Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mu odpowiedziec ???

CO MAM MU POWIEDZIEC ????????????????????????????????

Polecane posty

jestesmy para od 3 lat ronie bywalo ale przeszlismy wiele, rozawialismy ostatno i on bardzo pragnie dziecka i rodziny za kilka lat, problem jest taki ze ja niegdy nie mailam i nadal nie czuje zebym pragnela tego samego :/ co jesli to pragnienie nigdy nie przyjdzie?? dodam ze mam 25 lat , moj partner jest 8lat starszy

Gość Danper
Problem tkwi w ostatnim członie ostatniego zdania.

Gość refwrefwerf
Nie zgaduj tylko mów prawdę: że jesteś młoda i nie wiesz czego będziesz chciała za parę lat. I on, i ty macie czas.

Gość twoj facet
jest już po 30.Nie dziwię się,że chce mieć dziecko i założyć rodzinę-pewnie do tego dojrzał. Jeżeli macie inne plany na przyszłość,to lepiej się rozstać.Będziecie się kłócić,bo on chce dziecko,a Ty nie. Może Cię zostawić niestety...znajdzie taką,która urodzi mu dziecko. Porozmawiajcie ze sobą.Może on da Ci parę miesięcy na przegryzienie tego..

Gość jak facet jest
gotowy na dziecko,to już mu nie minie.Gorzej jak Ty cały czas nie będziesz chciała.Moim zdaniem taki związek nie ma racji bytu.

no coz bylam szczera i powiedzialam, nie moge byc pewna ze to sie za te kilka lat nie zmieni, mowie jak jest teraz, z drugiej strony troche glupio jesli kaze mu X lat czekac a potem sie okaze ze jestem z tych ktore instynktu macierzysnkiego nigdy nie beda mialy

Gość On i tak
Cię kopnie w dupę:/ Ja byłam w takiej sytuacji...chciałam jeździć po świecie a nie bawić dzieci.'Miałam 26 lat-po studiach,facet po 30.Nalegał na dziecko,nie chciałam się zgodzić.Zostawił mnie. Ja z żalu wyjechałam za granicę.Po 2 latach wróciła-chciałam to naprawić,chciałam do niego wrócić i tworzyć z nim rodzinę. Okazało się,że ma już dziecko i kochającą żonę...

Gość KKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..........
up

nie wierze ze milosc do kobiety jest slabsza niz chec posiadania dzieci !!

Gość to się skarbie
możesz zdziwić :D

moze i sie zdziwie ale moj jak mu pow ze chyba lepiej sie rozstac bral pod uwage nawet adopcje czy matke zastepcza :p

Gość to się skarbie
To na wychowanie byś się zgodziła tylko ciąża ci przeszkadza ? ROTFL