Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Dlaczego w telewizji publicznej pokazuja pogrzeb jakiegos Glempa?

Polecane posty

Gość SNap

Kogo to interesuje? Normalni ludzie nie zajmuja sie pogrzebami czlonkow czarej mafii!

Gość żenujące pytanie na poziomie
przedszkola. Nie chcesz nie oglądaj, Twojego zapewne nie pokażą.

Gość SNap
I za to ludzie płacą abonament. Zeby czarnej mafii żylo się lepiej!

Gość dobry temat te
" I za to ludzie płacą abonament. Zeby czarnej mafii żylo się lepiej!" to płać na czerwoną mafię jaki problem?

Gość antyklerykałka
bo mamy WC w TV

Gość żenujące pytanie na poziomie
Ja tuż po transmisji pogrzebu przełączam na TVR - szykuje się powtórka ślubu M.Wiśniewskiego z Dominiką Tajner. Ale co wy wiecie o polskiej historii, ignoranci..

Gość Ko88lnd
Snap masz racje!!!! Niestety w PL nadal jest "kult" kościoła....na dodatek ślepy!!! Mafia!!!

Gość a Wy qrwa co
nie ochrzczeni? A pochowają was w worze od śmieci w ogródku? Jak już być przeciw kościołowi to do końca...a nie jak trwoga to na ostanie namaszczenie... Wstyd zakłamańcy, na starość i tak zostaniecie moherami.

Gość bejkdclds
tez nie rozumiem po co komu ogladac takie rzeczy, najpierw pogrzeb starej kaczynskiej potem glempa a co mnie to obchodzi??? jakbym chciala zonaczyc to bym pojechala. polska to zenujacy kraj

Gość nie wierzeeeeeeeeeeeee
a Wy qrwa co,pisz za siebie ,bo ja czym starsza,tym bardziej niewierzaca,a mam 46 lat i poddałam sie apostazji i zadnego ksiedza na mym pogrzebie na pewno nie będzie,a i żadnego boga przed śmiercia nie będę wzywała tylko lekarza.

Gość ta jasne stara klempo 46letnia
co ma ksiądz do wiary - wyjaśnij mi bo chyba mylisz pojęcia ignorantko. A jak już zdechniesz to gdzie Cię pochowają? Pod supermarketem?

Gość katoliczka hej ho
hehe co niektorym to ten kościół strasznym kołkiem utyka w gardle :D Osinowym :) To nawet katolicy nie oglądali pogrzebu Glempa(bo w pracy są, abo nie wiedzieli )haha, a tu proszę ateiści a czekali i czyhali kiedy tylko będzie pogrzeb :D Cały program tv przeszukali aby na to trafić :) Udani :) Swoja drogą Wam się musi strasznie nudzić, i nie macie nic do roboty, skoro w poniedziałek o takiej porze oglądacie tv :) To jak już siedzicie przed tv to potem prosimy o relację z wszystkich powtórek seriali, zwł z Kiepskich , bo rozumiem że tez jesteście fanami :classic_cool:

Gość dokładnie siedzą niby ateiści
ale po programach wyszukują księży... wstyd i tyle, jak jesteś taki niewierzący to zapierdalaj do roboty zarabiać na dół pod hipermarketem w którym cie pochowają. Bo przecież na cmentarz nie będziesz się pchał... do wora i pod płot. Ale wszystko chrzczone, dzieci też, i komunia pierwsza też była....z prezentami, zegarkami i babcia też na cmentarzu leży.... wstyd zakłąmańcy jak już coś robicie to od A do Z.

Gość Jak trwoga to do Boga
jeszcze strach do dupy Wam zajrzy.

Gość glemp był doradcą hipotecznym?
i może w makdonaldzie na kasie też stał?

wczoraj mowili w wiadomosciach ze sejm wydaje 95 mln zlotych corocznie na kosciol ....do 2011 bodajze uporalismy sie z oddaniem ziemi i wszystkich dobr kosciola kosciolowi ...oddalismy w naturze badz w pieniadzach ...to po cholere jeszcze placic tyle milionow? czy nie powinno isc to np.na tworzenie nowych stanowisk pracy ? zakladow pracy ..firm ..aby ludzie mieli przace?