Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koala85

Czy ktoś planuje ciążę na 2014 rok?

Polecane posty

Gość Koala85

Jak w temacie. Na wiosnę 2014 roku planujemy z mężem kolejne dziecko. Ktoś przyłączy się do przygotowań?;-)

Gość ja?
może ja. Ale pewnie się nie uda bom stara :)

Gość Joooooolietka
Moze i ja :) marze o tym :)

Gość julita28
Ja też planuje kolejne dziecko. Mam dwóch małych chłopców, a teraz marze o córeczce. Pierwsza próba w kwietniu. Ile macie dzieci?

Ja mam jedno dziecko. Syn ma prawie 5 lat. Ale nie mysle o tym za bardzo, moze zaczniemy probowac w maju, czerwcu. Tak samo plec jest mi obojetna. Syn chcialby brata, maz chyba tez wolal by drugiego chlopca. Ja zawsze chcialam dwoch chlopcow ale tak sobie mysle ze corke tez fanie by bylo miec. Tak ze co by nie bylo to bede zadowolona :) Julita zycze Ci coreczki ale przede wszystkim zdrowego malucha :)

Gość Anielocaaaaaaa
Ja też planuje z meżem zacząć staranka - tak na wiosnę - bu móc urodzić poczatkiem 2014 roku. to będzie nasze pierwsze dziecko.

Gość julita28
Dziękuję!Najważniejsze jest to żeby było zdrowe,a płeć swoją drogą.

Gość vvviolaa
Ja już się staram, ale przecież nie wiadomo kiedy uda się zaciążyć :) To mój 5 cykl. Od następnego będę korzystała z pre-seed, podobno ułatwia zapłodnienie.

Gość ja 25 on 30
to co zamierzacie sie rok starac? zeby w 2014 zajsc?

Gość kwasu nie jadam
ja tez planuje zaczac w kwietniu mam juz 5 letnia corke:)

Gość czy zamierzamy?
to trwa czasami znacznie dłużej niż rok :o, a najczęściej kilka miesięcy. więc jak chce się mieć dziecko wiosną 2014, to najwyższy czas zacząć o siebie dbać i przygotowywać ciało na ciążę :o

Gość Anielicaaaaaaa
No ja też w kwietniu - okres powinien być ok 10.04. wiec około 24 kwietnia bedziemy działać:) z dwudniowymi odstepami:) Było by pięknie jakby się za pierwszym razem udało, wyniki mam dobre, kwas foliowy już łykam, za tydzień ide na kontrole do gin i mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Trzymam za wszystkich Kciuki i mam nadzieje że w 2014 r. zostaniemy mamami.

Gość Malutka truskaweczka
Ja planuje w grudniu Tego roku staranka. od Świat;)

Gość Malutka truskaweczka
Mamy 2letniego synka, a ja bardzo marze o córeczce

Gość ja?
Ja zamierzam przejść badania i sprawdzić czy przypadkiem coś nie szwankuje, moze będzie trzeba udrożnic jajowody. Mąż też od razu się zbada. Bo jak zaczniemy się starac od jesieni i okaże się, ze przez pół roku nic to dopiero zaczyna sią badania - a czas leci (będę wtedy miała ze 100 lat jak w koncu uda mi się zajść) . Część badan można zrobć wczesniej.

Ja sie chyba nie nadaje na ten topik bo w zaden sposob sie nie przygotowuje. Nie robie zadnych badan. Chodze regularnie do ginekologa i raz w roku do ogolnego lekarza na podstawowe badania i tyle. Ale wszystkim zycze powodzenia :)

My zaczynamy starania w kwietniu. Też specjalnie się nie przygotowywałam. 3 miesiące temu przestałam brać tabletki i zaczęłam łykać kwas foliowy. Zrobiłam jedynie cytologie i badania pod kątem różyczki bo nigdy nie chorowałam, okazało się, że szczepić się nie muszę.

Też planuję drugą ciąże, ale to plany na zajście w ciaże w 2014. Myślałam o jakichś próbach w czerwcu/lipcu za rok.