Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetka777

chciałam zagaić i poprosiłam faceta o radę, wyszło chyba dziwnie...

Polecane posty

Gość Anetka777

spodobał mi się pewien facet - chciałam do niego zagaić i wymyśliłam sobie problem, że mam pewne problemy z komputerem. Jak tylko do niego napisałam to powiedział, że nie ma czasu. I wiecie co zrobił? Podesłał mi gotowego linka jak sobie poradzić z tym problemem- jak mam to rozumieć? Pomyślał, że jestem głupia i sobie nie potrafię sama znaleźć pomocy w internecie? Bo tak to odebrałam...

Gość Anetka777
czy naprawdę chciał pomóc?

Gość Reat
dlaczego dziwnie. Ktoś twierdzi, ze ma konkretny problem techniczny z komputerem i prosi o pomoc- będąc do tej osoby życzliwie nastawionym po prostu jej pomagam, jeżeli to bzed , to wskazuję, jak sama może sobie poradzić. Trzeba mieć naprawdę ogromną wyobraźnię, aby uznać to za wstęp do "gry wstępnej" i bliższej zanjomości damsko -męskiej. Faceci sa prosto skonstruowani, rzadko który, no chyba mający ogromne doświadczenie z kobietami, mógłby pomysleć, że nie o problem z komputerem chodzi. Poza tym facet nie jest tobą jako kobietą zainteresowany, gdyby było inaczej, nie musiałabyś wymyślać historii z komputerem, wierz mi.Nie wymyślaj problemów, tylko zrób sie na bóstwo i np. zapytaj, co u niego słychać,wtedy będzie musiał skupić się na twoim pytaniu i na ciebie spojrzeć, a nie myslec jak rozwiązać problem z komputerem.

Gość Anetka777
Dzięki Reat! po prostu wiesz tak trochę dziwnie się poczułam - pytasz się kogoś o radę, a tu bach masz linka na twarz, którego to tak w zasadzie i sama mogłabym sobie poszukać. W pierwszym momencie poczułam się jak kompletna idiotka, że z takim bzdetem wyskoczyłam. Rzeczywiście, faceci, to chyba nie myślą aż tak wielozdaniowo.

Gość Anetka777
a przynajmniej mam taką nadzieję :)

Gość lnjbj
Albo tak jak ktoś wyżej napisał jest zajęty albo nie spodobałaś mu się po prostu

Gość Kłoliberek
Skoro napisał, że nie ma czasu i wysłał linka, którego można znaleźć w 5 sekund to niestety ale nie jest tobą zainteresowany.

Gość jioiojoi
dokladnie, nie jest zainteresowany

Gość ja19898989898
pamietam jak ja sie kiedys tak wyglupilam... tez byla akcja z komputerem, ale troche inna:)

Gość Anetka777
Ja po prostu chcę, żeby on mnie wyruchał.

Gość Anetka777
do autora postu powyżej - podszywacz wstrętny!

Gość Anetka777
no cóż - niezainteresowany, nie ten to inny, jego strata. Przynajmniej nie będę sobie wyrzucać, że nie spróbowałam i nie będę tracić czasu na rozmyślanie o nim...jak to mówią, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana, tylko że dla mnie tym razem - gorzkie piwo...

Gość Dz ik
My jesteśmy naprawde prości nie czaj sie jak lis do kurnika tylko mów co chcesz bez owijania jak będzie zainteresowany to Ci to powie w prost (chyba że jest cipkowaty bez urazy ale nawet i taki sie ogarnie szybko

Gość Dz ik
Piwko nie jest aż takie złe:)

Gość srakaraka
ja raz też chciałam wyrwać kolesia i zapytałam jak sobie radzi z gazami i czy ma jakies sposoby, ale dziwnie na mnie spojrzał i poszedł z dziwną miną dupek pojebany. Naplułabym mu w ten kwasny ryj ! :O

Gość Anetka777
Dziku, próbowałam i nie raz odzywałam się do niego pierwsza, oczywiście ot tak, o pierdoły... zawsze był miły, albo przynajmniej starał się być... ale że jak, mam się go zapytać wprost "ej mam u Ciebie szansę?" bo szczerze, ja już szansy nie widzę i go skreślam po mału...