Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyta ciekawy 27

co myslicie o kobiecie co na randke nie zabiera ze soba pieniedzy ??

Polecane posty

Gość pyta ciekawy 27

a dodam, że ma 25 lat i nie to, że nie ma na nic ochoty tylko czeka jak druga strona , a w tym wypadku facet zapłaci wczoraaj wyladowalem na takiej randce , dziewczyna piękna,z klasą, elegancka , a jej wytłumaczenie ..nie było bankomatu po drodze, i to nic, że to centrum jednego z największych miast w Polsce

skoro zapraszasz dziewczyne na randke to placisz....ja nigdy w zyciu nie zaplacilam na randce za siebie...! tzn zawsze mialam ze soba pieniadze chociazby na to zeby w razie odwrotu i nieudanej randki po prostu zamowic sobie taxi .....ale nie zdarzylo mi sie tak

Gość Zdzislawa sosnicka
szuka spąsora :)

Gość kitka snieżna lisica
zaprosiłeś ją na tę randkę? jeśli tak to Ty płacisz. jeśli tego nie rozumiesz to Tobie brak klasy...

Gość zxzx
heh widzę że ktoś obrócił w drugą stronę wcześniejszy temat o facecie z klasą a bez kasy :D

Gość lghgh
Ty zapraszasz,Ty płacisz,nie rozumiem : zapraszasz dziewczyne na randkę i chcesz " fifty fifty" ? Facetom brak klasy ,i jeszcze oburzony ...

Gość ma kobita głowe
na karku :)

Gość klementynki na topie
Jasne że prowokacja, ja pamietam randke z 28l za którego musiałam zapłacić bo on " zbierał na motor" : D masakra

Gość kobiety-ktore
Chcą by za nie płacono mają naturę dziwki. Każdy powinien płacić za siebie Chcialyscie równouprawnienia to spelniajcie warunki głupie kurwy

Gość wejiitka23
ten temat to kalka. Jessica Alba nigdy nie zabierała ze sobą pieniędzy na randki i uważa, to za oczywistość. i co ty na to? a morał z tego taki, że jak chcecie, panowie, zatrzymac pieniądze w kieszeni, to musicie mocno obnizyc poprzeczkę, co do kandydatek albo umawiac sie ze starszymi bogatymi paniami[warunek: sami musicie byc piękni]