Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnlmtaabbssyy

dziewczyny doradzcie-tabletki....

Polecane posty

Gość jnlmtaabbssyy

hej. bralam kiedys tabsy ale zmienialam 3 razy bo albo tylam albo nie mialam checi w konu odstawilam i juz 3lata uzywamy gumek ale ja tam wole bez i znowu mysle o tabsach ale nie wiem co powiedziec lekarzowi zeby mi dobre dobral, zbym nie musiala zmieniac... choc nie jestem przekonana do tabsow, moze przez zle doswiadczenia... a wy uzywacie?

Gość hcgnh
aktualnie nie używam. Ale używałam, dlatego mogę Ci doradzić. Po niektórych tabl anty się chudnie a po niektórych tyje. Niektóre mają zdolność zatrzymywania wody w org, a po niektórych non stop się siusia. Jakie brałaś ?

Gość znudzilas sie mu juz
a po ktorych sie odwadnia?\ mozesz mi podac nazwy moj gin jest chyba sponsorowany przez jedna firme bo wszystkim zapisuje jedne i te same a ja mam straszne zaburzenia limfatyczne i chce isc do kogos zeby dal mi te odwadniajace moglybyscie doradzic?

Gość jnlmtaabbssyy
bralam "nowinette" i yasminelle i jeszcze jakies pierwsze ale nie pamietam. nowinetke znosilam chyba najlepiej ale ciezko mi bylo z zcheia na seks... ale od nich przynajmniej nie tylam. przy tych pierwszych spuchlam i chodzilam jak bania az wszyscy pytali co sie dzieje.. musialam potem zrzucic az 10kg a nie zmienialam diety itd

Gość hcgnh
po których się odwadnisz czyli będziesz dużo siusiała : -Yasmine (są takie które są importowane z Niemczech) i takie które są produkowane bezpośrednio na terenie Polski. Więc te z Niemiec są moczopędne. A te z Polski nie! -Yeanine -Yaz -Yasminelle Te które zatrzymują wodę : Cindy, Diane Po tych rosną piersi i po nich się póchnie! Novynette bardzo rozszerza biodra

DZIEKUJE BARDZO ;] wiem ze kazdy reaguje inaczej ja pierwsze starej generacji bralam koło 19 roku zycia bardziej mialam mały biust i sie łudziłamze tez na to wplynie wszystko przytyło a biust ani troche potem dwufazowe a ogolnie to sie juz boje bo puchne a kolezanki po tabletkach a dokladnie ch odstawieniu dostały tradziku chormonalnego wiec tym bardziej dziekuje za rady duzo czytałam o Yasminelle i chcialabym ale z natury nie wchodze lekarzowi w zdanie i boje sie sama sugerowac

hormonalnego;/ matko przepraszam za te błedy ale nie umiem dobrze pisac na tych nowych cudach techniki

Gość jnlmtaabbssyy
no a dla mnie yasminelle to pamietam ze zmienialam... a to Yaz to nie to samo??? kurcze sama nie wiem... troche sie cykam... jednak sa to hormony. ja nie wiem jak kobitki to robia ze potrafia tak brac iles lat.. widac maja dobrze dobrane, a ja nie moge trafic..