Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

mi też :) wczoraj posiedziałam u kumpeli do 3;30 :) obok w domu mieszka, poszłam na wieczorne pogaduchy i się przedłużyło , a dziś rano nie mogła wstać do szkoły :) odzwyczaiłam się do tak późnego chodzenia spać :)

aha!!! to dlatego sie tak zmylas po angielsku, a ja myslalam ze do meza hehehe :)

Dzięki. Z przyjemnością dołączę. Nie odpowiadam od razu, bo w drugim oknie explorera rozwiązuję gierkę escape :)

ja lubię na kurniku w tysiąca grać :) ale brak czasu , bo jednak musisz być cały czas przy stole, a nie zawsze jest ten czas żeby siedzieć przy kompie i grać :) ale bardzo lubię :)

ja tam od czasu do czasu zapalam jakas miloscia do ktores z gierek, ale nie szczegolnie przepadam.

Nie umiem grać w karty. Żenada, prawda? Ale uwielbiam escapiki. Jak rozwiążę, wiem że jeszcze funkcjonuję. Cyfra w moim nicku nie jest moim wiekiem, jestem starsza :(

a czy to ważne kto ile ma lat ? :) chyba nie :) zależy co się ma w środku :) a co na jutro na obiad szykujecie ? bo za mną ten kapuśniak chodzi :) malnak chyba mówiła, że dziś miała :)

Mam lenia, zakupów nie zrobię, więc muszę się posiłkować tym co mam. Może jakaś zapiekanka na bazie ziemniaków. Mąż wróci jutro wieczorem, ja na diecie, został syn. Trzeba go nakarmić czymś pożywnym...

Joanna, pokazałaś w poprzednim temacie swoje babeczki. Były przykryte masą cukrową. Sama ją robisz?

Cześć Babeczki i nasz drogi Rodzynku :) Duchu ale stron dowcipów natrzaskałeś ;).Ja jutro mam w planach potrawkę z dzisiaj bo mi zostało trochę.Jak Wam dzień minął? Boona-popieram to co napisałaś na temacie panny A.

duchu znowu zostałam źle zrozumiana :) chodziło mi o to że wcześniej chciałeś rozładować sytuację a teraz , żeby nam humor poprawić, fajnie się czytało i śmiało z tych dowcipów, a mówiąc czy lubisz dowcipy miało to mieć dosłowne znaczenie :) bo ja też lubię , a znam kilka osób co niezawidzą ich czytać, nie wiem czemu :) więc jeśli Cię uraziłam Bardzo Przepraszam :) :) wybaczysz mi ???

Też tak mam z tą dietą. Moja najlepsza to pólgłodówka. Ważne, że działa.

Ludzie nie czuje sie dotkniety nie jestem panną na wydaniu.Nie musisz mnie przepraszać.Wyjasnienie w zupełności wystarczy.:)

Ja uciekam bo już ledwo na oczy patrzę i czuję,że gorączka przyszła.Dobrej nocy 🌼

Facet, który przebywa i rozmawia z kobietami jest niezwykle intrygującym mężczyzną . Sądzę, że dla wielu kobiet. Ale aby to zrozumieć, trzeba wyrosnąć z pieluszek. Dobranoc :)

kocham tych "kopiuj wklej"- i tak nie wiadomo o co chodzi Teqi, pomogly krople?

Gość Rzeczywiście to dziwne
Nie wyobrażam sobie, aby mój mąż siedział od rana do nocy na babskim forum, plotkował i obgadywał na gg innych znajomych. To takie niemęskie :o

a co jest "meskie"? uciekam spac papa

Rzeczywiście to dziwne--podniecony vel pomylony vel polecony sorry nie wiedziałem ze masz meża :D

Gość Jak to dlaczego? Janusz poluje
Oddał chorą żonę jak niepotrzebnego psa do schroniska to czuje się jak słomiany wdowiec :o Szuka nowej baby :o Zapytajcie Fridy i innych kobiet po 50 z kafeterii co to za kanalia. :o:(

Gość Jak to dlaczego? Janusz poluje
Po co takie brednie wymyślasz na kafe? Może bajki powinieneś pisać? Lubisz nabierać ludzi?

Nie wiedzialam ze rozmawiajac z kims zdradza sie osobe z ktora sie jest, wspolczuje waszym partneron , kom