Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna strona medalu

Którym się udało: jak pozbyć się kochanki

Polecane posty

Gość jasna strona medalu

Jakie rady na pozbycie się wrzodu? Czyli małej kombinatorki która uwiesiła się Twojego faceta? Czy machnąć ręką i samej zacząć się dobrze bawić na boku?;)

Gość wesolanika
Zostawić meza :)

Gość gdkaa
zostawic faceta po co Ci taki bawidamek?jedna "zalatwisz"a on bedzie mial kolejna,szkoda zycia na palanta:)

pogratulować kochance, że wkrótce zostanie żoną męża i że dopiero wtedy ich związek rozkwitnie i wzbogaci się w cały dodatkowy wachlarz kłótni i prania brudów w czterech ścianach a, i nie wolno zapomnieć podziękować za odzyskanie wolności i pełni życia :P:P:P

Gość pytanie.mam.dzis
powidomic jej rodzicow i znajomych amory rownie szybko opadna chyba ze "panna" pochodzi z mocno patologicznej rodziny

Gość do tych, które tak
męża się pozbądz, po co Ci łachudra w domu?

To nie prawda ze zaraz znajdzie kolejna kochanke. moj tz mial kochanke chodz twierdzi ze nic z nia nie robil ale ja tam swoje wiem w koncu nie spotyka sie z kims po nocy bez wiedzy partnera ;) oczywiscie zabranialam mu soe z nia spotykac itd ale nie dzialalo bo twierdzil ze to jego przyjaciolka ktora tu uwaga znal 3dni i to z internetu... wiec zrobilam to tak; zlapalam ich na grilu na ktory mnie nie zaproszono (to bylo juz po tym gdy sie dowiedzialam) wykrzyczalam mu ze prawdopodobnie jestem w ciazy (dzieki Bogu okazalp sie ze nie) i wkurzylam jego kochanke do tego stopnia ze mnoe udezyla oczywiscie zaczelam lamentowac ze w brzuch (chodz trafila w glowe ale bylo ciemno) tz tak sie wkurzyl ze znienawidzil scierwo a ja mam go spowrotem i od 8miesiecy zadnej takiej akcji znowu nie bylo a on zrozumial jak wiele mogl stracic i jestem pewna ze wiecej tego nie zrobi. jednk nie radzilabym tego powtarzac ;)

Gość nastepna idiotka ktora
problem z zarlokiem rozwiazuje chowajac mu jedzenie :O

dziobak, poczekaj z rok, bedzie nastepna :D

Gość eu0ww
pepe--ja bym sie tak nie ponizyla,owszem dobrze zrobilas ze poszlas zrobic akcje tez bym tak zrobila ,ale po tym bym mu dala kopa w dupsko i pozegnala na zawsze:O

Gość 0śmiornica
PepePaniDziobak sorry ale to jakaś patologia :/ jak możesz z nim być po czymś takim :/ Żeby przez jego puszczalstwo Ty jeszcze obrywała :/

Gość 0śmiornica
Dokładnie, no na co taki facet który się nie szanuje :/ ja nie wyobrażam sobie, żeby mój się "pozbywał" kochanków i nadal ze mną był patologia

wiecie... tez sie nad tym zastanawiam. poprostu chyba za bardzo go kocham... nie potrafilam bez niego spac, jesc wogole siedzialam i plakalam w kolko. przez piec dni bez niego schudlam baaardzo duzo... no i skonczylo sie to depresja ktora lecze do teraz. Ale wtedy powiedzialam sobie zzrobie wszystko zeby do mnie wrocil i mi sie udalo a ta decyzja byla najlepsza jaka podjelam.wiem ze wiecej tego nie zrobi bo go znam mozecie mowic ze za rok najdzie inna. teraz stara sie bardziej niz gdy mnie zdobywal ciagle mnie gdzies zabiera, gdy poklucimy sie przez telefon zawsze przyjezdza w czasie nie dluzszym niz 15min a mieszka 20km dalej, kupuje wsztstko o czym tylko wspomne nawet nie musze prosic, wspiera mnie w leczeniu chodz prawda jest taka ze nie poradzilam sobie do tej pory z ta sytulacja to nie zaluje i wiem ze nie bede. poprostu uczucie bylo wazniejsze niz wszystko.

Gość iudsuis
Pepe-- i tak zrobisz jak uwazasz,ale skoro raz juz naduzyl twoje zaufanie i z panienka poszedl na grila to nie wrozy to dobrze,zle ze jestes tak pewna jego,ale uwazaj bo ja nie ufalabym juz takiemu facetowi ,on wie ze ty wybaczysz mu wszystko i cokolwiek zrobi to bedziesz go blagac byle byl:O nie masz poczucia wlasnej wartosci,ja nawet jakbym kochala to po zdradzie zegnam faceta na zawsze

a co zrobisz, jak znowu zdradzi? :D btw, jestes od niego uzalezniona emocjonalnie. bo to, ze nie masz godnosci, wie kazdy, zwlaszcza on. to nie jest milosc. idz do psychologa.

eu0ww uwiez ze probowalam kopnac go w dupe ;) przysiegalam przyjaciolkom ze sie do niego nie odezwe i bylam tego pewna a gdy tylko wychodzily lecialam do niego jak omamiona. nigdy mi sie tak nie zdazylo chodz mialam wielu partnerow i naprawde byli swietni mili, z dobrych domow, przystojni, niejednokrotnie bogaci.

"wiem ze wiecej tego nie zrobi bo go znam"- kiedys tez wiedzialas, ze nie zdradzi, bo go znalas. twoja wiedza jest negatywnie weryfikowana przez rzeczywistosc. a "po prostu" piszemy oddzielnie :O

sorki mam dyslekcje :)) w rozumiem wszystko o czym mowicie, moje przyjaciolki mowia mi to codziennie i nawet sie z tym zgadzam tylko ze inaaczej nie potrafie. a czy jestem oschla? nie wiem. po prostu mam leki i kazde slowo nieprzemyslane z jego strony doprowadza mnie do placzu np gdy mowi ze cos dzieje sie w miescie z ktorego byla jego kochanka potrafie sie poplakac (depresja) wiec o mnie dba ;) naszczescie mam juz lekkie objawy i po wybraniu proszkow powinno byc ok.

Gość Ta zdradzona
Dziewczyny Mój też obiecywal. Potem była kolejna i kolejna aż zrozumialam że muszę go zostawic bo nie wart jest takiej kobiety jak ja. Niech s*******a..

Gość gość
kochanki sie ciezko pozbyc, ale chlopa takze

Gość gość
A wiesz co... jak jeden się pozbył pomachał jej łapką :))

Gość gość
Trudno wiem jak jesteś przystojny i masz piękną wiertareczkę to będzie koszmarr.

Gość gość
Ja mam podobny problem mam męża od 10 lat i od pół roku mnie zdradza. To Ukrainka starsza ode mnie 10lat tu jej nr +380679967904, +380955948550 Jakby mógł ktoś pomóc to byłabym wdzięczna. Ode mnie nie odbiera.