Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia114

Pierwszy stosunek z pratnerem i brak wzwodu :(

Polecane posty

Witam. Od ponad pół roku spotykam się z pewnym mężczyzną. Bardzo się w sobie zadurzyliśmy, i mam wrażenie że pasujemy do siebie jak dwie krople wody. Wiele razy dawał mi do zrozumienia jak go podniecam i jak mu na mnie zależy. Wiele razy się delikatnie "obmacywaliśmy" i całujemy się godzinami. Naprawdę za sobą szalejemy. Pare dni temu zdecydowaliśmy się odbyć stosunek płciowy, co było totalnie spontaniczną decyzją, i oboje tego chcieliśmy. Dodam, że stosunek miał miejsce w samochodzie i nie ukrywam że było bardzo ciasno i nieco chłodno. Kiedy zabraliśmy się do rzeczy, okazało się żę R. miał brak erekcji (wzwodu) :( Zastanawiam sie czy ja coś źle zrobiłam? Może przestałam go podniecać? On mówi że jestem wspaniała pod każdym względem i zaprzecza moim domysłom. Czuje że jest między nami chemia, ale uważam że coś jest nie tak, bo przy takim podnieceniu oboje powinnismy być zadowoleni z seksu. Niestety nie udało się, i widzę że badzo go boli jego ego. Wiem że faceci są wrażliwi na tym punkcie. Nie wiem co mam zrobić? Bardzo mi na nim zależy, i napewno będziemy próbować w bardziej "dogodnych " warunkach, ale zmartwiło mnie to. Dodam jeszcze że próbowałam mu zrobić dobrze, poprzez seks oralny, ale również nic z tego. czekam na wasze opinie.

Gość fedo
moze zmien partnera widocznie go niepodniecasz lub niemogl sie skupic naszczescie ja niemam takiego problemu

Stres. Czasem się tak zdarza, szczególnie u młodych chłopaków, którzy stresują się tym, czy dadzą radę. Mnie się kiedyś zdarzyła podobna sytuacja mimo tego, że zawsze byłem bardzo jurny. Kobieta mnie onieśmieliła i był problem. Ale drugi raz już był OK i było fajnie. Nie martw się tylko staraj się go w jakiś sposób podniecić zanim zaczniecie :-)

Gość jakiś facat
On prawiczek , Ty "cnotka nie dymka" to dlaczego sie dziwisz? - jak sie naprawde chce dobrze to czasami sie przedobrzy ale nie powinno mieć to trwałych skutków dla waszego związku

Po co facet miałby się starać pół roku o kobiete, która go nie podnieca? Podkreślam, że naprawde jest między nami chemia. Nie umiem wytłumaczyć tego co się zdarzyło.. jestem cholernie zmartwiona.

Gość ostrzegawcze ostrzeżenie
bo to jest krypto-gej

Gość barnej
niezłe :) fajnie wystylizowane. to slownictwo. ta skladnia.te porównania :) czerpałaś z najlepszych wzorców - doceniam 7/10.

Gość fajerwerka69
Moż poprostu stres, jeśli to był jego pierwszy raz, mój też przy pierwszym podejściu się denerwował strasznie, ale potem jakoś poszło.

Gość fedo
lub nie tak sie za niego wzielas i tyle

Źle to ujęłam :D To był nasz "pierwszy raz" w sensie, że między nami. Wcześniej byliśmy w paru związkach, on nie jest prawiczkiem, a ja dziewicą.. Mam już swoje lata, dlatego tak mnie to zdziwiło, bo pierwszy raz się z czymś taki spotkałam.

Wykluczając to, że mogłam się nie spodobać albo źle za coś zabrać, jaka mogła być jeszcze przyczyna? Stres? Niska temperatura? co jeszcze ewentualnie?

Gość rokoko185
Może jest typem mężczyzny, któy się przejmuje, jeśli coś nie ztrybiło i nie mógł mu stanąć np.stres, nie wygoda, zestresował się jeszcze bardziej że mu nie bryka i po zabawie. prubujcie może w lepszych warunkach coś wyjdzie.

Gość expertos
było mu loda zrobić to by zesztywniał prędko

Gość cnotki pierdotki
Stres ;) Nie przejmuj sie, nastepnym razem bedzie lepiej ;)

Gość zxvhjjuys21
taa na pewno go podniecasz.. nie oszukuj się. pół roku i zero seksu, całujecie się GODZINAMI i nic z tego nie wynika?! to nie jest normalne i facet ma po prostu permanentnie flaka w gaciach

Gość kobieta z.
o ja pierdziele jak wy wytrzymaliście pol roku???:-( jestescie dorośli, mieliscie wczesniej seks to nie kumam czemu az pol roku mu kazałas czekac??masakra. Ja jestem kobietą i zrobiłam to po 2 tyg z moim nowym partnerem, juz jestesmy razem ponad 3 meisiace i jest cudownie. Nie rozumiem po cholere sie tak męczyć pół roku! no chyba ze ktos jest dziewica to jeszcze rozumiem ale dosroła kobieta która ma to juz za sobą każe czekac na seks pol roku??? jakis koszmar...

Gość salatta
Heh a może spontaniczność spontanicznością ale mało komfortowe warunki jak na cos tak mocno wyczekiwanego zrobiły swoje i zrobienie tego w miejscu niejako publicznym niektórym daje niezłego kopa a innych wrecz zniecheca..wszystko zalezy od człowieka. Ja tam uwielbiam robic to w nietypowych miejscach a mój partner wprost przeciwnie zawsze boi się ze nas ktos nakryje i co wtedy będzie. Jednak brał liderin aby nie wiotczec we mnie taka adrenalina to zaje fajna sprawa

Gość gość
Mój mąż bierze LONG MEN, który teraz jest bardzo popularny i możemy się kochać jak chcemy i kiedy chcemy, nie ma z tym kłopotów. Tak więc polecam sobie zakupić, naprawdę wasze życie erotyczne się poprawi.

Gość gość
trzeba mu possać pałke :)

Gość gość
Może go serio nie kręci jednak. Wydajesz się być cdjoyka niewydymka, co wcześniej dymalas się z innymi a teraz nagle pół roku. Sorry widocznie juz go nie jaram, panno pruderio!!

Gość gość
Autorka pisze -mDodam jeszcze że próbowałam mu zrobić dobrze, poprzez seks oralny, ale również nic z tego. czekam na wasze opinie Trzeba było mu zrobić dobrze a nie tylko próbować i przestać !

Gość gość
Faktycznie seks oralny jest tym rodzajem pieszczot,który bardzo działa i podnieca każdego faceta,więc warto spróbować,poza tym nie ma się co przejmować,pierwszy raz to przede wszystkim stres,wykaż się dużą wyrozumiałością i następnym razem bezie zdecydowanie lepiej:) www.eRozkosz.pl