Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam to rozumieć???

Problem ze zrozumieniem ORANGE

Polecane posty

Kilka dni temu podpisała umowę z orange.Mam abonament a w nim 160 minut na rozmowy do wszystkich sieci. Próbowałam dzwonić do Orange ale się nie dodzwoniłam. Trwało to góra 3-4 minuty. Resztę czasu telefon bezczynnie leżał, bo nie dzwoniłam wcale. Dziś sprawdziłam stan konta i otrzymałam SMS-a takiej treści: "Stan z 2013-01-27 z godz.00 Twojego abonamentu: 177:15 min wymiennych na 177SMS. Przekroczyłeś kwotę usług o 2.03 zł." Co to znaczy? Że już wykończyłam abonament???

Halo! JEST TU KTO?:O

Gość ramparammmarapm
a internet się nie włączył?

Gość była_fryzjerka.....89
dzwoń na BOK :/ jak to się nie możesz dodzwonić... trzeba pewnie poczekać. ja nie mam orange to nie pomogę

Zależy jaki masz okres rozliczeniowy. Zadzwon na BOK niech sprawdzą Bo 1 minuta to 3 sms . Oni muszą Ci to dokładnie sprawdzić. Wiem co mówię bo mam za sobą kilka lat pracy w Orange.

A internet sam się włącza??? Ja przy telefonie nie majstrowałam... A ktoś mi poda numer BOK ?

Witam. Miałam podobnie z play. Okazało się zanim został aktywowany numer i "podpięty" do odpowiedniej taryfy wykonałam telefon i kwota pojawiła mi się 1,56zł. Pieniądze nie odjęły mi się z pakietu złotówek tylko zwiększyły opłatę ponad abonament. Czyli zamiast abonamentu powiedzmy 45 zł, zapłaciłam 46,56.Pozdrawiam

Może te 2.03 to opłata za kontakt z biurem obsługi. Mimo,że się nie połączyłaś sekretarka nawijała i tyle. Poszło jako połączenie wychodzące do BOK

Dzięki za odpowiedzi:) Jutro udam się do ORANGE i osobiście wyjaśnię co i jak. Próbowałam dodzwonić się do BOK ale wszystkie linie są zajęte a jedno połączenie zżera 1.50 zł.:O