Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mexx_on

chce zginąć....

Polecane posty

Mam ochotę rozpędzić swój samochód dostawczy i uderzyć z szybką prędkością o drzewo. Odpiąć pasy zamknąć oczy...

Gość dopiero +2 do wiosny daleko...
powód?

Osiem lat z jedną Kobietą byłem i wszystko prysło jak mydlana bańka...

zastanów się warto? wiem, że łatwo jest człowiekowi mówić, ale wszystko się ułoży.. Teraz widzisz życie w czarnych barwach, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej..

Gość wafelekorzechowy
„Święty Michale Archaniele, wspomagaj nas w walce, a przeciw niegodziwościom Złego Ducha bądź naszą obroną. Oby go Bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy. A Ty, wodzu niebieskich zastępów, Szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen.

Gość hgyug
trzeba cieszyc sie z milosci, kazdych jej chwil jak bylo ale wiesz przeciez ze cale zycie masz na nowe zwiazki, doznania

Powiedziała mi, że jestem nikim. Od kąd ją poznałem zmieniłem się na takiego jakiego chciała. A teraz mówi, że jestm dzikusem, że wiecznie w domu siedze nigdzie nie wychodzę.. Chciałem ją zabrać w góry, nie miała czasu, na weekend do spa, tak samo nie miała czasu. Ja po tygodniu pracy po 12h chce odpocząć jeden dzień, a nie iść na dyskoteke. Mówi mi, że jestem samotnikiem ze jej nigdzie nie chce zabrać. Nie rozumiem dlaczego mi to zrobiła.

Gość fdgdfgdfdf
masz na imię Piotr? autorze...

Gość Smutek.,
mexx - czy wiesz ze to co wkleil wafelek orzechowy to jest modlitwa - egzorcyzm? Odmawiaj codziennie z wiarą, a Bóg Ci pomoże przetrwać te chwile.....

Na nic nie mam ochoty... ani żadna modlitwa, ani nic. Inaczej mam na imię, ale jak znasz podobny przypadek to opowiedz.

Gość Smutek.,
dlaczego Ci to zrobiła? z jej strony widocznie nie była to prawdziwa miłość, albo się wypaliła..... Teraz są dla Ciebie najgrosze dni,ale będzie jeszcze lepiej. Jeszcze się usmiechniesz kiedyś. Spotkasz tą jedyną... Może tsak miało być?

Przechodziłam to samo, aż w końcu zrozumiałam, że nie warto się użalać nad sobą. Też mówił mi, że kocha, że jestem jedyną i co? Zostawił. Nie będę tracić czasu na takiego dupka! Nie ważne ile razy upadłeś, ważne ile razy się podniosłeś!

Gość Smutek.,
wiem, że nie masz na nic ochoty, ale to, że ktos tu wkleił akurat tą modlitwę, to nie przypadek.Nic się nie dzieje przypadkowo.

Gość wiaderko
Jakbyś coś sobie zrobił to chyba byś upadł na glowe. Nie warto. bylam z facetem 11 lat !!!!!!!! płakałam, moje zycie stracilo wtedy sens, schudłam 10 kg, czułam sie nikim. Z perspektywy czasu wiem jednak ze nie wart byl mojej milości ze prawdziwą milość poznałam pozniej, Tobie autorze tez tego zycze. Skoro cie nie chciala to znaczy ze nie zasługiwała i nie zasługuje na twoja milosc !!!!!

Gość Smutek.,
Masz rodziców, rodzeństwo? Nie myśl egoistycznie tylko o sobie.Czy Ty sobie zdajesz sprawę z tego jak będą cierpieć Twoi najbliżsi jeśli to zrobisz? Widziałeś kiedyś ból i rozpacz matki po stracie dziecka? Ja widziałam.Nie ma gorszego bólu dla kogoś kto jest rodzicem i traci ukochane dziecko.To jest ból,który rozrywa duszę na drobne kawałki i zostawia rany do końca życia.Nie chcesz tego dla swoich najbliższych chyba?

Na codzień jeżdżę po 200-400 km samochodem po kraju. Sni mi się, że ginę, że wszyscy są szczęśliwi. Rozstaliśmy się, ja się zakochałem w innej było cudownie, jednak wróciłem do obecnej, która mnie teraz zostawiła w chamski sposób.

Smutek ma rację. Nie warto, jeszcze znajdziesz swoją prawdziwą miłość, która będzie dzielić z Tobą wszystkie momenty życia. Warto mieć nadzieję.

Mam rodzinę, której pomagam bo są w trudnej sytuacji finansowej, firma upadła i wiecie jak jest. Długi terminy pozostały, komornicy. Jej nie pasuje to, że pomagam że część pieniędzy daje rodzicom bo mi ich szkoda, że państwo dobrało się do moich rodziców i zabiera wszystko. Nie mam kolegów takich uczciwych, wzystkich dla niej zostawiłem

Gość malydzin
Co za typ. Chcesz się zabić dla laski która w tym czasie pewnie juz dawno opierdala pale jakiemuś typowi. Haha. Gin i nie wkurwiaj innych. Uzalezniles swoje szczęście od innych. Jesteś na przegranej pozycji.

Gość Jestem 70 lat w zwiazku
:/

Gość wiaderko
mexx on posłuchaj nie mozna sie uzalać nad sobą. To że pomagasz rodzicom uwazam ze bardzo dobrze , znaczy ze masz bardzo dobre serce. Poswieciłes kolegów dla niej, rodziców tez chcesz posiwecic ??? nie ty pierwszy i nie ostatni. Pol swiata tego kwiata. poznasz taka która na ciebie zasługuje i jeszcze bedzie twoim rodzicom pomagała. to co robisz naprawde dobrze swiadczy o tobie. podnies sie i zyj dalej !!!!!

Nie uzależnił życia od innych ludzi. Po prostu szczerze kochał. Czy to coś złego? Musisz stanąć na nogi i tyle. Jeżeli ona nie potrafiła zrozumieć, że pomagasz rodzicom.. to wybacz, ale nie miała dobrze poukładane w głowie..

Gość Smutek.,
No widzisz, jak trafiłam z rodzicami....Oni Ciebie naprawdę potrzebują! Nie zostawiaj ich z tymi problemami, które na nich spadły, bo sobie nie poradzą sami.Bardzo dobre jest to co robisz.Sam dostałeś od rodziców i teraz splacasz dług wdzięcznosci.Skoro ona tego nie rozumie to nie była warta Twojej miłości.Zostawisz rodziców z problemem i dołożysz im ogromne cierpienie.Wtedy na pewno się już nigdy nie dźwigną!Chcesz tego?

Nie mogę sobie z tym dać rady, że tak się to skonczyło... Jestem ułożonym chłopakiem bo męskość straciłem jadąć i słuchając radia łzy nagle się same zaczęły lać... to jest chore wszystko.

Gość malydzin
Kochać to można ma mu się lub psa. A Was trzeba walić i to w dużych ilościach bo inaczej wariujecie i szukacie szczęścia tak jak to w przypadku milosci autora wątku mialo miejsce. Niestety ale milosc jest dla slabych. Lubiących bezpieczne rozwiązania.

Gość Smutek.,
To jest normalne,bo jesteś zdrowo reagującym człowiekiem! Masz uczucia,emocje, potrafisz kochać, płakać, ale potrafisz też śmiać się, być wesołym, masz poczucie humoru, jesteś miły, zabawny, potrafisz być szarmancki, ale potrafisz być też wkurzony, zły,słaby, niemły i zmęczony.To świadczyo Twoim człowieczeństwioe. Każdy z nas jest podobny.Nie masz czego się wstydzić. teraz jest Ci bardzo, bardzo źle, bo to zapewne pierwsze dni.Będzie bolało, rozrywało od środka, ale potem już tylko kuło, potem ćmiło, az wreszcie przestanie boleć.CZas, czas,czas......

wiem, że ona na mnie nie zasługuje, ale nie mogę sobie z tym poradzić, że tak mnie potraktowała. Nie zdradzam, nie pije, nie ćpam. Nie mam kont na portalach społecznościowych jak ona. Jestem normalnym facetem, który potrzebuje kobiety:(

Łzy nie odbierają męskości. Po prostu każdy czasem ma gorszy okres. Dasz radę, tylko spróbuj popatrzeć optymistycznie na świat, na swoje życie. Znajdziesz miłość. Bo miłość nie jest dla słabych.

Gość malydzin
Na chuj z wszystkiego dla niej rezygnowales? Nie szkoda Ci bylo swoich rzeczy? Glupis to samotny i smutny. Palacz Ci nic nie da. Bądź koleś kimś z jajami i faktycznie jak mówią koleżanki zajmij się rodzina i tym co Ci zostalo. Resztę pozostawał zyciu.