Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...w takim razie

Jestem panną z dzieckiem, posłowie RP uświadomili mi że ja i moja córka

Polecane posty

jestem przekonana że w Polsce nigdy nie będzie lepiej. Że Polska zawsze taka będzie, głupio nią rządzono od czasów królów i szlachty, polaków którzy ją sprzedali. Żeby w Polsce było lepiej to by musiał jakiś obcokrajowiec pozbawiony polskiej mentalności nią rządzić. A nie rozkradać na boki.

W Polsce już jest lepiej. Szkoda że pozycja geopolityczna zmusza nas do kompromisów w sprawie kształtu bananów, zielonych strzałek, definicji rodziny, kar węglowych i uprawnień dla mniejszości.

nie wiem czy jest lepiej, z tego co słyszę to nie.....małymi kroczkami cos tam próbujemy , dorównac innym krajom UE ale to wszystko jest tak bardzo neizgodne z naszą mentalnoscią że na tle wszystkiego powstają kontrowersyjne debaty, i dylematy.

Szkoda że nie próbujemy dorównać Niemcom z lat 50,60 chociaż jesteśmy gdzieś na tym etapie. Niemców teraz stać na fajne przywileje dla potrzebujących ale sobie na to kiedyś solidnie zapracowali.

ale wiesz.. niemcy to zupełnie inny klimat tak samo my nie dogonimy ich jak oni nigdy nie stoczą się tak jak my, oni z innej gliny lepieni. Mogli bysmy chociaz troche poudawać że sie staramy , chociaż spróbować tak od niechcenia.. cokolwiek.

Gość sza la la la
autorko, i tak masz szczęście, że dziecka nie wychowujesz razem ze swoją matką. To by dopiero był skandal, odebraliby dzieciaka i oddali do domu dziecka, bo to jest słuszniejsza słuszność dla niego niż bycie z dwoma kochającymi siebie i jego kobietami.

Gość [0po9uijyk.l
jesteś puszczalską z benkartem a nie rodziną

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ty na dole ale z Ciebie kutas jest :D żeś błysnął wiedzą :D ile jest małżeństw z wpadki a potem się męczą to już lepiej być panna z dzieckiem co za idiota żal, żal