Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaa22222

Moja mama zdradza!

Polecane posty

Gość kasiaaaa22222

Jestem w ciężkim szoku, byłam dzisiaj u swojej mamy i odkryłam,że zdradza swojego męża. Zacznę może od początku. Mój ojciec zostawił moją mamę praktycznie zaraz jak się urodziłam , po kilku latach moja mama wyszła za mąż za alkoholika który martretował nas psychicznie i fizycznie przez lata. Po rozstaniu znalazła sobie nowego partnera i urodziła dziecko. Jest z nim od czterech lat, w tamtym roku wzięli ślub, ona ma 45. wczoraj pojechałam do mojej mamy(nie mieszkam już z nią)i zauważyłam ,że cały czas nosi telefon przy sobie i dostaje ciągle smsy. Chciałam dzisiaj zadzwonić od niej bo nie miałam pieniędzy na koncie i weszłam w smsy(wiem ,że to straszne) w skrzynce odbiorczej wszystko było skasowane tylko jeden mms od niego gdzie wysłał jej jakieś buziaczki w obrazku, natomiast w skrzynce wiadm wysłanych były smsy do mężczyzny powiedzmy o imieniu Piotr.W każdej wiadomości kochanie, skarbie itp. Ale najbardziej zapadły mi w pamięć trzy ostatnie wiadomości. a raczej zdjęcia! moja mama wysłała mu nagie zdjęcia. Nawet nie chce sobie ich przypominać ;/ Nie wiem nawet jak mam się teraz zachować w takiej sytuacji. Zapytałam się jej z kim tak pisze to powiedziała ,że odnowiła kontakt z kolegą z klasy i coś tam mówiła,że planują spotkanie klasowe itp. I teraz nie wiem czy oni tylko piszą czy może się już spotkali. w smsie napisała coś takiego,że będzie w mieście (mieszkamy na wsi) i ,że może by wziął wolne i przyjechał. Nie wiem co mam myśleć, nie chce jej się przyznawać,że czytałam ...

Gość kasiaaaa22222
Jest może ktoś kto coś doradzi?

Gość jery48
mam to juz za soba,bylem zdradzany 4 lata,od trzech lat wiedzialem i walczylem z nia,ale w koncu poddalem sie.Jestem rok po rozwodzie.Jestem sprawny seksualnie i to nie bylo powodem zdrad.To siedzi w psychyce kobiety i gdyby ktos ja spytal czemu zdradza,nie umialaby odpowiedziec.Teraz gdy znalazlem sobie partnerke,moja byla szaleje z rozpaczy,ale gdybym do niej wrocil,po jakims czasie zaczela by zdradzac(tak juz bylo).Pozdrawiam corke zdradzajacej.

Gość jery48
Byc moze Kasiu mama to robi,bo podswiadomie odreagowuje to,gdy zostala sama z malenkim dzieckiem.Osobiscie znam przypadek gdy kobieta po tym jak zostala sama stala sie nimfomanka i po rozwodzie z drugim panem(zdrady z jej inicjatywy)poddala sie leczeniu u psychologa.Odnosnie Twojej mamy moze przesadzam i ona byc moze szuka tylko odskoczni i niedlugo wszysto wroci do normy,oby zdazylo wrocic zanim jej maz cos skuma.

Gość kasiaaaa22222
No właśnie boję się ,że on się o tym dowie, tak samo jak ja . i wtedy moja mama dopiero sobie uświadomi co zrobiła. Wydaje mi się,że ona nie jest teraz szczęśliwa ponieważ jej mąż to taki typ człowieka który jest bardzo małomówny i najchętniej siedziałby przed tv cały czas. Kiedyś mi powiedziała ,że nigdy jej nie powiedział,że ją kocha, może to jest przyczyną jej zachowania. ale nie wiem czy powinnam przymknąć na takie coś oko.