Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek 22,

dziewczyny chciałybyście mieć faceta z podstawowym wykształceniem ?

Polecane posty

Gość tomek 22,

dziewczyny chciałybyście mieć faceta z podstawowym wykształceniem ?

Gość nfdv
zauwazylam ze non spto zakladasz tematy o tym ze jestes po podstawowce,co to za problem pojsc do szkoly sredniej? ja skonczylam 3 letnia szkole srednia zaoczna co dwa tyg w sob i niedz masz zajecia i tyle zapisz sie warto

Gość 123413213221
tak, wsztsrkie o taim marza!!!!

Gość zuuska90
Mnie nie obchodzi wykształcenie, pod warunkiem, że jest zaradny życiowo.

Gość co to to nie
facet tylko po podstawówce to życiowy nieudacznik, o czym z kimś takim rozmawiać? Np o książce "Pilot i ja" czy "Janko Muzykant"? Czy o tym czym się dziś bawił w piaskownicy?

Gość asdasdasdgg
a o czym mozna porozmawiac z czlowiekiem po liceum? jak to jechal od kartkowki do kartkwoki na dwojach, albo jak to sie sciagalo i jakos tam zaliczylo LO, jak to sie olewalo wszystko, jak to sie imprezowalo, chlalo, cpalo? albo z wiekszoscia studentow... jak to sie balangowalo na studiach? wyksztalcenie, inteeligencja, a wiedza to 3 bardzo rozne rzeczy. czlowiek po studiach moze byc debilem, a inny po zawodowce moze byc czlowiekiem obytym, inteligetnym, takim z ktorym mozna porozmawiac na wiele tematow. roznie to po prostu w zyciu bywa, nie kazdy konczy studia.

Gość nieustraszonawiwa
nigdy! jak mozna nie pojc nawet do zawodowki?? kim ty jestes? nikim...po rpostu nikim w dzisiejszych czasach. popatrz na ogloszenia o prace, nawet na rozkladacza towaru musisz miec srednie wyklsztalcenie, a nie tylko umiec pisac i czytac. nie widzisz ze dzisiaj kazdy matol idzie na studia, nawet na prywatna uczelnie ktore wykluwaja sie jak grzyby po deszczu?

Gość asdasdasdgg
ale jaka jest roznica, miec papierk a go nie miec? zakladajac, ze dana osoba reprezentuje ten sam poziom. studia obecnie nic nie znaczą. przynajmniej z kiepskich uczelni, a te prywatne to juz w ogole.

Nie liczy się wykształcenie, tylko zaradność życiowa! Nie obchodzi mnie szkoła, tylko to, czy facet potrafi się mną zająć, dać poczucie bezpieczeństwa nie tylko w sferze finansowej. Jednaj z Tobą na pewno nie chciałabym się związać, bo co nie wejdę na kafe, to marudzisz, że jesteś bez szkoły... Weź się za siebie człowieku!

Gość buniapipunia
To znany na tym forum schizofrenik i gej. Zmienia nicki, ciagle zdaje te same i podobne pytania. Od czasu do czasu pokazuje fote swojego zaropialego penisa, a nocy wyzywa kobiety od kure*. Wtedy nikt nie moze go skasowac.

Gość biba 2012
znany, znamy, jego nicki to: pravik facet chlopak marek tomek fabjan

Gość taka teraz i już
NIE OCENIA SIĘ LUDZI NA PODSTAWIE WYKSZTAŁCENIA! Pan magister może być totalnym cepem a chłopak po zawodówce bardzo inteligentnym zaradbym człowiekiem. Pomyśl ili bogatych ludzi w kraju ma słabe wykształcenie? A ilu z wykształceniem jest głupich, niezaradnych życiowo? Teraz magistrem moze zostać każdy - kto ma kasę to sobie moze nawet kupić dyplom. WYKSZTAŁCENIE nie równa się MĄDROŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość dunia20
No i taki moze byc Tomek. Kulturalny, madry, przystojny, wrazliwy, szanujacy kobiety, zaradny i choc ma tylko wyksztalcenie podstawowe moze zarabiac wiecej niz ten z wyzszym. Jesli taki jest to napewno ma powodzenie u kobiet.

Gość buziamiluzia20lat
Napisz o sobie Tomku 22. Gdzie mieszkasz, co robisz, jakie masz zainteresowania itp?

Gość co wy porównujecie
żaden tuman po podstawówce nie będzie ani bardziej oczytany, ani obyty lub zaradny od choćby drugiego tumana który skończył jakieś studia. Ten pierwszy to leniwy prostak, któremu trudność sprawiało chodzenie do szkoły a drugi wspomniany przeze mnie przypadek jest chociaż zaradny, bo choć matoł skończył studia i nikt nim nie gardzi.

Gość hhhhh2222222
jak zarobi parae tysiakow na miesiac to moze byc,oglady sie przyuczy. z dzisiejszymi studentami po szkolach prywatnych tez nie ma o czym rozmawiac,gorzej jak podstawowa.

Gość sfdgdsh
ale o czym tu mowa???? facet/baba po podstawówce to z definicji skończony kretyn i idiota :O i taki napewno nie jest ani mądry ani inteligentny... zresztą od 7 do 18 roku życia jest obowiązek nauki więc błagam :D ktoś podstawówkę robi 11 lat a wy mówicie że to nie kretyn :D hehehe

Gość buziamiluzia20lat
Napisz o sobie Tomku. Jestem w podobnej sytuacji, tylko wyksztalcenie podstawowe ale jestem zaradna. Jako krawcowa dobrze zarabiam i nie narzekam.

Gość hmm cos w tym jest
ja niemam jeszcze tyle lat co autor (zakladam ze ma 21) ale tez jetem tylko po gimnazjum :) jak skoncze 18 pewnie wyjade za granice po co mi szkola bez znajomosci nigdzie roboty nie znajde

Gość hmm cos w tym jest
nie mam zeby nie bylo ze glab ;d spacja mi sie nie docisnela

Gość hmm cos w tym jest
ja zdawalem od klasy do klasy z dobra srednia chodzilem do technikum ale zaczalem sie wstydzic swojej twarzy etc i przestalem chodzic

Gość buziamiluzia20lat
Tomku, Ja jestem z Krakowa, a Ty gdzie mieszkasz? Napisz o sobie.

Jak chodziłam do szkoły podstawowej np. 6-7 klasy to imponowali mi starsi chłopcy którzy kończyli podstawówkę...

Gość hehheheheheeeeeeehhhehhe
ale bzdury klepiecie :P najbogatszy facet w moim miescie skonczyl tylko podstawowke i wcale sie nie dorobił tego przez znajomosci :) tylko miał łeb na karku wiec mam gdzies to jakie facet ma wyksztalcenie....

Gość buziamiluzia20lat
Tomku, odpowiedz na pytania.

Gość marta:1987
hehheheheheeeeeeehhhehhe------ --------------popieram

Gość KtosiktamA
Wykształcenie nie ma nic wspólnego z zaradnoscia . Większość ludzi mająca firmy i duże majątki to ludzie bez studiów . Prawda taka ze na studia pójdzie ten kto , chce sie załapać gdzieś do roboty. Oczywiście od każdej reguły mamy wyjątki. Liczy sie inteligencja , a ja wybieram wrodzona bo jest wiecej warta niż nabyta.

Gość frykos27
Ten Tomek to albo jakis prymityw albo zayeb. - Odpowiedz bucu jak dziewczyna prosi.