Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gptbdtpmtam

pierwszy dzień miesiączki- seks bez zabezpieczenia

Polecane posty

Gość gptbdtpmtam

Witam. Pewnie takich tematów jak mój wiele się przewinęło już, ale postanowiłam jednak napisać. Mam 20 lat mój narzeczony 21.. Jesteśmy ze sobą 2 lata, a od roku mieszkamy razem w Niemczech... od kiedy zaczęliśmy współżyć zawsze używaliśmy zabezpieczenia w postaci prezerwatywy. Nigdy nam się nie zdarzyło by prezerwatywa pękła, więc nigdy nie martwiłam się, że mogę być w ciąży, lecz wczoraj odważyliśmy się kochać w pierwszym dniu nie zbyt obfitym krwawieniem z finishem w środku.. zrobiliśmy to 2 razy w ciągu dnia.. z jednej strony obawiam się, że coś może nie wyjść i jednak mogę zajść w ciążę, a z drugiej strony nie byłaby to taka tragedia, gdyż mam stałego kochającego narzeczonego, a z każdym współżyciem trzeba się liczyć, że może "coś nie wyjść"... zna ktoś przypadki, że w taki sposób jaki opisałam jednak była ciąża?? dodam iż mam regularne miesiączki co 28 dni.. serdecznie pozdrawiam .

Gość alinanana
mało prawdopodobne, lecz zawsze możliwe. =P

Gość trudnee sprawyyy
skoro masz co 28 dni regularnie to raczej szanse sa zerowe.. tez mieszkam w DE! Pozdrawiam :-)

Gość dsasda
zagrozenie istnieje tylko podczas 7 dni w miesiacu

Gość ruda ciekawa
nie wiem, ale też jestem ciekawa

Gość 4 dni :-(
małe prawdopodobieństwo

Gość ughd
Fuuuuj, jak można uprawiać seks podczas okresu??? Przecież to obrzydliwe :O Wytrzymałego masz faceta, ja na jego miejscu widząc na nim krew i jakieś skrzepy zwymiotowałbym :O Czy są jacyś faceci których to kręci, czy robią to pod naciskiem partnerki???

Gość fghjkkjhg
My też się tak kochamy, już parę dni przed miesiaczką z finiszem w środku i dzidziusia nie ma. A nawet gdyby byl to byłoby fajnie, chcemy miec dziecko ale na razie sie nie staramy. taki seks jest jeszcze bardziej podniecajacy :D

Gość judytaa_123987
witam was kobietki :) tak nawiązując o tematu.. wczoraj miałam bardzo podobny przypadek ktory opisuje koleżanka.. jednak ja przeważnie miesiączka mam co 23/24 dni a okres trwa o 5 o 7 ni. czy plemniki mogą o konca okresu przetrwać?? jest to mozliwe? bede wdzieczna za odpowiedz. pozdrawiam