Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miranda kasandra

Twój wskaźnik BMI wynosi 20.8. - czy dla facetów to grubaska?

Polecane posty

Czy normalna kobieta? Podobno faceci nie przepadają za kościstymi i chudymi, ale z drugiej strony wszędzie tylko takie są promowane. To jak to jest? Ja już gruba jestem?

Gość trolloooo
to raczej w dolnej granicy wagi prawidłowej :o jak dla mnie chudzielec. Ale wiele też zależy od budowy kośćca, bo u jednego będzi to wyglądać dobrze, a u innej osoby słabo. Suche liczby niewiele mówią

podaj wzrost i wage? Co to Bmi? Te wpolczynniki to o kant mozna rozbic,wmowili Nam a my wierzymy:O

Gość yretsssss
taaaaa, faceci przepadają tylko za chudymi które wygladają jak mlody chlopiec {geje} albo maleńkimi slodkimi które wyglądają jak dziecko {pedofilia} wszystko co kobiece i związane z kobietą sie nie podoba chory świat

Gość dla facetów
nie, grubaska to powyżej 23 BMI

to jestes chuda przy tej wadze to fajne sa babki przy wzroscie 165-170 cm wtedy i jest za co chwycic i w co sie wtulic;-)

Gość MaREEK8888
Wedle BMI masz wage prawidlowa, a to jaka masz figure to juz inna sprawa. Pokaz fote

nie jestem chuda.... Z ciekawości napiszę, że Anja Rubik przy wzroście 179 ma ok 50kg... Ja mam 16kg więcej! :) Jak mogę być chuda? ;) Troche wyobraźni, ludzie.

Gość prawictwo pospolite141
to zależy jak się odklada tłuszcz .. kazdy człowiek o tym samym wzroscie wyglada dobrze przy innej wadze ,

Gość yretsssss
jesli ktoś bedzie szczęsliwy bo musi wyglądać tak jak mu media każą to niech tak ma ja mam cycki i d­upę i nie zamierzam się tym martwić, normalnemu facetowi sie spodobam

jednym dziewczynom tłuszcz odklada sie w posladkach ( co jest dobre ) , a innym w udach ( co jest złe ) - te ostatnie powinny uwazac bardziej na swoją wage jesli wazysz duzo ale ciagle masz szczupłe uda , to nie musisz myslec o odchudzaniu

Zatem trudno ocenic czy 66 kg to dobra waga przy 178 cm Zalezy jak to wyglada nago

Z pewnoscią są osoby ktore przy tej wadze wyglada dobrze , ale sa i takie ktore wygladają gorzej .

Gość fref3wf
im szczuplejsza tym lepsza faceci lubia takie 170 50 kilo i moze miec paskudna twarz byle chuda byla:)

nie ma idealnego bmi kazdy człowiek wyglada nago dobrze przy innej wadze ze wzgledu na różny rozkład tłuszczu .

wg facetow to kobiety maja bledne mniemanie o tym jakie powinny byc

Sa gusta i guscidla. I weryfikujaca je rzeczywistosc :P Ja. BMI =21. Niewysoka. Szczupla, na granicy wystajacych kosci (taka budowa), ale z biustem i dupem. Uprawiajaca sport, wiec bez obwisow. Dwoch mezczyzn - moj Malzon i jego brat. Dla Malzona jestem idealem kobiecej figury, jego zdaniem zdecydowanie szczupla i drobna. Z kolei dla szwagra jestem pulpetem, a jego ideal kobiety ma gabaryty przecietnej modelki z wybiegu. Aha - mimo takich pogladow na kobieca urode, zadna z jego dziewczyn nie byla "modelkowata", wiec chyba nie warto sie temu niewolniczo podporzadkowywac :P

a czy te kobiety sa glupie i nie wiedza ze to co pokazywane to przekoloryzowane i nieprawdziwe? Nie mozna wzorowac sie na wizerunku kreowanym,tak nie wyglada rzeczywistosc

Gość ja 167/54kg
Podstawowa kwestia to fakt, ze faceci kompletnie nie maja wyobrazenia jak wyglada kobieta o danej wadze. Powiedz im ze kobieta ma 55kg przy 170cm, to powiedza, ze za gruba, a jak wazy 90kg przy 170cm, to juz w ogole monstrum, a tak naprawde wcale po niej nie bedzie tego widac. Jak myslicie, ile wazy ta najgrubsza z Grycanek (blondynka)?