Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalala taka sobie

moja kolezanka dala synowi na imie brayan

Polecane posty

Gość hahahah8auqq
Mieć na imię Brayan ale siara!!

Gość spoko luz
Ostatnio widzialam program o mlodych rodzicach ktorym ze wzgl na ciezka sytuacje materialna zabrano dziecko.A mialo ono na imie ENRIQUE:\

Gość dhbvkhsabfkja
brayan, nikola, dzesiki, keviny, alany...itp. ktos do cholery nadaje takie imiona! tez pytam dlaczego? fascynacja stanami zjednoczonymi czy ogolnie zachodem? dowartosciowanie sie? nie moja brocha, ale szczerze jestem ciekawa, czy te dzieci w przyszlosci po osiagnieciu 18 lat zmienia imie.

Gość gość
Mój syn ma na imię Bryan. Nie rozumiem co w tym imieniu jest tak nad zwyczajnego, aby się z tego aż tak śmiać??? Czy chodzi ci bardziej o zła pisownię tego imienia?

Gość gość
Moje dziecko tez ma na imię Brayan, tez nie rozumiem, skoro rodzicom się podoba to co komu do tego?

Gość gość
Mój syn również ma na imie Brayan....urodził się i wychowuje w UK...tylko typowe "polaczki"mają"coś z głowami i wyśmiewają się z imion cudzych dzieci...istna PATOLA! Moje dziecko i UJ komuś do tego jak go nazwałam!

Gość jakub żyd

moje dziecko też ma na imię Brajan i mam nadzieje że nie będzie mieszkało całe życie w Polsce z takimi ludźmi jak aktorka obgadująca za plecami medialnie koleżankę, jakie to polskie, zawiść, s...ysyństwo, jak najszybciej wypierdalać by się nie zarazić

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość jakub żyd napisał:

moje dziecko też ma na imię Brajan i mam nadzieje że nie będzie mieszkało całe życie w Polsce z takimi ludźmi jak aktorka obgadująca za plecami medialnie koleżankę, jakie to polskie, zawiść, s...ysyństwo, jak najszybciej wypierdalać by się nie zarazić

Dla mnie to czysta hipokryzja.  Wybrzydzaja Brajanem, a dzieci nazywaja Amelia, Hanna, Jakub, Kornel, Marcel czy Szymon- tak samo imiona obcojezyczne z jedyna roznica, ze uzywane w Polsce dluzej.  Obecnie juz do Nikoli zdazyli sie ludzie przywyczaic troche wiec o ile dziecko nie ma staropolskiego (slowianskiego) imienia to takich ludzi mozna nazwac hipokrytami pierwszej kategori i rzeczywiscie niech ida w diably.