Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

Gość macie nasrane
Jak mozna komentowac czyjes zycie, skoro nawet tej osoby nie znacie ?? tak wam nudno i pusto w życiu ?? czytam ten topik od początku i Joanna nikogo nie zaczepia , na nikogo nie pisze a wy jak takie sępy krązycie i czekacie az coś napisze !!

Gość weronka to joannaaaaaabb
"joanna nikogo nie zaczepia na nikogo nie pisze" hahahha taak,joasia to kobieta z klasa. Nigdy nie krytykuje,nie chwali sie i zawsze jest dobra gospodynia :D chyba czytamy dwa rozne topiki albo aska znowu popila i na pomaranczowow dziala :D

Gość macie nasrane
ja widzę ze normalnie pisze a wy na nia i jej rodzine najeżdżacie to chyba nienormalna obsesja jest :P :-P życze wam wszystkim.aby wam sie to samo przytrafilo.aby was w zyciu tak skaltingował ktos. x a napisz.mi.kiedy.wjechała.na.twoja.rodzine? czytam.codziennie.i.nic.nie.przeczytałam.z.jej.strony.nic.takiego. kużwa.a.kto.w.zyciu.ma.latwo?

Gość macie nasrane
kazdy.widzi.ze.tylko.czekacie.na.jakas.wypowiedz.Joanny.

Jaki skalting? Wiesz co to znaczy w ogole? :D na mnie tez moga tu najezdzac prosze bardzo :D nikt mnie tu nie zna.nie udaje nikogo.nie chwle sie dziecmi.domem i mezem wiec prosze bardzo! Przesladuj mnie :D

Anitka tez tylko sobie pisala a aska nie raz nie dwa jej doplula. I role sie odwrocily. Zreszta asia,wlaz na czarno a nie pitu pitu na pomaranczowo. Jakos zawsze okazywalo sie ze wszytskie broniace ciebie pomaranczki to ty :P

Gość macie nasrane= joanna
tyle w temacie

butelka zyczyla smierci i co ja spotkalo ?

Hej dziewczyny:) Weronka dziięki za ten link do grzebienia, juz zamówiłam , ja to w gorącej wodzie kąpana:) Komedia jesli chodzi o tą odzywke i raka to podejrzana sprawa, ale kto tam wie:) Powiedzcie mi bo w sobote ide na wesele o tej porze roku jakie buty pasują ?? normalne z odkrytymi palcami szpilki ? Czy nie za bardzo jeszcze :)

raczej zakryte, chociaz i tak ma byc cieplo to jakos mi sie nie widza z odkrytymi :)

Gość weronka to joannaaaaaabbbo
Justyna to daj znac czy Ci pasuje :) ale jak wystukasz opinie o nim to same poyztywy wiec powinnas byc zadowolona.ale chetnie poczekam na Twoja opinie.:) Co do butow - ja juz pomykam w takich :P Moje kolezanki lataja w baletach bez skarpetek wiec jak odyty tylko przod a pieta zabudowana to mysle ze mozna juz chodzic.w koncu w krotkim rekawku juz chodza wszysycy,a ja dzis do pracy szlam w samym zakiecie. I nie zmarzlam a ja to zmarzluch okropny :D

No wlaśnie nie moge sie zdecydować co do tych butów, coś tam wykombinuje :) Ja tez dzis do pracy w samej marynarce, ale jednak troche zmarzłam :) W końcu maj za pasem:) Jak zacznę używać grzebienia oczywiscie , ze napisze co i jak:) zobaczymy co za cudo przyjdzie:)

Btw kto ma cudowny sposob na celluli? Ostatnio mam z tym duzy problem :( malo ruchu i mam za swoje. Bralyscie kiedys te tabletki co to je reklamuja cellulit? Chwyce sie wszystkich sposobow. Czas przejsc na mala diete.zapuscilam sie przez zime ;)

Boona i te tabletki faktycznie pomagaja ? tzn szybciej waga leci , tak?:) Ja Wam powiem, ze osobiscie ,nie wierze ze jakies kremy czy balsamy spowoduja ze cellulit czy rozstępy znikną. Ja z kolei walcze z rozstepami, swojego czasu bardzo szybko schudlam i zostaly mi okropne na brzuchu, straszne po prostu:( kupowałam te balsamowy co to niby mają je wybielać i efektu nie widze... chyba musze sie z nimi zaprzyjaźnic . Mam bardzo szczupła przyjaciolke, dba o siebie i też walczy z tym cellulitem. Mówią, ze złe odzywanie, siedzacy tryb życia, ale to chyba jest juz uwarunkowane jakoś, bo osoby na prawdę dbające o siebie walczą z pomarańczowa skorka...

no wlasnie- ja np. nie mam, ale moj ma, nie tyle bo cellulit ale rozstepy..... a tabl. sa swietne, ale trzeba sie wypocic po nich

Ja to jestem dziwna ale boje sie tabletek odchudzajacych.. na cellulit,rozstepy lyknelabym chetnie,ale jak pisze ze gubi kilogramy to boje sie,nie wiem.. nie lubie.wole naturalnie zgubic.chyba dlatego ze za mlodu katowalam organizm wszystkim.od odchidzajacyuch po przeczyszczajce. A waga i tak w gore.. jak przestalam myslec o tym zaczelam chudnac. Jak za dotknieciem rozdzki;) Ale cellulit to moja zmora :( jaj mam kolezanke patyczaka doslownie a jak sie rozbierala na basen przy mnie to matejko,ze wszytskich kompleksow sie wyleczylam.tyle sama na tylku co ja ;) Niestety praca przed kompem,pije duzo kawy.. wiec chybna zostaje mi ruch,masaze i moze sprobuje tych tabletek cellulit? Tez nie wierze w balsamy,ale masaze z balsamami to i owszem Eh trza sie wziac za siebie. Juz maj :P Co do rozstepow ja nawet mam pod pachami... Trzeba je po prostu pokochac :P

Witaj butelka :) a co do tych tabl. one sa tylko z naturalnych skladnikow, m.in pieprz, wiec trzeba duzo, duzo pic :D

trzeba w calosci skopiowac link i wkleic osobno, inaczej sie nie otworza

zyczylas fanowi a takie zyczenia wracaja, ja dobrze pamietam butelko

jasne- nawet jakby mu zyczyla to srutututu majty z drutu, ja wielu osobom zyczylam smierci i jakos cholerka chodza cale po ulicach, ba, nawet mnie licho nie chce wziasc :P

niestety nie odpowiadam za twoj sposob rozumienia pomaranczko i twoja inteligencje. Nie padl tekst ze zycze mu smierci to nie przekrecaj klamczuszku. To raczej on zyczyl smierci mojemu mezowi, mi. Nauka i jeszcze raz Nauka czytania ze zrozumieniem