Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśka bytom

obraźliwe słowa joanny racewicz! kiedy ona zamknie morde

Polecane posty

Gość aśka bytom

,,Igor(syn Racewicz) miał ojca jakiego wielu chłopców chciałoby mieć,przystojnego,wysportowanego,z ciałem jak młody bóg.Takich ojców w Polsce nie ma" tak sie składa,ze są tacy mężczyźni. Moze dosc tej pogardy dla innych pani joanno? Moze dosc promowania się na trupie męża? Nienawidzę tej suchej śliwki i nei ukrywam,ze cieszy mnie jej nieszczęscie.

Gość znak zapytaniap
dobrze ze ktos o tym napisal w koncu ta kobieta przekracza juz wszelkie granice trzymają ją z litości, ale ona budzi agresję, pseudo-dziennikarka

Gość jjklkl
jak śmiesz pyłku uliczny pisac i oceniac racewicz? do pięt jej nie dorastasz tępa szmato.mogłabys jej buty czyscic gloopia koorvo

Gość gimnastyka artystyczna
kiedyś była miłą, kobiecą dziennikarką tvn a teraz strach się bać, ale to jej dusza krzyczy - współczuję jej i na pewno nie chciała innych mężczyzn obrazic a jedynie jest to znak, ze ona juz nikogo nie pokocha bo nikt jemu nie dorówna

Gość ifffffaaaaaa....
czemu jak ktoś mozee byc anonimowy to od razu jedzie takim jadem ja jak patrzę na tą kobietę,to mi się ryczeć chce,ile ona ma bólu w oczach,jak ona to strasznie przeżyła,straciła mężczyznę swojego zycia,który nadał sens jej życiu,z ich młosci narodził się syn,który został sierotą i nawet nie bedzie pamiętał swojego taty była dojrzałą kobietą,kiedy się w sobie zakochali,to było coś ważnego a ciebie razi ze ona wyraża swój ból? jakby mój ukochany tak zginął to bym sciany drapała i wyla bez przerwy trzeba wiedzieć co to miłość,jak się tęskni,to jakby straciła kawałek siebie,a musi byc silna,bo musi syna wychować i musi miec umiech na twarzy ,nawet jak ma wszystkiego dosyć,bo zyje dla dziecka teraz.... przestańcie tak jątrzyć!😠

Gość tego nie znaciee?
kobiety tez mają złe dni :) podczas okresu ,zapominacie, kobieta zmienną jest

joanna racewicz stała się obiektem nienawiści lemingów od kiedy nie przyłączyła się do "sekty pancernej brzozy" i ośmiela się krytykować działania polskich władz w sprawie smoleńska.

Gość choć raz sie....
z Toba zgadzam.

Gość ulka z radomia
a ja tej kobiety nienawidzę każdym nerwem az sie trzesę jak na nią patrze NIENAWIDZE JEJ!!!!!!!!!!!! życzę jej jak najgorzej i tez się ciesze z jej "nieszczęścia"

Gość nienormalny prawiczek2
ona jest dnem ciągle się lansuje nie widzi,ze to jest niesmaczne kiedy do niej dotrze? moze jak jej dziecko zachowuje na raka to zbastuje bo na razie wykrzywia się do wszystkich nie żal mi jej, każde jej cierpienie to moja niekłamana radość jest na swiecie sprawiedliwosc

Gość jhbvhkbbn
..

Gość sadasb c
TUSKOPLAZMOZA jest wśród lemingów nieuleczalną choroba psychiczną!!!!!!!!!!

Gość jhbvhkbbn
wolny kraj,wolność wypowiedzi kazdy ma prawo pisac co mu się podoba,i jak uważa choc te wypowiedzi,ze się komuś żle zyczy,sa nienormalne,i nieludzkie jesli uważacie ze się lansuje,to po prostu nie rozumiecie tego co media przekazują

Gość Ulalallala
To ze wyrazila opinie, ze takich ojcow w Polsce nie ma obraza innych ojcow? Nie przesadzajcie. Pewnie niejedna uwaza swojego ojca za najlepszego na swiecie albo uwaza, ze takiego swietnego meza jakiego ona ma nie ma nigdzie indziej. Poza tym naprawde troche empatii, ta kobieta przezyla tragedie. Czesc sie jakos z tego podniosla albo probuje, ona sie raczej nie podniesie. Z jednym niestety musze sie zgodzic: bije od niej taka aura, ze az sie odechciewa ogladac panorame.

Gość FHYJYUIKUJYTHDRF
autorze/rko zamknij ty mordę,uważamy wszyscy jednogłośnie że masz problemy z PSYCHĄ ! WOLNOŚC SŁOWA!!!! WOLNY KRAJ !!