Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miranda kasandra

Twój wskaźnik BMI wynosi 20.8. - czy dla facetów to grubaska?

Polecane posty

Gość iufyu7odt79
Moja dziewczyna ma 18.8. i jest chudziutka, płaski brzuszek, jędrne cycuszki

Gość Jolkaopopp
No to widac, ze sie nie znacie, ona wazy ok 130kg. Marta Grycan kolo 85kg a ta najmlodsza kolo 75kg.

Gość a ja mam 160 cm a 60 kg ważę
i oto co mi wyszło: Twój wskaźnik BMI wynosi 23.4. Brawo! Masz idealną masę ciała. a jak patrze lustro to mnie na wymioty zbiera. Cycki mam duże -otyle dobrze, że pełne a nie kocie języki, biodro tez mam...

Gość to piardnięcie ma mega
ona waży ponad 130kg na bank. Tak nie wyglądają osoby o wadze 75 kg. Jej przecież oczu nie widać

Gość Zossiulaa
a ja mam 160 cm a 60 kg ważę no to już troszkę dużo, wystarczy, że przytyjesz 4kg i wg wskaźnika BMI będziesz miała nadwagę

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale macie problemy ja urodziłam dziecko i w obecnej chwili waże 83 i mam 182 wzrostu a facetom się podobam. Mam bardzo ładną buzię i włosy oraz długie mimo wszystko nie grube nogi i biust. Nie wszystkim pewnie ale to pierdole mnie gimnazjaliści nie interesują :) Do wiosny i tak zgubie 5 kg :D i tyle :) Poza tym mężowi się podobam i sobie a reszta niech się wali.

w 130 tez nie wierze:O eeeeeee zaloz szkolke kompleksiary powinny sie od Ciebie uczyc:-)

Gość natka1358
przecież każdy lubi się mieć do czego przytulić, najważniejsze żebyś Ty się dobrze czuła w swoim ciele, ja mam podobne wymiary a wcale nie uważam żebym była gruba :)

Grycanka na moje wazy jakies 9 dych, moze kilka kg w jedna czy druga strone. Ale na wadze jej nigdy nie widzialam, wiec co ja tam wiem :P Wiadomo, sa tacy, ktorzy maja po prostu ciezka budowe albo luzne faldy i widac na nich kazdy kilogram, jak i tacy, po ktorych po prostu nie widac wagi (ja sie podobno zaliczam do tej kategorii, bo wg tego, co czasem mozna tu przeczytac, powinno sie do mnie juz dawno Greenpeace wyslac na ratunek, rzeby mnie wrzucili z powrotem do oceanu...)