Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płyn z octem do mycia

przeprowadzam sie na 4 pietro z małym dzieckiem boje sie

Polecane posty

ja ma lek wysokosci, udalo nam sie wynajac piekne mieszkanie za małe pieniadze, niestety minusem jest to iz jest na 4 pietrze, sa to wysokie pietra, parter znajduje sie na 1 pietrze, czyli tak jakby to było na 5, boje sie ze moj syn wyleci kiedys przez balkon ,masakra, an szczescie nie mamyy zadnych okien, tylko 2 balkony , czy sa tu mamy, ktore meiszkaja na wysokich pietrach? jak sobie z tym radzicie?

Gość Liliana 1982
ja całe życie mieszkam na 4 pietrze (blok bez windy) . Twoje dziecko w jakim wieku ze boisz sie ze wyleci prze balkon?

Gość sklonnosc do podwojnej
powiedzcie mi czemu ludzie sami sobie wynajdują problemy?

ma potora roku

Gość u67u67u
Mieszkam trochę niżej bo na 3 piętrze, przy piętrach obiektywnie niższych, niemniej oczywiście jestem ostrożna. Po prostu dziecko same nie wychodzi na balkon i tyle. Przy otwartym oknie też nie zostaje nigdy same. To wystarcza.

20 lat mieszkałam na 8 piętrze. od 7 lat mieszkam na 4 tym. nie widze w tym żadnego problemu. a dzieci sie pilnuje :)

Gość minipizza
ja mieszkam na 9 :(, nie mam dzieci, ale i tak sama mam lęk wysokości. mąż myje okna. o dzieci będę się bać jeszcze bardziej.

też mieszkam na 9 :) na okno balkonowe założyliśmy taką blokadę z kluczykiem i zamykamy na stałe. a do okien nie sięga na szczęście :)

Gość zxzx
jeśli się boisz to nie wpuszczaj dziecka na balkon a na klamki załóż blokady przed otwarciem

Cale dziecinstwo spedzilam na osiedlu, mieszkalam na 3 pietrze, wokol pelno dzieciakow. Bloki 11-pietrowe. Nigdy nie bylo przypadku aby dziecko wypadlo z okna. Dzieci sie pilnuje. Poza tym piszesz ze nie masz nawet okien wiec pewnie mieszkanko jest na tyle malenkie, ze upilnowanie tego dziecka nie powinno byc jakas wielka sztuka...:O

Gość gość
Ja z moim małym dzieckiem mieszkam na 8 pietrze i jest ok:) a ma kto zająć się Twoją przeprowadzką? Moją przeprowadzką zajęła się firma bo nie dałabym sama rady z łóżeczkiem i innymi sorzętami. Z tej firmy byłam naprawdę zadowolona, polecam sprawdzić http://warszawa.przeprowadzki.pl/

Gość gość
to po co kupowaliście mieszkanie na 4. piętrze? nie było nic innego w podobnej cenie, ale na np. 2 piętrze? musisz się przyzwyczaić.