Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niiikola43

Wesołe Koziołki / Socatots

Polecane posty

Gość Niiikola43

Słyszeliście o tym co organizują 16 lutego ? czy ktoś tam idzie ze swoim malenstwem ? Bo ja chyba się wybiorę ;)

Gość Glorijja
fajna reklama...

Gość Niiikola43
O czym ty mówisz ? ? Jaka reklama ? To juz zapytać nie można ? Słyszałam o tym i pytam się was czy też słyszeliście ;)

Gość Jolantka I.
Ja również szukam dobrego żłobka w tych okolicach, bo mieszkam blisko, a to dla mnie duży plus. Niestety dopiero teraz przeczytałam o tych drzwiach otwartych... szkoda bo chciałabym się przekonać na żywo jak tam wszystko wygląda, może porozmawiać z mamami i tatusiami, którzy mają tam swoje dzieci, popytać... No cóż, może chociaż ktoś kto zna ten żłobek coś poradzi?

Gość 44434
Dołączam do zadowolonych ;))

Gość Pani Danusia
Witam. Chciałabym wyrazić swoje zadowolenie w związku z faktem, iż moja córeczka codziennie, z wyłączeniem weekendów, przebywa w tym żłobku. Mój mąż wychodzi do pracy godzinkę później ode mnie, tak więc jemu przypada obowiązek, by ją zawieźć pod ich opiekę. Bardzo sympatyczna atmosfera, Panie starają się poświęcać każdemu dziecka z osobna tyle samo uwagi. Miałam możliwość przez godzinkę przyglądać się jak to wszystko wygląda, także przed zapisaniem córki. Muszę przyznać, że jest to dobre miejsce dla dzieci.

Gość Jasieńka z Nowego
No nie powiem... Niestety muszę już powoli myśleć nad żłobkiem dla swojej córusi. Dziękuję za tę propozycję, w sieci znalazłam same przychylne recenzje, strona internetowa też zachęcająca. Na pewno jeśli przyjdzie odpowiednia pora przejdę się zobaczyć osobiście, porozmawiać. Na szczęście mam nie tak daleko.

Gość gość
Bardzo fajna nazwa wpadła mi w ucho i już powoli myślę aby tam zapisać moje dzieciaki. Lokalizacja mi bardzo pasuje.No i z tego co wiem to bardzo dobry żłobek.Tak też czytam to tu też ma dobrą rekomendację. Fajnie że jest takie miejsce i tak blisko mojego miejsca zamieszkania :)

Gość gość
To jest na ulicy Bolesławy???

Gość gość
Tak to jest dokładnie na ul. Bolesławy 21 w Poznaniu :)

Gość MDK
Przy zbiegu z ulicą Mirosławy. Tak w ogóle to jedyne warte polecenia przedszkole na osiedlu warszawskim, a że mieszkamy tutaj z rodziną nie zastanawialiśmy się nad zapisaniem tam syna. Nie żałujemy decyzji.

Gość Texas_83
Zgadzam się. Bardzo dobra oferta. Ja sama miałam mieszane uczucia, ale prędko się przekonałam, że postąpiłam dobrze. Córka jest happy.

Gość Nikuś690
Córka kuzynki tam chodzi i aż jej zazdroszczę, że u mnie nie ma takiego żłobka bo mała miałą charakterek jak mój synek (mały buntownik) i dzięki temu żłobkowi bardzo się uspokoiła i wygrzeczniała :), teraz już jest w przedszkolu. A przy okazji może wiecie co to jest za układanka domkowa/zakmowa na 4 zdjęciu ohttp://www.wesolekoziolki.pl/galeria/ ?? Bo ciekawa, a mój synek lubi takie drewniane zabawki to może by się nową zainteresował :)

Gość Nikuś690
chodziła :D

Gość gość
To jest zlobek prywatny tak? Bo córka do państwowego się nie dostala, a i tak dojeżdżam codziennie do Poznania przez Antoninek.

Gość Nikuś690
Tak to jest prywatny żłobek