Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza 30 lat

smieszy mnie, jak widze ze 30 l kobieta wpada w paranoje

Polecane posty

Gość eliza 30 lat

po ciązy, heloo!!!!tak po ciąży...nie dla tego ze ma 30 lat., nie dla tego ze ma brzu ch niczym ruska garmoszka.....

Gość katiiikaa
To dlaczego?

Gość eliza 30 lat
tylko dla tego..............kto normalny mi odpowie

Gość fgbfdb
paranoja po ciazy? czemu? ja urodzilam w wieku 31lat i nie popardlam w zadne paranoje

Gość eliza 30 lat
no wkasnie.............czemu tyle babsztyli sra w gacie zeby byc na macierzynskim, wychowawczym zamist wziasc sie do pracy

Gość eliza 30 lat
fgrbsre----------------jak cie tam ...................nie kłam, nie sraj ze nie zyjesz na naszych podatkach a hahahahhhahhahahha:_)

Gość katiiikaa
Eliza, naucz się poprawnie klecić zdania, bo Twoje posty są niczym szyfr.

Gość trzydwajedenzero
???????????????????????? o czym mowa????

Gość eliza 30 lat
każda patologia czeka az urodzi huj wie kogo....bo teraz wchodza prepisy ze patologia ktora urodzi bekarta dostaje od panstwa 100%,drugi benkart 200rprocent.....i tak dalej

Gość aha123456
nacpala się bo nijak nie kumam co ona pisze:D , jeszcze raz duzymi literami poprosze:D

Gość kierowca rosomaka
a co, wolisz jak twoje dzieci wychowuja poronione opiekunki za 5,5 pln za godzinę? :P, :P, :P

Gość ;pokjhgss
nasze podatki, jak to śmiesznie brzmi ach ten fałszywy patriotyzm przeciętna długość życia Polaka to ok. 70-71 lat (w zależności od regionu) lub 4 lata życia na emeryturze i 40 lat płacenia składek i Ty piszesz o Twoich podatkach? Dziewczyno, weź rozbieg i pier dol nij w najbliższą latarnie

Gość ;pokjhgss
3 lub 4 lata życia na emeryturze miało być* nie martw się, za Twoje podatki wypasa się Kalisz, całą rodzina Komorowskich, Tusk jeździ na wakacje i ta cała banda politycznych idiotów dostaje premie jeśli ze swoich podatków kogoś utrzymujesz to dzieci i rodziny polityków, wójtów, radnych etc.

;pokjhgss nic dodać nic ująć! Człowiek calusieńkie życie tyra na ten chory kraj i co dostaje? Moja mama umarła pod koniec grudnia w wieku 67 lat (czyli obecnie wiek emerytalny- zaznaczam) i co? i dostała (właściwie tata dostał) 4 tys. zasiłku pogrzebowego! Człowiek całe życie płaci naprawdę wysokie podatki po to, żeby po śmierci państwo mu zapewniło co najwyżej sosnową trumne lichej jakości i grób ziemny pod płotem tuż przy bezdomnych... Super! Na szczęście mama miała ubezpieczenie :/ I tak jak piszesz za podatki to żrą dzieci polityków. Nikt więcej- taka prawda. Zasiłek rodzinny ile teraz wynosi? Chyba coś ok 60zł, tak? To rzeczywiście dzieci biedny ŻRĄ i mają WSZYSTKO z podatków autorki... Koń by się uśmiał -.-