Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mexx_on

chce zginąć....

Polecane posty

Gość Smutek.,
Spotkasz jeszcze dobrą kobietę na swojej drodze,zobaczysz

pół roku cierpiałem przez Nią... wrocilismy do siebie dopiero jak ja sobie kogoś znalazlem, nie potrzbnie to zrobilem. Nie jem tylko herbata i papieros caly czas...

Czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja nas do bólu. Ale będzie lepiej, poznasz kogoś i w końcu zapomnisz, tylko daj sobie szansę. No i oszczędź auto :)

Czasem popadam w szał i się awanturuje bo chce z Nią jechać do spa czy gdzieś a ona ze nie moze bo ma swoje obowiązki, ale mnie to wkurzało, że z koleżankami i kuzynką mogła a ze mną nie.. i awantura się zaczyna od tego właśnie, że nie zabieram jej nigdzie. Chce, koncerty co kolwiek nawet sam dla siebie oderwać się od codzienności. Sparaliżowało mnie to makabrycznie, nie mogę się skupić na liczeniu pieniędzy bo licze kwoty po 50 tysiecy i wstyd mi jak sie mysle ciągle.

Gość nawet nie wiesz jak by chciala
miec takiego faceta jak ty

Co dziennie rano jak nie buzi na dzień dobry dawałem, jak nie mogłem to jak byłem sam to od razu sms z rana, "Miłego dnia kochanie. Kocham Cię, chce Cię jak najszybciej zobaczyć" jak spaliśmy razem to jak w bajce, cały czas ją miałem w objęciach by się nią nacieszyć bo mogę ją ostatni raz widzieć bo mogę zginąć na drodze to powiedziała mi, że o nią nie dbam...

Gość pffff
Ciesz się chłopie, że nie musisz chodzić po lekarzach, nic Cię nie boli, nie masz żadnej choroby i że jesteś zdrowy. Z milości mozna się wyleczyć z innych rzeczy nie zawsze.

Gdy poznałem przypadkiem fajną osobę, zacząłem się z Nią spotykać. Jeździć do niej po trasie tulić się. W tedy się odezwała ta co mnie teraz zostawiła i ja głupi wróciłem...

Jestem w niej tak mocno zakochany, że szok.. Może jestem cichy i spokojny, czasem mnie nerwy tak poniosą, że koniec świata.

I teraz jestem zraniony przez nią i boje się angażować znów w jakikolwiek związek, że znów się tak samo skończy, albo że jak kogoś zranię, że się odkocham, a nienawidzę ludzi oszukiwać, a tym bardziej ranić...

Cóż, powiem Ci tylko tyle, że przeżywałam to samo. Myślałam, że nie ma dla mnie świata bez niego, nie chciałam żyć, próbowałam umrzeć, i wiesz co? cieszę się, że mi się nie udało, bo byłoby to najgorsze co mogłabym zrobić! Teraz oczy mi się otworzyły, że przez niego straciłam przyjaciół, nigdzie nie wychodziłam, w pracy też źle było.. Na dzień dzisiejszy nadal mnie boli, ale coraz mniej, i wierzę, że z czasem poznam kogoś wartego moich uczuć. Więc Ty też bądź :)

Gość Jestem 70 lat w zwiazku
A ja marze pojechac do Egiptu

Mi jest ciężko... Nie dam rady wiem o tym. Rozumiem inne porażki, w pracy co mi grozili że mnie wyrzucą, co wiązało się z kosztami nie miałem takich przemyśleń jak teraz. To już nie pierwszy raz tak jest... nie dam rady.. Bez Niej na pewno, wszystko tylko nie Ona...

Gość trochę bez sensu się
zabijać,ale w takim codziennym życiu to kto przynajmniej czasami nie chciał zasnąć i się nie obudzić

Dasz radę! Może teraz wydaje Ci się to nierealne, ale wierzę w to! A co z tą, którą zostawiłeś dla Niej ?

Gość trochę bez sensu się
takie naprawdę ciężkę sytuacje to człowiek przeważnie jakoś bierze na klatę i się do nich odnosi,mnie denerwuje w różnych okolicznościach życiowych męczących,wkurwiających,na które nie masz wpływu,ale które mają wpływ na twoje życie

Gość Jestem 70 lat w zwiazku
Ja tez nikogo nie zranilam

Wszystko potrafię przyjąć na klatę, ale nie takie coś. Najgorsza porażka w życiu...

Gość trochę bez sensu
zastanów się,czy to miało ręce i nogi czy byłby to koszmat,zwłaszcza jak mielibyście dzieci

Co mi po tym, że jak poznaje nową osobę to opowiadam jej o sobie, ta osoba mnie obserwuje i docenia to, ale ja taki jestem z natury, że sam sprzątam gotuje piorę. I się we mnie taka zakochuje, a ja nic do niej nie czuje... Kilka razy tak miałem

chciałbym mieć, jak byłem sam to marzyło mi się dziecko bym je sam wychowywał...

Gość a nie to tylko
czy pszyglup moze zalozyc wontek na kafe ? mexx_on umje ;)

Gość Nic strasznego
Ta,ta pierdoła siedzi i się użala,chłopie umyj buzie w letniej wodzie i ogarnij się ....świat jest piękny