Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokoko185

co mu grozi za to że napisał tutaj o gwałcie?

Polecane posty

Gość rokoko185

Hej kikla dni temu pisał tutaj jakiś głupek,że dodał dziewczynie pigułkę gwałtu do drinka,a potem ją zgwałcił. Jak myślicie co mu grozi. moim zdaniem policjanci powinni to dobrze sprawdzić.

Uważasz, ze policja nie ma lpszych rzeczy do roboty, niż śledztwo w sprawie wypocin forumowego trolla?:O

Gość rokoko185
oni zawsze mają coś ciekawszego do roboty, byleby się za bardzo nie narobić. Moim zdaniem powinni to sprwdzić skoro napisał,że ją zgwałcił, a ona o tym nic nie wie...mogłą to być prowaokacja, ale nie koniecznie. Po kilku godzinach temat został usunięty. Więc ktoś się tym zainteresował.

Gość greczynekk
rokoko185... Teraz sie boisz ? sieć nie jest anonimowa :)

nic mu nie grozi pisac mozna sobie co sie chce - policja nie bedzie nic sprawdzac bez jakiegos punktu zaczepiania dowodow itd poza tym nawet jak znajda kolesia po IP to skad beda wiedziec kim jest poszkodowana , a poza tym czy myslisz ze poszkodowana wniesie sprawe ? a moze uzna ze nic sie nie stalo

Skad wiesz? Znasz jakiegoś policjanta? Na forum kazdy sobie moze pisać co chce i gdyby mieli sprawdzać każdą, durną wypowiedź z internetu, to by nie wydoili.

Gość rokoko185
Ja się nie boję jestem tylko ciekawa, bo straznie mnie denerwują takie gówniaże, zrobią coś a potem się jeszcze przechwalają na forum. To szkoda, macie pewnie rację nikt się tym nie zajmnie. Tak jak pisałąm, nasza policja za bardzo się nie chce przepracować...wiem coś o tym.

Gość rokoko185
Była taka sytuacja,że sąsiad został okradzoiny, całe procedury, zbieranie odcisków itd. po kilku dniach na naszej ulicy pojawił sie podejrzany samochód o 11 w nocy. satrzymał się w ciemnym miejscu i chodzili z lampkami koło domu sąsiada. zadzwoniliśmy na policję. Jeden znajomy stanął autem tak żeby nie mogi przjechać( w drugą stronę przejazdu nie ma) policja przyjechała. Spisali trzech facetó z czego jeden był już skazany za krdzeż, nie zrobili jic nawet auta im nie sprawdzili. Mieli wszystko podstawione pod nos, powiedzieli że nie mają dowodów nic złego wtedy nie zrobili. Nawet nie sprawidzli ich odcisków czy są zgodne z tymi które pobierali. I wypuścili złodzieji. PORAŻKA. Jeden plus to to ze wiecej się u nas nie pojawili,bo z nami to nie żarty :)

Ale taki koles jest lepiej traktowany ode mnie, bo przynajmniej jest uważany jako facet:-)