Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveGirl

JAK SIE UBRAC DO KLUBU IDE PIERWSZY RAZ! :)

Polecane posty

Gość LoveGirl

Idę pierwszy raz tak jak w temacie i nwm jak się ubrać bo nie przepadam za sukienkami. Mam 164 m wzrostu jestem brunetka . I mysle ze nadaje się bluska jasne z małym dekoldem lub wogle na ramiączka biała + wisiorek z sówką luzny + kolczyki wiszące lub bez wiszacych normalne przylegajace do uszu. + leginsy czarne lub dzinsy ... i plaskie buty bo cieszko na obcasach . Prosze o odpowiedz :)

Gość oilnuby
Ubierz się tak, jak Ci się podoba. Serio.

Gość kaja7789
skoro nie lubisz sukienek i nie lubisz az tak bardzo rzucac sie w oczy to proponuje buty na obcasie/ koturnie, bialą bokserke, jeansy albo skórzane spodnie/ legginsy, jakas katana lub marynarka, kopertowka i gotowa ;-)

Gość oikujyhgt
A, właśnie - najlepiej ubrać coś białego (byle nie cała na biało!), bo to się fajnie świeci we fluorescencyjnym świetle. :) Ja zwykle na dyskoteki chodzę w sukienkach, ale taki mam po prostu styl. Większość dziewczyn jest w rurkach i bokserce.

Jeżeli ubierasz wisiorek, nie zakładaj już do tego kolczyków i odwrotnie, no chyba, że stawiasz na coś delikatnego. Biała bluzka na ramiączkach brzmi bardzo sztampowo, już chyba lepszy byłby zwykły biały luźny t-shirt ubrany do jakichś fajnych skóropodobnych rurek.