Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczesnapora

Do Mam Palacych papierosy w Ciazy:(

Polecane posty

Gość gość
ZawszeCiekawa he he he jak juz cos to smułka!!!Chyba mózg Ci troszke zadymiło od tych fajek:-)zamiast jarac to lepiej sie dokształć

Gość gość
moja mama paliła w ciąży. Ja mam całe życie koszmarne migreny, mój brat jest uczulony chyba na wszystko na co się da...

Gość gość
Ja p*****le jaka trzeba być tępą dzida zeby wmawiać innym ze palenie w ciąży nie jest złe i nie ma wpływu na stan zdrowia dziecka.

Gość gostkowa
Ja palilam w ciazy dziecko urodzilo sie duze iniby zdrowe,ale po kilku dniach wyszlo AZS a teraz ma 20 miesiecy i jestesmy w szpitalu bo mial dusznosci i ma podejrzenia astmy

Gość PaniGruszka
"Nie znam ani jednego przypadku kiedy dziecko urodziło się chore przez papierosy. Przykro mi, nie moja wina smutas.gif" Ja znam i to wiele:(

Gość gość
Moja znajoma paliła całą ciążę mniej i te "cienkie" bo niby mniej szkodzą, dziecko urodziło się małe do dzisiejszego dnia palą przy nim, chłopiec jest chudy i blady jak nieszczęście, za każdym razem jak go widzę to muszę o biednych dzieciach z obozów koncentracyjnych myśleć, jestem święcie przekonana że to przez papierosy, róbcie jak chcecie, dla dziecka ze smrodu na parę miesięcy nie zrezygnować to porażka, lepiej nie miejcie dzieci

Gość gość
Nie jestem za paleniem w ciazy ale chyba nie ma to bardzo znaczenia. Mnie polozne bardzo zjechaly na porodowce ze mam bqrdzo stare lozysko bo pewnie w ciazy palilam a ja nigdy fajki w ustach nie mialam i nie bylam biernym palaczem.

Gość gość
no coz moja bratowa palila i dziecko sie zdrowe urodzilo tylko male 3 kg i male zostalo do teraz ma 8 lat... malo choruje itp ale jest nerwowy i nie umie sie skupic anin na nauce ksiazkach, generalnie w uczeniu sie ma problemy i z koncentracja ciezko wiec .... chyba tak super nie jest poza tym opieprzyl i osmieszyl ja lekarz na sali poporodowej w obecnosci innym mam po porodzie i nas rodziny ze lozysko miala czarne jak wegiel i musiala mocno palic w ciazy cegle spalila

Gość gość
3kg to małe dziecko? wy jakieś nienormalne jesteście :o To zwyczajny noworodek! Wiem, ze teraz jest moda na witaminy syntetyczne i wielkie dzieciory po 3800+ ale bez przesady!

Gość gość
ja palilam 10 lat a jakos w ciazy rzucilam, a juz przy styaraniach staralam sie ograniczyc bo to i wplyw na plodnosc ma :O powinnyscie chociaz ograniczyc sie do 1-2 jak juz nie mozecie rzucic :(

Gość gość
witaj ja palimam w ciazy do 7 msc tez niby po 2-3 papierosy dziennie ale w 7 msc okazalo sie ze moja corka jest za mala do wieku ciazy i za malo wazy a po porodzie byla blada i miala anemie dlatego jak mozesz to nie pal ja dopiero po 7 msc rzucilam i szybko nadrobila bo jadlam duzo ale co przezylam to przezylam

Gość gość
gostkowa nmo wlasnie moze z czasem wyjsc. choc znam kobiete ktora ma 3 dzici i palila, wszystkie zdrowe. ale po co ryzykowac no po co? fajki sa be, kazdy powie, a tu truc to malenstwo od poczatku ciazy gdy jeszcze nie ma dobrze rozwinietych organow i wogole... no jak tak mozna? :(

Gość gość
Nie możecie na te 9 miechów odpuścić:/ Wam tez to dobrze zrobi, nie musicie truć małego człowieka, który nie jest w stanie się obronić. Masakra jakaś patologia....

Gość hehehehehehheheheh
Bo te co pala w ciąży maja ZDROWIE swojego dziecka głęboko W D***E !!

Gość gość
Kretynki! Tak ciężko Wam dla własnych dzieci zrezygnować? Ja p*****le co z Was za matki? Moja mama paliła przed ciążą z moją siostrą. A jak tylko dowiedziała się o ciąży rzuciła z dnia na dzień. I nie paliła przez 10 lat dopóki ja 7 lat nie skończyłam. Później tylko na balkonie. I to jest miłość. A Wy wolicie śmierdzące fajki niż zdrowie dzieci bo ktoś tam urodził zdrowe paląc ;/

Gość gość
RZYGAĆ MI SIĘ CHCE JAK WIDZĘ kobietę w ciąży z papierosem. To jest oczywiste że ona ma w d***e własne dziecko, a dopowiedzenia o ciociach i kuzynkach które urodziły zdrowe i niepalących co mają chore dzieci to wasze mydlenie oczu. Nie mieści mi się w głowie jak można świadomie dostarczać dziecku ten cały syf z papierosów. Szkodzicie świadomie swoim dzieciom i pokrzykujecie że życie byście za nie oddały. Co za k******o!

Gość gość
kolezanka palila 3-4 dziennie. zatrzymali ja w 20ktoryms tygodniu,miala juz brzuch duzy. lekarz przy mnie ja opierdzielil, ze dziecko ma glowke wieksza niz raczki, jest nieproporcjonalne. chamsko ja zjechal,ze pali. tlumaczyla sie,ze juz nie pali. przed dzieckiem sie tlumaczcie glupie baby. sasiadka, polka, mieszkajaca kolo mnie ma4 dzieci. jarala z kazdym. ostatnie mialo niespelna rok, jak zaczelo sie dusic. od razu w szpitalu powiedzieli jej co MOZE byc przyczyna. przyznala sie. teraz pluje sobie w brode dziewczyna i placze po nocach. robcie co chcecie, ale byc az taka egoistka? co wasi faceci na to? pa-to-lo-gia. koniec.

Gość gość
Stułka? Następna mądra smułka.. kur*a smòłka ! Kretynki

Gość gość
palennie w ciazy? obrzydlistwo. tak jak ktos napisal,jak sie dziecko urodzi piwko w butelke i pecik do buzi. wzorowe mamusie od 7 bolesci.

Gość gość
Temat źle się nazywa. Takie co palą papierosy nie są "mamami". To się w pale nie mieści jak można ryzykować zdrowie własnego dziecka ;/

Gość gość
to nie ryzyko, wiekszosc znajomych znajomych miala zdrowe i grube dzieci,one tez beda mialy:) temat nadaje sie do usuniecia, to naklaninie do palenia w ciazy. zal dzieci.

Gość gość
pi e rdolone dz i wki paliłam 11 lat dowiedziałam sie o ciazy w 7 tc. i do dzis nie zapalilam ani razu, chociaz nie raz mialam ochote ale ja sobie nie wyobrazam nawet tego, zeby dymem dmuchac w obecnosci dziecka a co dopiero ZMUSZAC NIEROZWINIETE DZIECKO, SWOJE DZIECKO, DO ODDYCHANIA TAKIM SYFEM!!! świnie z was!!!!!!!!

Gość gość
porazenie m. pojawiło siw skutek niedotlenienia już w brzuchu, niedotlenienie nie pojawia sie dopiero po porodzie, łożysko miała starszne, bo sama to przeżywała, a to przyczyniło się do niedotlenienia i w rezultacie do porażenia ale dalej sobie tłumaczcie durne palaczki, że palenie dla dziecka to naturalne witaminki

Gość gość
uważam dokładnie tak jak wypowiedzi wyżej. Papierochy powodują u dorosłych ludzi raka, astmy i ch*j wie co jeszcze a co dopiero mogą zrobić takiemu maluszkowi... a wy palaczki możecie się dalej nawzajem przekonywać, że fajki nie szkodzą... BRAWO :( aż żal

Gość gość
palaczki powinny być sterylizowane

Gość gość
Kafeterianki i tak uważają, że lepiej chlać na umór, palić 3 paczki dziennie, brać narkotyki w ciąży, niż być wegetarianką bez żadnych nałogów w ciąży :)

Gość siostra mojego męża paliła
w ciąży. Jej syn urodził sie niby zdrowy, ale ma straszne problemy z uczeniem,koncentracją itp. Lekarz kiedys otwarcie zapytał siostre czy paliła w ciązy bo takie problemy u dziecka moga byc właśnie od fajek!!! Chłopiec ma teraz 12lat i straszne problemy w szkole.Widze ile musi biedak wkładac wysiłku zeby sie czegokolwiek nauczyc,skupic, widze ile ma przez to stresów. Zal mi tego dziecka. Pozatym palenie powoduje wnikanie do organizmu całej masy substancji rakotwórczych!!! Jak mozna skazywac na nie własne dziecko?! Moja teściowa paliła całe życie, widziałam jak umiera na raka płuc mając raptem 55 lat. To mi wystarczyło... :( Mój mąż ma do tej pory problemy przez to ze jego mama paliła w ciąży i nienawidzi papierosów do tej pory

Gość gość
hmmm Mam 35 lat 2 dzieci 3 w drodze.Paliłam w 2 ciążach starszy syn dzis ma 14 lat zdrowy dobrze sie uczy młodszy ma 10 -zero problemow.Mam kolezanki ktore nie paliły -maja zdrowe dzieci-jak ja ale sa tez takie ktore maja chore dzieci adhd,porazenie,despół downa -to loteria .W tej ciazy tez pale-niestety jest mi z tym zle -aczkolwiek ograniczam pale r1 -kazdego dnia karce sie za to palenie -ale nie daje rady inaczej.Juz bralam relanium zeby sie wyciszyc-nie palac -nie udalo sie :( Nie pochwalam palenia-ale wiem jak ciezko jest przestac palic -mam nadzieje ze wszystko bedzie ok .

Gość gość
Sam widok ciężarnej kobiety z papierosem jest okropny.... ostatnio widziałam taką ok 8 miesiąc z papierosem na przystanku autobusowym okropność.

Gość gość
ja też paliłam ale nigdy na ulicy przy ludziach itp bo wiem jak to odrażająco wygląda, i owszem mam wyrzuty :( ale to było silniejsze ode mnie