Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijka Ania

jestem lesbijka i chce zawrzec z moja narzeczona zwiazek partnerski

Polecane posty

Gość lesbijka Ania

kochamy sie , planujemy dziecko [inseminacja):) to nie tak, ze nie lubimy facetow, lubimy ale na stopie kolezenskiej. obie jestesmy w stanie zakochac sie i zyc tylko z kobieta. seks w naszym zwiazku jest wazny, ale nie najwazniejszy i nie on zadecydował, ze chcemy byc razem. wasze opinie?

Dopoki nie przenosicie waszej przypadlosci na innych i nie krzywdzicie innych, np. dzieci, to ok.

Gość ***ona***********************
nie ma nic do lesbijek ale związki gejowskie jakoś mnie obrzydzają

Gość związek partnerski ok
ale bez dzieci. Chcesz skazywać swoją córkę lub syna na wytykanie palcami w szkole i innych środowiskach? Chyba, ze poślecie je do szkoły międzynarodowej.

Gość anekatips
w jaki niby sposob przenosi sie te 'przypadlosc'??

Gość anekatips
wlasnie jedyne co jest krzywdzace dla dzieci w takich zwiazkach to postawa naszego posranego spoleczenstwa

Przenosic wasza przypadlosc mozecie wlasnie poprzez chec wychowywania dzieci. Robcie sobie co chcecie, ale dzieciom dajcie spokoj:)

Gość Heid
Ja Ci życzę powodzenia:) Może kiedyś nadejdzie ten dzień, kiedy prawa osób homo i hetero będą równe.

Gość anekatips
do maciek b. idac tym tokiem myslenia nie powinna istniec zadna inna orientacja seksualna, w koncu wszyscy wychowalismy sie w heteroseksualnych rodzinach i czerpalismy z nich wzorce, wiec skad sie wzieli geje i lesbijki?

Gość rtyuiolkmnbv
***ona*********************** nie ma nic do lesbijek ale związki gejowskie jakoś mnie obrzydzają To dyskryminacja mężczyzn Po raz kolejny zresztą

@ane: ta inna "orientacja" to jest nic innego jak choroba, ktora mozna zreszta leczyc. A chec adopcji dzieci przez takie pary wynika wylacznie z egoizmu tych osob, bo ma na celu probe udowodnienia ich "normalnosci", szkoda ze cudzym kosztem.

Gość swinvwq[vb
Ku..wa! Przestańcie sie tym chwalić! Jak miałam piegi w dziecinstwie to sie wstydziłam, chowałam a teraz taka moda aby cały świat o tym wiedział,że ktos jest "inny".Znam gejów .ALE ONI SIE Z TYM NIE OBNOSZĄ. Mam wrażenie,że to jakaś okupacja "innych",wszedzie Was pełno -głównie w TV.SCHOWAJCIE SIE I BZYKAJCIE ALE NIE OBNOŚCIE Z TYM!!!!Błagamy.