Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adriannnnnnnnnnnnnnnnn

Prezent na walentynki/urodziny.

Polecane posty

Witam Was mordki kochane:) Z okazji, że zbliżają się Walentynki i urodziny mojej ukochanej chciałbym jej sprawić jakiś wyjątkowy prezent:) Co Wy kobiety chciałybyście dostać lub co dostałyście od swoich facetów, że sprawiło to u Was wielką radość:)

Gość I'm Confused...
Ja bym chciała, żeby się okazało, że mój facet mnie nie zdradzał... Ale polecam Ci dobrą biżuterię, ubrania, jakiś bilet do kina/na basen, coś związanego z jej pasją.

Gość natka1358
Jakaś romantyczna niespodzianka, kolacja przy świecach, wyrwanie się z domku no i tradycyjnie kobiety lubią kwiaty :) http://stylowi.pl - Dziel się swoim światem i stylem!

Ja nie mam z tym problemu bo nie zdradzam:) Już dałem jej biżuterie, może tym razem jakieś złoto:) Na walentynki myślę o płycie jej ulubionego zespołu i jakąś bieliznę:) a na urodziny to nie wiem..

Na urodziny może kolacja w restauracji no i Kwiaty, jak myślicie?

Gość echh, myslalam,
ze to moj tutaj cos napisal, bo tez ma niedlugo urodziny, ale nie dostalam nigdy od niego bizuterii nie mam jednego ulubionego zesplou. szkoda... ale milo, ze sa tacy fajni jak Ty, co dbaja o swoje ukochane. tak trzymac.