Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretka-smerfetka

JAK ODCHUDZIC BRZUCH!

Polecane posty

Gość amaretka-smerfetka

mam na to 2 miesiace lub mniej, chce miec plaski brzuch. co robic? i jak czesto. i ogolnie chce zrzucic 7 kg!

Gość ujebac nozem
i kotlety gotowe :p

Gość bejca8925
Ja spłaszczyłam brzuch w 2 miesiące w taki sposób: dieta - dużo białka, minimum węglowodanów. Zero cukru, białego pieczywa, ziemniaków, itp. Jadłam dużo nabiału, chudego mięsa (kurczak, ryba), warzywa, owoce. Przykładowy jadłospis: śniadanie: musli z mlekiem II śniadanie: grahamka z serkiem, pomidor, jogurt naturalny lunch w pracy - sałatka obiad: pierś z grilla, pół woreczka kaszy, warzywa kolacja - kefir Do tego kawa bez cukry i zielona herbata bez cukru. Jak miałąm ochotę na słodkie to pomarańcza lub banan. Ćwiczenia 4 razy w tygodniu: 2 razy wzmacniające w fitness clubie, 1 raz fatburning, 1 raz bieżnia Po dwóch miesiącach brzuch prawie płaski, po 5 - figura modelki:) Teraz ćwiczę 2-3 razy w tygodniu z przyzwyczajenia, dieta podobna, ale więcej jem, czasem pozwalam sobie na grzeszki typu kebab albo ciasto (tak z raz w tygodniu)

Gość bejca8925
A i zero piwa (bo o zabójca płaskiego brzucha), alkohol zredukować do absolutnego minimum. Dopuszczam jedynie wytrawne wino, ale i to rzadko.

Gość bejca8925
A jeszcze a propos diety. Nie ma co się głodzic, bo to bez sensu i tylko się człowiek źle czuje. Ja jak poczułam głód to jadłam wafle ryżowe (przed obiadem), a po obiedzie już nie jadłam węglowodanów i na głód dobry był jogurt albo serek wiejski. Pozwalałam sobie na owoce i warzywa po obiedzie, ale bez bananów. Banan to co najwyżej w pracy jak mnie głód złapał.

Gość amaretka-smerfetka
Droga bejco. naprawde wielkie dzieki, za rady, na pewno skorzystam!!!! tak, musze zrezygnowac z biale pieczywa, ryzu, ziemniakow....aww

Gość amaretka-smerfetka
super, musze jeszcze cwiczenia wprowadzic ok 4 razy w tyg. a jogurt naturalny czy owocowy?

Gość Zbita z tropu
Polecam, prócz zbilansowanej (nie drakońskiej ) diety wypróbować A6W - to jest 42-dniowy katorżniczy program, który skutecznie odchudza oraz wyrabia mięśnie, ale ostrzegam, ciężki do przejścia, wymaga samozaparcia, jednakże efekt murowany :)

Gość amaretka-smerfetka
dzieki!!! A Ty wyprobowalas to lub ktos z Twoich znajomych?

Gość Zbita z tropu
Nie chcę Cię zniechęcać, ale sęk w tym, że żaden z moich znajomych nie wytrwał do końca...co nie znaczy że Tobie się nie może udać!!! Ja aktualnie jestem na drugim dniu tych ćwiczeń i powiem Ci, że nie spodziewałam się, by po niespełna 15 min. ćwiczeń mieć takie zakwasy mięśni brzucha. To oznacza, że albo mam słabą kondycję albo ta technika naprawdę działa. Poczytaj o niej w necie.

Gość amaretka-smerfetka
ok, spox. zycze powodzenia:)

Gość Zbita z tropu
Aha, bo piszę coś nie do końca przemyślanie...wprawdzie żaden z moich ziomków nie wytrwał do końca, ale widziałam efekty tego co udało im się przejść i różnica jest naprawdę wielka i przede wszystkim widoczna.

Gość Zbita z tropu
dzięki, dzięki, przyda się :)

Gość paullibka
Moim zdaniem są znacznie lepsze sposoby i mysle ze na pewno własnie któras z nich jak przeczytacie warto bedzie wykorzystać w tych staraniach http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,84929,15701992,Najskuteczniejsze_metody_wyszczuplania_i_modelowania.html