Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreterka

probelmz blednikiem

Polecane posty

Gość wreterka

Czy ktoras z was miala problem z blednikiem u waszych oociech?zastanawiam sie czy nie pojsc do lekarza z moim dzieckiem juz wczesniej tutaj pisalam ze ma 20 miesiecy i bardzo czesto chodzi bardzo chwiejnie tzn jego rownowaga jest bardzo mala,umie chodzic ale jakas mala przeszkoda czy ktos sie o niego otrze to juz to sie konczy upadkiem.nie ma mowy by sam utrzymal rownowage no na schodach itp.od niedawna dopiero nauczyl sie sam wejsc na kanape czy lozko,samodzielnie zaczal chodzic jak mial 15 miesiecy i na tym etapie jego poprawa stanela.mam sie zamartwiac czy dac dziecku jeszcze czas? Czasami mam wrazenie ze idzie jak pijany a glowke kieruje w rozne strony np biegnie i patrzy sobie w bok albo na sufit nie zwazajac ze moze w cos uderzyc.z tego powodu juz mial miliony wypadkow ale dalejnie odczuwa tego ze w taki sposb istanieje zagrozenie i znow moze miec guza.pomozcie bo jedni mowia ze przesadzam a drudzy ze moze cos jest nie tak.prosze o porady i mam ktore mialy podobny problem.kiedy wybralyscie sie do lekarza,co was zaniepokoilo.

Gość wreterka
Halo halo

Gość gluck:):)
kolejny raz zakladasz ten sam temat moze pora skonczyc z pisanina na kafe i udac sie do specjalistow? do okulisty i neurologa w pierwszej kolejnosci:O na co czekasz?

Gość solejka32
juz DAWNO byłabym z dzieckiem u lekarza, na co ty kobieto czekasz? im pozniej tym trudniej zaczac skuteczna terapie, a podejrzewam ze twojemu dziecku bedzie ona potrzebna rusz dupe i dzialaj!!!!!!!!!!!!!