Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perusia

Tatuaż na obojczyku ! :)

Polecane posty

Gość gość
Ludzie ona chciala tylko wiedziec czy tatuaz na obojczyku boli a wy ha hejtujecie. Paranoja jakas o nic sie spytac nie mozna bo od razu leci fala krytuki . Jesli nie masz zamiaru odpowiedziec na zadane pytanie to swoje madrodci zachowaj dla siebie i zamilcz

Gość gość
Oja kobitka chciala zapytac czy boli czy nie boli ...wstyd mi kocham Cie Polsko ale mentalnosc ludzi mnie zaskakuje...hmm co do tatoo miejsc to czy wypada czy ktos sie oszpeca czy nie to osobista sprawa ze kobiecie nie pasuje tatoo bo co ?:D jestem mloda zakrecona mama 5 mies chlopca zaczelam dziarac sie gdy mialam 17 lat mam 24 I na tym nie koniec to co jestem blachara kryminalistka a moze pewnie jestem chora ?! Ludzie skutnijcoe sie w glowe :D co do obojczyka to nie wiem mam duzy prog bolu generalnie jedyne co to zebra pamietam pamietam ze po moim porodzie biegajac jak sarenka piwiedzialam ze tatoo na zebrach bardziej bolal sam porod uwazam za megasuper przezycie nie wiem dlaczego tak moze to ze jeszcze mloda kobieta jestem jakby nie bylo moze geny mniejsza o to uwazam ze malujmy emocjami cialo bo dusza to malo by powiedziec to co by sie chcialo ;) jedno zycoe komus sie nie podoba nie patrz nie komentuj zbednie...Ludzie nie przejmijcie sie hejterami wiekszosc z nich pewnie marzy o kawalku tuszu pod skora ale nie kazdy jest tyle odwazny w koncu kazda p***a moglaby zrobic tatoo gdyby w ogole noe bolalo bylby dramat zatem drodzy zazdrosni hejterzy polecam wam moze mac na bol d**y np ludzie nie przejmujcie sie opinia hejtow ich nie wytepisz pozatym to najtansza sila robocza pracujaca bez zusu I wyplaty jak to slynny Majk powiedzial polecam posluchac;) Dziargaj sie ile chcesz ! :)