Gość gość Napisano Styczeń 31, 2017 Też mam ospela w całym domu. Serii to chyba z 5 różych. W korytarzach sonata, w sypialni i dzięcięcym pokoju karo, a w salonie impresia, a w kuchni o już nie pamiętam jak się nazywało ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NinaLach Napisano Luty 23, 2017 z osprzętu podtynkowego to myślę tak większość tutaj ,ze najlpeszy jest ospel . Zresztą mam nie ylko gniazdka czy włączniki , ale zastanwiamy się z męzem nad systemem presto ;) czyli tzw inteligentnym domem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Famaska3 Napisano Luty 25, 2017 Moim zdaniem ospel ma dobry sprzet. Mam od nich 2 transformatory http://ospel.pl/pl/katalog/transformatory/seria/transformatory.html które służą mi bardzo dobrze. Niedrogie ale porządne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_marekko Napisano Maj 16, 2017 Fajnie, że piszecie o Opselu, bo też słyszałem o produktach z tej firmy. Rzeczywiście w fajnych cenach są. Problem, że dośc duży wybótr i teraz problem w domu, co wybrać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PhilipsSatinelle Napisano Maj 22, 2017 No bo tu jest zawsze problem ,ze niewiadomo co wybrać , polubiłam ich strone na fb i co widze , to ciagle jakies inspiracje . ja to bym mogła z nimi robić zmiany w mieszkaniu co miesiąc :P . A tak ogólnie to bardzo fajne kolekcje mają . Ja mam tąw kolorze antracytu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość groszek987 Napisano Maj 30, 2017 PhilipsSatinelle aż z ciekawości sama sprawdziłam i rzeczywiśćie fajne rzeczy maja na Fb. Nic tylko remontować, przemeblowywać :D Ja zaczęłam od produktów z Ospela do kuchni a teraz to w każdym pokoju mam z tej firmy. Kiedys w castoramie mi pan doradził i rzeczywiśćie solidna firma, w miarę cenowo i ładny design :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Revina Napisano Lipiec 14, 2017 Ja cały czas mam osprzęt od ospela. Mam tez od nich 2 transformatory http://ospel.pl/pl/katalog/transformatory/seria/transformatory.html które służą mi bardzo dobrze. Niedrogie ale porządne tak więc i do oświetlenia coś znajdziecie. Prowadzą też własne wideo poradniki, warto z nich skorzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fifs Napisano Lipiec 17, 2017 Revina to prawda. Ospel ma naprawdę fajne te video poradniki, oglądaliśmy z mężem i dużo można z nich podpatrzeć. Wszystko jest ładnie pokazane. Z ospela mamy dużo w domu włączników, gniazdek, kilka przedłużaczy, transformator. Jak na razie nie zawiodłam się na tej firmie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trambajowa Napisano Listopad 29, 2017 Tak się składa ,ze ja akurat jestem sama , więc pewne męskieroboty w domu wykonuję ja ;) Co do filmików z OSpela na YT to prawda . Są bardzo pomocne . A same gniazdka bezpieczne i solidne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja556 0 Napisano Sierpień 29, 2021 Dnia 29.11.2017 o 16:02, Gość Trambajowa napisał: Tak się składa ,ze ja akurat jestem sama , więc pewne męskieroboty w domu wykonuję ja Co do filmików z OSpela na YT to prawda . Są bardzo pomocne . A same gniazdka bezpieczne i solidne Z tego co widziałam to ogólnie firma, co jakiś czas wypuszcza nowe kolekcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach