Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkaaassia.

pytanko do dziewczyn.Ustepowanie miejsc w mpk.

Polecane posty

Gość kkkaaassia.

czy zdazylo sie wam dlziewczyny ze w tramwaju lub autobusie ustapil wam miejsca jakis facet??? mi niedawno,poczulam sie glupio.Dodam ze na babcie nie wygladam,mam 28 lat ale ludzie daja mi max 20. Ale glupio mi bylo... ktoras z was tak miala???

Gość Kammmcia na feriach :)
Mi sie zdarzyło 3 razy, jednak za kazdym razem byli to koledzy ze szkoły :classic_cool:

Gość gjffjf
Dobrze to o nim swiadczy.

Gość nbnbbnbjgghjghjfhgjfhjghjfhjgg
u nas w mieście same buraki są. jak stoją staruszki to młodzi faceci siedzą aja ustępuje miejsca. wstyd mi za tych buraków

Gość Kammmcia na feriach :)
Nawet jak szuram to nie twoja sprawa :) perwersja wpadłas na to przypominajac sobie taka sytuacje??? odchudziłaś sie juz ????????????????

Gość kkkaaassia.
hehe...no raczej nie ze w ciazy.Mam 170 i waze 48,drobna i chudziutka. Zaden znajomy...obcy facet w tramwaju.Odmowilam ale nalegal.I siadlam czerwona jak burak.

Gość kkkaaassia.
poprawka.tzn mam 160cm. jak bym miala 170 przy mojej wadze to by ledwo bylo mnie widac.

Gość ffffffgfgffgfg
Pewnie wygladasz tak chudo że obawiał sie że padniesz z niedozywienia

Gość kkkaaassia.
hehe....nieno.Az tak zle to nie jest.

Gość ZawszeCiekawaaa
Mi często sie to zdazalo. Nawet jak miałam te 16 czy 17 lat to zarówno młodzi chłopcy jak i mężczyźni nawet po 50ce ustępowali mi miejsca w autobusie. No i nie mieli podstaw żeby uznać że padne albo że jestem w ciąży bo wazylam 58kg przy wzroście 175cm więc to chyba w normie.. Zawsze znalazł sie kulturalny mężczyzna ktory uznał że to kobieta powinna siedzieć. A teraz jak jestem w ciąży to tym bardziej. Ostatnio nawet kilka razy zdarzyło mi sie że na przejściu dla pieszych jak stalam trzymając Brzuszek albo mając zakupy pytali czy dobrze sie czuje, czy wszystko w porzadku albo czy mi nie pomoc. Tylko że mieszkam w małym mieście i wydaje mi sie że jest tu więcej takich ludzi niż w dużych miastach.