prawikami wycierać podłogę. Ale nie damy się i będziemy mieli swoje wymagania i oczekiwania// x miejcie, tylko nie osmieszajcie sie tym samym

Gość Mazil Sekul
nie ty bedziesz dyktowac kto ma jakie szanse

Gość Konrad Mirał
to czy wygląd jest ważny okaże się w ciągu 4 lat

Gość Konrad Mirał
Bardziej chodzi o w ciągu 4 lat

Gość Konrad Mirał
Zamierzam mieć pracę

wyraźnie napisałam w drugim poście ja uważam, że mam coś więcej do zaoferowania facetowi niż stereotypowe cycki i dupe (ewentualnie wykształcenie i pracę dla co poniektórych) a Wy zamykacie się w pracy i wykształceniu po tym co ktoś odpowiada na pytanie poznaje się jak człowiek patrzy na świat, nie lecę w skrajności i nie pieprzę że i menel spod biedronki będzie ok byle był np. dowcipny. praca może być tylko jakimś wyznacznikiem że ktoś nie jest nierobem, wykształcenie, ze w teorii można z nim o czyms porozmawiać (choć to różnie bywa). i na tym chcecie opierać relacje z ludźmi? że macie prace i wykształcenie?:D powodzenia w takim razie, nic dziwnego że płaczecie na jakie materialistki trafiacie skoro sami tak na świat patrzycie