Srelcia 61 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, tępiciel czarnej kvrwy napisał: srram jej do mordy, powysyłała ci pewnie nie swoje foty a ty w to wierszysz. nie zapisałem tej foty z karabinem ale tam wszystko sie wyjaśniło z jakim ścierwem paskudnym jest do czynienia. Nie wstawialam ani nie wysylalam nigdy cudzych zdjęć jako swoich. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: W sumie tylko Ciebie, jak szczułaś Szynszylę z zazdrości o żonkosia Nie wiem o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Mam pieniędzy tak napisał: Wiem co mówię mój maluszek 17,2cm by w nich zginal razem z jajami na hiszpana. Po prostu przyjmij do wiadomości. W końcu się przyznał. xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 13 godzin temu Jak ma duże to nie zrobią się małe bo ktoś tak napisze xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie wiem o co chodzi. Kompleksy nacyza. Ignoruj, to ich boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: W końcu się przyznał. xD Tam jest rocco potrzebny albo lysy z brazzers ale ja bym pochlupal w olejku razem z jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, tępiciel czarnej kvrwy napisał: przecież tutaj jej zdjęcia latały publicznie, nie zapisywałem tego bo jakby chociaż wyglądała jakoś to mogłaby być taka tępa jak jest. Elce ciągle rosnom to co tu widziales jest mocno nieaktualne huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 13 godzin temu To nie małe, tylko średnie tzytzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, tępiciel czarnej kvrwy napisał: przecież tutaj jej zdjęcia latały publicznie, nie zapisywałem tego bo jakby chociaż wyglądała jakoś to mogłaby być taka tępa jak jest. Elka jest atrakcyjna i szczekanie nie zmieni to rzeczywistości niestety xD rasowy klient jak ty zawsze wyłapie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Nie wiem o co chodzi. Iskra zadurzyła się w żonatym, a on fantazjował o seksie i romansie z Szynszylą i Iskrze odwaliło potężnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 13 godzin temu 26 minut temu, Srelcia napisał: Cytowalaś mnie niestety nie zdążyłam przeczytać. Bo wyklikał diamentem Ogór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, Pył na wietrze napisał: Jeśli przez śmierć kolegi coś do niej dotarło, to świetnie, ale nie sądzę aby to był powód. Pewnie ma więcej zajęć jak Siur i wróci za jakiś czas. To miejsce nie służy rozwojowi wewnętrznemu, na złe rezygnacja z kafe jej nie wyjdzie, może tylko na lepsze. Więc po co tutaj jesteś, jak ci miejsce nie służy? Jedź do Łyszkowic i daj Boże niech się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: To nie małe, tylko średnie tzytzki. Teraz ma tak z 6x większe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, selkie napisał: Iskra zadurzyła się w żonatym, a on fantazjował o seksie i romansie z Szynszylą i Iskrze odwaliło potężnie Niech. Sobie bierze żonatego wy macie takie kompleksy im zazdrościcie, leżakowi też. Salowa na 1 miejscu, oni będą żyli tak jak chcą. Niech nawet robią SEXY na żyrandolu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 12 godzin temu Nie no wy wklejacie jakieś foty sprzed dekady, lezak miał aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 946 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Niech. Sobie bierze żonatego wy macie takie kompleksy im zazdrościcie, leżakowi też. Salowa na 1 miejscu, oni będą żyli tak jak chcą. Niech nawet robią SEXY na żyrandolu, Chciałeś wiedzieć, o co chodzi, to dostałeś odpowiedź, reszta twojego bełkotu jest zbędna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 12 godzin temu 25 minut temu, tępiciel czarnej kvrwy napisał: już salowa mnie pozgłaszała bo pojeebała mi się przez avatary z kacapską agenturą i jej wynaubliżałem. Masz obsesję. Nikt niczego nie zgłasza, więc won stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Niech. Sobie bierze żonatego wy macie takie kompleksy im zazdrościcie, leżakowi też. Salowa na 1 miejscu, oni będą żyli tak jak chcą. Niech nawet robią SEXY na żyrandolu, Czego można zazdrościć Leżakowi? Karaluchów i śmieci na balkonie? Odbij typie boś brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, Srelcia napisał: W końcu się przyznał. xD Szkoda że im nie możesz pokazać kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 12 godzin temu Średnie i pasują do figury, jest bdb, ale wiadomo, że faceci lubią najbardziej donice na palmy, w połączeniu z figurą modelki = laska poprawiona apką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Salowa Magdalena napisał: Przecież to niemożliwe chyba że miała operacje powiększenia cycków a w to wątpie Dostaje od czegoś hormonów może antykoncepcji ciągle ma w głowie dik dik dik kto wie dlaczego po prostu geny może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 12 godzin temu Dywagacje na temat wielkości piersi elci. Ja yebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano 12 godzin temu 33 minuty temu, miramar napisał: Nigdy nie uprawiałaś seksu w parku? Nie nie uprawialam seksu w parku i nie mam takiego zamiaru bo to nie moja bajka za to kilka razy widziałam masturbującego się faceta w parku. 28 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ja tesz wolę wygodę ale samiczki majom fazy albo nie chcom by ich widziano Nie chca by je widziano więc bzykają się po parkach? Logiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, tępiciel czarnej kvrwy napisał: poniżanie upośledzonej szmaaty moje hobby pasywne w internecie Brak słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 12 godzin temu Ale macie chore rozkminy, przy drugiej ciąży mi sporo urosly i juz takie zostały. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dywagacje na temat wielkości piersi elci. Ja yebie Właśnie, rozwiej wątpliwości co do rozmiaru z nudli, jako świadek aktualnego stanu rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, tępiciel czarnej kvrwy napisał: poniżanie upośledzonej szmaaty moje hobby pasywne w internecie Brałeś coś? Czy wezwać karetkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie chca by je widziano więc bzykają się po parkach? Logiczne. No jak nie chcesz by cię widziano jak przychodzisz do typa regularnie albo on do ciebie to nawet smietnik dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, tępiciel czarnej kvrwy napisał: poniżanie upośledzonej szmaaty moje hobby pasywne w internecie Elcia lubi tego typu atencje w poprzednim temacie zareagowała jedynie na twój obraźliwy post o niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czego można zazdrościć Leżakowi? Karaluchów i śmieci na balkonie? Odbij typie boś brzydki Właśnie nie wiem, zamiast ich spiknąć niech żyją długo i szczęśliwe i zobaczyć jak długo? Tutaj są same zakompleksione. Jak żonaty to żona się dowie zostawi w czym problem, samo jakoś potoczy. Wy bierzecie jakbyście to wy były . Edytowano 12 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach